Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 22 DK’s bedste gavekort til oplevelser og shopping

[Top] 22 DK’s bedste gavekort til oplevelser og shopping

Du ser emneartiklen [Top] 22 DK’s bedste gavekort til oplevelser og shopping, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Emma Steinbakken \u0026 Aslag Haugen – Jeg glemmer deg aldri (Spellemann 2021)
Emma Steinbakken \u0026 Aslag Haugen – Jeg glemmer deg aldri (Spellemann 2021)

Når du skal give en gave, kan et gavekort kan i nogle tilfælde være det bedste valg. Nogle vil mene, at det der den lette løsning, som du kan ty til, hvis du ikke kan finde på andre gode gaveideer. Det kan man til dels argumentere for. Gavekort er dog i mange tilfælde en super god gave, og i mange gange også det mest passende. Det kan være at personen du skal give gave til har ønsket sig tøj, og du ikke ved hvilke mærker, størrelser osv., som personen ønsker sig. I det tilfælde, er et gavebevis til personens yndlings tøjbutik et oplagt valg. Det kan også være at personen direkte har skrevet gavekort til en given butik på deres liste over gaveønsker. I det tilfælde er det naturligvis også oplagt at give.

Ligeledes er det blevet populært at ønske sig oplevelser i gave. Oplevelsesgaver kan ikke gives fysisk, som f.eks. et par sko, en gadget eller en kaffemaskine kan. For at give en oplevelsesgave, er du derfor nødsaget til at give et gavebevis, med mindre du betaler for oplevelsen direkte på stedet.

Vi har været på opdagelse i de forskellige danske webshops, og fundet en masse skønne gavekort, som du kan give i gave til venner og familie. Vi har udvalgt de absolut bedste, og samlet dem her på siden.

Gavekort til shopping

Gavekort til oplevelser

Inspiration til gode gavekort og gaveideer

Et gavekort kan mange gange være den bedste gaveide. Du skal naturligvis ikke give det hver gang du skal give en gave. Ligeledes bør du ikke altid give den samme klassiske gave. I stedet bør du mikse det lidt op, hvor du nogle gange giver fysiske gaver, og andre gange gavebevis. Det er godt for både dig som gavegiver, og for modtageren.

Godt for dig, fordi det ofte er lettere at give et gavekort, end at skulle give en specifik gave. Og godt for modtageren, fordi det nogle gange bare er mere rart, selv at vælge sin gave. Samtidig kan et gabevis gemmes, så hvis modtageren ikke ved hvad de skal købe lige nu og her, kan de vente til de finder noget de ønsker sig.

Men hvornår skal du give et gavekort, og hvem kan du give det til? Du kan i realiteten give det til stort set alle. De er gode både som gaver til søster, moster og mor. Ligeledes er de gode som gaveideer til mænd, f.eks. som fars dags gave, eller til ham der har alt. Yderligere kan de gives til større anledninger. F.eks. som bryllupsgave, jubilæumsgaver og endda konfirmationsgaver. Det kan være at brudeparret eller konfirmanden, sparer op til noget større, som er over gavebudgettet. Her kan et gavekort til det de sparer op til, være en fantastiske gave.

Gavekort til ham der ikke ønsker sig noget

De fleste af os har stået i en situation, hvor vi skal give en gave til ham der ikke ønsker sig noget. Lige netop til ham som ingen gaveønsker har, er et gavekort en super god gaveide. Du kan f.eks. give ham et gavebevis til en butik, som du ved han elsker at handle i. Om det er til en webshop med outdoor survival grej, en sportsbutik eller en side med fede gadgets. Her kan han bruge gavebeviset med det samme, eller han kan vente til der kommer noget han ønsker sig, og købe det til den tid.

Hvis du er ude på så dybt vand, at du heller ikke har nogen ide om, hvilken butik det skal være til, har du også en alternativ mulighed. Du kan give et gavekort, som kan bruges i flere forskellige butikker. Det kan f.eks. være til et storcenter, hvor gavebeviset kan bruges i alle butikkerne i centeret. Eller det kan være til en hjemmeside med mange forskellige oplevelser. Med sådan et, kan han vælge at bruge det på 100+ forskellige oplevelser. Så om han er til madlavningskurser, adrenalin oplevelser eller noget helt tredje, vil der med stor sikkerhed være noget for ham.

Gavekort til hende der har alt

At give gaver til hende der har alt er altid en udfordring! Heldigvis er der en form for gave, som selv hende der har alt altid kan bruge. Du gættede det – nemlig et gavekort. Det er dog et vidt begreb, for det skal selvfølgelig være til noget, som selv hende der har alt kan bruge. Der er dog nogle typer gaver, som selv denne type kvinde stort set ikke kan få nok af. Det er bl.a. gavebevis til tøjbutikker og smykkeforhandlere. Og lige netop webshops som sælger tøj og smykker, har altid muligheden, at du kan købe et gavebevis. Så er det bare om at finde ud af, hvilke butikker som hende du skal give gave til foretrækker at købe sit tøj og sine smykker i.

Alternativt kan du altid give et brunchgavekort eller et gavekort til biografen. Oplevelser som disse kan man aldrig få nok af, heller ikke hvis man er hende der har alt. De er særligt gode at give, hvis det er som gave til veninden, din mor eller søster. For hvem elsker ikke en god tøsetur med en vi holder af? Om det er spisning, biograftur, eller måske begge dele. En ting er sikkert, det er kvalitetstid på højt plan, og det kan man aldrig få for meget af.

Gavekort til jul og fødselsdag

Gavekort til jul og fødselsdag, er det okay at give? Eller det det for kedeligt? Hvis du spørger os, er svaret henholdsvis ja og nej. Det ER okay at give, og det er IKKE for kedeligt. Det er med forbehold for, at det gives med måde. Hvis du altid giver det samme gavebevis, til de samme personer, til alle anledninger, så kan det godt gå hen og blive lidt trivielt. Bliver en gave for triviel, går både ideen og værdien lidt af det at give en gave, og det må helst ikke ske.

Men for at komme tilbage til sagen, så er gavebevis helt okay både til fødselsdag og jul. Særligt hvis personen du skal give gave til, har skrevet det på sin ønskeseddel. Det er f.eks. ikke unormalt at se gavekort til oplevelser, stå på en ønskeliste over 18 års gaver. Ligeledes kan et rejsegavekort findes på mange kvinders ønskelister, og kan derfor både være et godt valg til både fødselsdagsgave og julegave til hende.

Yderligere kan et gavebevis også være romantisk, selvom at det ikke umiddelbart er det vi forbinder med det. Skal du f.eks. give en gave til kæresten, kan et wellnessgavekort, eller et gavekort til hotelophold sagtens være en både god og romantisk gave. At invitere din kæreste på en romantisk weekend sammen, eller give hende en omgang selvforkælelse, er uden tvivl i den romantiske kategori.

Sådan finder du det rigtige gavekort

Hvis du allerede har besluttet dig for, at du vil give et gavekort i gave, er der kun et spørgsmål mere af få afklaret. Hvordan finder du det rigtige? Ligesom når du skal give en almindelige gave, skal du naturligvis kende personen, samt hans eller hendes gaveønsker. Hvilken kategori skal gaven være i. Tøj? Elektronik? Oplevelser? Når du har fundet ud af det, er det allerede meget lettere at finde den helt rigtige gave til hende eller ham du skal give gave til. Efter du har fået fastlagt hvilken kategori gaven skal være i, bør du finde ud af, om der er nogle specifikke butikker eller webshops, som personen foretrækker at handle i.

Dertil har anledningen også noget at skulle have sagt. Er det en barselsgave, en 12 års gave eller måske en studentergave? Lad os tage udgangspunkt i de 3 eksempler. Som barselsgave vil det f.eks. være oplagt, at give et gavebevis til en butik hvor de kan købe babyudstyr og andre ting til den lille. Er det en 12 års fødselsdagsgave, vil et biografgavekort, eller et gavebevis til en butik som forhandler gadgets og elektronik være ideelt. Skal du til studenterfest og har besluttet dig at give et gavebevis i studentergave? Så vil et gavekort til Ikea, Magasin eller lignende være oplagt. Hvorfor? Fordi mange studenter planlægger at flytte hjemmefra, hvis de ikke allerede har gjort det. I Ikea, Magasin og lignende butikker, kan de købe forskellige flytte-hjemmefra-ting. Det vil de uden tvivl sætte stor pris på, og højst sandsynligt også mere, end var det en almindelige fysisk gave.

Gavekort som aldrig slår fejl

Er du i tvivl om hvilket gavekort du skal give? Ingen problem – der er heldigvis nogle, som aldrig slår fejl. De kan både bruges som gaver til ham og hende, og nogle af dem endda, som gaver til børn og teenagere. Sagt på en anden måde, du kan stort set altid bruge mindst et af følgende muligheder, uanset hvem du er på jagt efter gaveideer til.

Wellness, biograftur og hotelophold

Hvis du køber 3 gavekort, henholdsvis et wellnessgavekort, et til biografen og til sidst et til et hotelophold. Så har du i teorien allerede 3 gaver på hånden. Dem kan du passende give til din partner, børn og forældre. Wellnessgavekort til din partner, så han eller hun kan få en dag med forkælelse. Det kan evt. være et som dækker jeg begge, så i kan få oplevelsen sammen. Biograf gavekort til børnene, så de kan komme en tur i biffen og se en film. Og til sidst, et hotelophold til dine forældre, så de kan få en stille og rolig weekend på et fint hotel et sted i Danmark.

Det var 3 gaver, klaret let og hurtigt. Det kan fint gå engang i mellem til jul, at giver gaver sådan. Som nævnt tidligere, er det dog ikke ideelt altid at give gavekort. Men gives det engang i mellem, og er det gjort med omtanke, kan du sagtens komme afsted med det uden problemer.

Oplevelser og rejser

En anden type gavekort som aldrig slår fejl, er til oplevelser og rejser. Der er stort set ingen grænser for, hvilke oplevelser du kan give i gave. Det kan være alt fra en tur i Tivoli, til et gavebevis til en burger, til en tur i en Formel 1 bil. Gavekort til oplevelser og oplevelsesgaver generelt, er intet mindre end fantastiske gaveideer. Især hvis det er til oplevelser som i kan lave sammen, og på den måde få nogle gode minder for livet. Gode mindre og oplevelser er meget bedre at samle på, end materielle produkter.

Derudover kan de også bruges som tilskud til en rejse. Det behøver ikke være et stort luksusgavekort, hvor du betaler hele rejsen for personen. Det kan sagtens være et mindre gavebevis, som blot er som tilskud til en rejse. Måske sparer personen du skal give gave til, allerede op til en rejse, og måske har han eller hun endda skrevet det på sin ønskeseddel.

Andre populære gavekort du kan give i gave

Udover de mange skønne ideer du finder på listen ovenfor, er der også andre populære gavekort, som er værd at nævne. Det er muligvis nogle af de gavebeviser, som der bliver solgt allerflest af i Danmark. De kommer her:

  • Ikea
  • Matas
  • Magasin
  • Zalando

Er der ikke en af gaveideerne på listen, som du syntes passer til dit behov, kan du med fordel købe et af de 4 ovenstående. De fleste mennesker kan uden tvivl bruge et gavebevis til mindst 1 af ovenstående butikker.

Hjemmelavede gavekort og ideer hertil

Et hjemmelavet gavekort er en super sjov gave at give både din kæreste, mor eller far. Det er en personlig gave, som viser at du har tænkt på personen, og gerne vil gøre noget ekstra for dem. Og så koster det dig samtidigt ikke noget! Det kan både gives som voksne til din partner, eller fra barn til forældre.

Her er et par ideer til hjemmelavede gavekort:

  • Klippekort til massage
  • Oprydning/rengøring i huset
  • Hjemmelavet madret efter eget ønske
  • Morgenmad på sengen
  • Anden form for forkælelse

Det er blot nogle ideer du kan bruge til at lave dit eget personlige hjemmelavet gavekort. Hvis du gerne vil gøre det ekstra fancy, kan du finde forskellige gavekort skabeloner fra nettet du kan bruge.

Hvor længe er gavekort gyldige?

Både gavekort, gavebeviser og tilgodebeviser gælder som udgangspunkt 3 år, da der herefter forældes. Det er dog kun med forbehold for, at der ikke er aftalt en anden tidsfrist. Udsteder af gavekort og tilgodebeviser kan som udgangspunkt selv bestemme hvor længe det er gyldigt, såfremt at det ikke er en urimelig kort frist.

Hvad koster et gavekort til biografen?

De fleste gavekort til biografen er for 2 personer, med til tilhørende sodavand og popcorn. Et sådan biografgavekort koster typisk omkring 299 kr. Dog kan du også få gavebevis som blot er et tilskud til biografturen. Disse fås ofte fra 100-500 kr.

Hvornår er et gavekort en god gaveide?

Hvis modtageren specifikt har ønsket sig det i gave, er det en god gaveide. Derudover kan det være en god gaveide, hvis du ved hvilken type gave du gerne vil give, men er i tvivl om det specifikke produkt. Ved i stedet at give gavebevis, kan personen selv vælge nøjagtigt hvad de vil have, fra det sted kortet er gyldigt til.

Se mere information relateret til dette emne her: du glemmer det aldrig gavekort

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 22 DK’s bedste gavekort til oplevelser og shopping leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *