Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 198 Aviser: Mærskaktionær vil fri af Danske Bank

[Top] 198 Aviser: Mærskaktionær vil fri af Danske Bank

Du ser emneartiklen [Top] 198 Aviser: Mærskaktionær vil fri af Danske Bank, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

MIN SØSTER SKIDER I BUKSERNE MIDT I VIDEOEN
MIN SØSTER SKIDER I BUKSERNE MIDT I VIDEOEN

Aviser: Mærskaktionær vil fri af Danske Bank

Både Børsen og Berlingske sætter i dagens udgaver fokus på pensionskæmpen ATP’s ønske om at frigøre A.P. Møller-Mærsk fra Danske Bank-aktien. En diskussion, der ifølge ATP er blevet endnu mere relevant som følge af Danske Banks nært forestående aktieemission.

Pensionskassens aktiechef Claus Wiinblad konstaterede på A.P. Møller-Mærsks generalforsamling mandag, at det ikke kan betale sig for selskabets aktionærer, at det deltager i bankens igangværende emission.

“Som minoritetsaktionær i A.P. Møller – Mærsk er det dyrere at købe aktier i Danske Bank frem for selv at købe de aktier, man selv ønsker at eje. Der er en indirekte holding-rabat,” sagde Claus Wiinblad ifølge Ritzau Finans fra Talerstolen.

Dyrere at købe gennem Mærk

“Det er som minoritetsaktionær i holdingselskabet A.P. Møller-Mærsk dyrere at købe Danske Bank-aktier indirekte gennem A.P. Møller-Mærsk frem for selv at købe de Danske Bank-aktier, man ønsker at eje,” siger han ifølge dagbladet Børsen.

»Jeg tror ikke, at A.P. Møller – Mærsk som koncern ejer Danske Bank-aktier om fire-fem år. Det ligger lige til højrebenet, at det er en helt åbenlys måde at skabe værdi for aktionærerne ved at sælge aktierne videre. Men det ligger ikke i kortene, at det sker på den korte bane,« siger Jacob Pedersen, aktieanalytiker i Sydbank, til Berlingske.

Samtidig krævede både PKA og Dansk Aktionærforening ifølge begge aviser mere åbenhed i Mærsk.

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/danske-bank-ringsted-tlf-2dwyh272

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 198 Aviser: Mærskaktionær vil fri af Danske Bank leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *