Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 20 Stor overraskelse: Her er de mest populære sportsgrene blandt børn i Aarhus

[Top] 20 Stor overraskelse: Her er de mest populære sportsgrene blandt børn i Aarhus

Du ser emneartiklen [Top] 20 Stor overraskelse: Her er de mest populære sportsgrene blandt børn i Aarhus, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Gæster og den kongelige familie ankommer til gallamiddag for kronprins Frederik
Gæster og den kongelige familie ankommer til gallamiddag for kronprins Frederik

Hov, giv os lov at afspille artiklen. Den er klar, når du har klikket ‘Tillad alle’

Knap 45.000. Så mange børn dyrker sport i Aarhus. Og der er tilsyneladende ikke meget at rafle om, når det kommer til, hvilken sportsgren der hitter mest.

Det viser de seneste medlemstal fra Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger (DGI).

Sammen udsender de hvert år medlemstal over, hvilke sportsgrene der dyrkes mest i Danmark. Senest i 2020.

Blandt børn i alderen 0 til 18 år i Aarhus ligger især to sportsgrene og kæmper om at være den mest populære. I 2020 var det nok ikke den sportsgren, de fleste regnede med, der trak det længste strå.

Anders Antonsen og Camilla Martin.

I Aarhus har vi nok at prale af, når snakken falder på badminton. Derfor er det nærmest også en selvfølge, at badminton er at finde på listen over de mest populære sportsgrene.

1.195 medlemmer spiller badminton i Aarhus – det er dog otte færre end i 2019.

På fjerdepladsen bliver ketsjeren skiftet ud med harpiks og den lille runde bold, hvor der i de aarhusianske haller render mange børn rundt. Måske med drømmen om at blive den næste Mikkel Hansen? I hvert fald er antallet af medlemmer, der spiller håndbold i Aarhus, nok til at være med på listen.

4.054 medlemmer hamrer kuglen mod kassen i Aarhus. Det er tæt på 100 flere end i 2019.

På gymnastikfronten er interessen enorm i Aarhus – og den stikker for alvor fra de allerede nævnte sportsgrene på listen.

Med 9.242 aktive medlemmer indtager gymnastikken en stenstikker tredjeplads og ligger sig lige i hælene på de to mest populære sportsgrene.

I 2019 var det tæt på. I 2020 er afstanden blevet længere. I kampen om at være den mest populære sportsgren blandt børn i alderen 0 til 18 år må den ellers altid evige populære fodbold desværre se sig slået igen.

Med 9.398 medlemmer bliver det altså kun til en andenplads for fodbolden.

Så kan armene godt blive løftet højt i vejret, vinderen er fundet. Og det er ikke til lands, men til vands. Den mest populære sportsgren er ligesom forrige år nemlig svømning.

Med sine 10.220 aktive medlemmer sætter svømning konkurrenterne til vægs. God fornøjelse til jer alle og husk at holde vejret!

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/storste-sportsgrene-i-danmark-ytszpjpm

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 20 Stor overraskelse: Her er de mest populære sportsgrene blandt børn i Aarhus leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *