Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 24 Aske kan ikke uden videre spredes fra rutebåd

[Top] 24 Aske kan ikke uden videre spredes fra rutebåd

Du ser emneartiklen [Top] 24 Aske kan ikke uden videre spredes fra rutebåd, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Leif’s askespredning 1
Leif’s askespredning 1

Aske kan ikke uden videre spredes fra rutebåd

Flere efterladte har i al hemmelighed spredt urneaske fra deres afdøde pårørende fra sundbussen Pernille, der sejler i rutefart mellem Helsingør og Helsingborg.

Den historie blev i går citeret vidt og bredt fra Helsingør Dagblad således også her på nyhederne.tv2.dk.

Af artiklen fremgik det, at ledelsen bag sundbussen ikke havde noget mod det, bare de efterladte havde tilladelserne i orden og aftalte askespredningen med sundbussens ledelse.

Tilladelse ikke nødvendig

Men sådan forholder det sig ikke helt. Faktisk er det lettere at få spredt sin aske over bølgen blå end først antaget. Man skal nemlig ikke længere søge om tilladelse til at få sin aske spredt.

“Det skulle man indtil 1. januar 2009, men reglerne blev lavet om i løbet af 2008, så nu skal man bare tilkendegive, inden man dør, at man vil have sin aske spredt og have papiret liggende blandt de øvrige papirer til de efterladte,” siger informationskonsulent i Kirkeministeriet Jørgen Engmark.

Ifølge ministeriets hjemmeside er det de “efterladte, som skal sørge for at få asken spredt, og spredningen af asken skal foregå på en måde, der ikke vækker opsigt.”

Skal drøftes internt

Nu kan askespredning på en mindre rutebåd hurtigt vække opsigt blandt de øvrige passagerer, og sundbussens ledelse vil da heller ikke uden videre give tilladelse til askespredning fra rutebåden.

“Tidligere har det været sådan, at man kunne kontakte sundbusserne, hvis man havde sådan et ønske, og så kunne vi se, om vi kunne en finde et tidspunkt, hvor det passede. Men nu er vi startet op igen efter sundbusserne har ligget stille i en periode, så det er noget, vi må drøfte internt,” siger formand og medejer af Sundbusserne Geir Jansen.

Han påpeger imidlertid, at der jo er talrige andre muligheder for at komme til havs og sprede asken end lige netop med sundbussen Pernille.

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/spredning-af-aske-regler-wcmwze55

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 24 Aske kan ikke uden videre spredes fra rutebåd leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *