Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 24 Grøn Koncert 2022: Her er det fulde program over musik og artister

[Top] 24 Grøn Koncert 2022: Her er det fulde program over musik og artister

Du ser emneartiklen [Top] 24 Grøn Koncert 2022: Her er det fulde program over musik og artister, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Christopher – Irony – Grøn 22
Christopher – Irony – Grøn 22

Grøn Koncert 2022: Her er det fulde program over musik og artister

Klar til en kold fadøl og musik på græsplænerne?

Hvis du også stadigvæk trænger til at ryste Corona-kuller af kroppen, så er Grøn Koncert i år heldigvis klar med et fedt program med bands, musik og højt humør.

Og nu kan vi løfte sløret for årets musikprogram til Grøn 2022 – der er noget, for enhver smag.

Hvis du ligesom mange andre danskere melder klart ja til en iskold fadbamse i hånden og musik på forskellige scener? Så sæt kryds i kalenderen i juli!

  • Amager d. 21/7-22
  • Kolding d. 22/7-22
  • Aarhus d. 23/7-22
  • Aalborg d. 24/7-22
  • Esbjerg d. 28/7-22
  • Odense d. 29/7-22
  • Næstved d. 30/7-22
  • Valby d. 31/7-22
Årets program over musik til Grøn 2022

Tessa

Tessa får sin grønne debut på årets Grøn. Danmarks nye rapdronning slog igennem i 2019, og det der startede med et par videoer på Instagram, blev hurtigt til en kontrakt med Universal Music og en debutkoncert på Roskilde Festival. Siden da har hun haft mere end 175 millioner streams på tværs af musiktjenesterne, og ikke mindst hittet ”Ben” har hægtet sig fast i danskernes øregange. Tessa har vundet flere priser for sin musik – bl.a. en MTV Europe Music Award for Best Nordic Act i 2021 og en Danish Music Award for Årets Nye Danske Navn i 2020.

Carpark North

Carpark North har været fast inventar på den danske musikscene i to årtier, og bandet har vundet et utal af priser i løbet af karrieren. Det gælder bl.a. prisen for?Årets Hit i 2003 ved P3 Guld, som de modtog for ”Transparent & Glasslike”, og?Årets Nye Navn?ved GAFFA Prisen i samme år. De har udsendt seks albums, senest ”Hope”, som udkom i 2017. Carpark North været med på Grøn fire gange før – både i 2003, 2010, 2013 og i 2019.

Andreas Odbjerg

Den danske sanger og sangskriver Andreas Odbjerg er en af de mest spillede danske artister lige nu, og numre som ”Føler mig selv 100”, ”I morgen er der også en dag” og ”STOR MAND” har i dén grad cementeret Andreas Odbjergs stjernestatus.?Odbjerg udgav i 2018 sin første single i eget navn, og siden har han vundet utallige danske musikpriser. Til sommer kan den populære sanger opleves på Grøn for første gang.

D-A-D

Brødrene Binzer har sammen med bassisten Stig Pedersen og siden 1999 trommeslageren Laust Sonne skrevet det ene vilde kapitel efter det andet i den danske rockhistorie. Med sange som ”Bad Craziness”, ”Sleeping My Day Away”, ”Riding With Sue” og “Grow or Pay” har D-A-D leveret utallige rockschlagere, som danskerne kan glæde sig til at opleve, når bandet til sommer optræder på Grøn for 9. gang.

Drew Sycamore

Dansk-walisiske Drew Sycamore debuterede som soloartist i 2018 og har siden udgivet hits på stribe –?såsom ”45 Fahrenheit Girl”, ”I Wanna Be Dancing” og ”Take It Back”. Hun har været P3’s Uundgåelige flere gange og har også ligget på toppen af den danske airplay chart. Det grønne publikum kan glæde sig til popmusik i verdensklasse, når Drew Sycamore for første gang skal indtage scenen på Grøn.

Christopher

Christopher debuterede i 2012 med albummet ”Colours”, som kastede adskillige hits af sig –?herunder ”Nothing in Common”, ”Agains the Odds” og titelnummeret. På scenen er han kendt som et sandt energibundt, der er exceptionelt dygtig til at få fat i publikum –?uanset om de befinder sig på de forreste eller bagerste rækker. Hans seneste album, ”My Blood”, udkom sidste år, og hans evne til at levere hits er uændret. Således har to af singlerne fra albummet, ”Ghost” og ”Leap of Faith” begge opnået platincertificeringer, mens ”Fall So Hard” har opnået guldstatus. Christopher er med på Grøn for 3. gang.

Phlake

Phlake tordnede i 2016 ind på de danske hitlister med kæmpe hits som ’Pregnant’ og ’Angel Zoo’ fra debutalbummet ’Slush Hours’, der høstede hele 5 priser ved DMA 2016 – bl.a. for Årets Album. Gruppen var det mest spillede danske navn på P3 i både 2016 og 2017, og i 2018 var ’The Rascal’ det mest spillede danske nummer på dansk radio. I slutningen af oktober 2021 udsendte Phlake første single fra et nyt albumforløb. Nummeret ‘Vendetta’ cementerede bandets position som et af de bedste acts herhjemme og blev P3’s Uundgåelige. I april i år fulgte duoen op med deres nyeste single, ’10 Feet’”. Phlake havde debut på Grøn i 2018.

Suspekt

Den danske rapgruppe Suspekt har i årtier blæst danskerne bagover med udfordrende og provokerende tekster fra hjemegnen Albertslund. Suspekt har vundet indpas i toppen af dansk hiphop og skubbet grænserne for, hvad man kan synge om. Der er altid garanti for et vildt og overraskende liveshow, når de pumper liv og energi i scenen og publikum. Suspekt har vundet et hav af priser og anerkendelser, bl.a. Danish Music Award for Årets Dansk Gruppe i både 2020 og 2015. Suspekt er med på Grøn for 5. gang til sommer, og de var i 2016 også ’Plads til forskelle’-ambassadører.

Billetter købes på Grønkoncert.dk

Se mere information relateret til dette emne her: grøn koncert aarhus 2022

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 24 Grøn Koncert 2022: Her er det fulde program over musik og artister leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *