Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 196 De 10 bedste dramafilm på Netflix

[Top] 196 De 10 bedste dramafilm på Netflix

Du ser emneartiklen [Top] 196 De 10 bedste dramafilm på Netflix, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Our Planet | Jungles | FULL EPISODE | Netflix
Our Planet | Jungles | FULL EPISODE | Netflix

Nogen gange er det sjovest at se film, hvor man bare kan slå hjernen helt fra og lade sig underholde i et par timer. Så er det bedste action eller komedier. Fra tid til anden er det dog også tiltrængt at se en film, hvor det er tilladt tænke lidt selv, eller der ligefrem giver stof til eftertanke. Vi har samlet en top 10 over ti gode dramaer på Netflix, hvor der er noget for en hver smag.

Winter’s Bone
Jennifer Lawrence der på rekordtid er blevet en af Hollywoods hotteste navne, slog for alvor hendes navn fast i rollen som Ree i den fantastiske Winter’s Bone, der ikke kan undgå at sidde i kroppen længe efter, at man er færdig med at se filmen. Selvom Ree er teenager, skal hun næsten bære hele verdens vægt på sine skuldre i dette dystre drama, der foregår i Ozarks, en af USA’s fattigste små byer, hvor stoffer og alkohol er en del af dagligdagen for den unge Ree.

Precious
Lee Daniels’ gribende fortælling om en overvægtige Precious med et hjerte af guld, tog verden med storm for et par år siden. Filmen blev nomineret til seks Oscars og endte med at få to af slagsen, blandt andet var der en til Mo’Nique der spiller Precious mere eller mindre vanvittigt mor. Det er ikke en af den slags film, der gør en i godt humør efter man har set den, men den giver stof til eftertanke, og den er fremragende skrevet og udført på bedste vis af de medvirkende skuespillere.

Good Will Hunting
I midten af halvfemserne satte to unge mænd sig for at skrive en film og få en prisvindende instruktør til at instruere den. Mændene var Matt Damon og Ben Affleck og instruktøren var Gus Van Sant, resultatet blev den Oscar vindende Good Will Hunting, der sagtens kan betegnes som en nyklassiker. Matt Damon spiller Will Hunting, der er pedel på MIT, hans hjerne er dog til langt mere komplekse ting, end at være pedel, men han har svært ved at få det ud, og finder først ud af det, da han begynder at se en psykolog.

Se hvordan du får Dansk Netflix til 17 kr. helt lovligt

Requiem for a Dream
Jared Leto spiller en af de bærende hovedroller som stofmisbrugeren Harry i Darren Aronofskys (Black Swan, The Wrestler) barske og meget dystre drama, hvor det er svært at se lys for anden af tunellen for filmens hovedpersoner. Det er en af de mest barske film, der er lavet i nyere tid om stofmisbrugere, samtidig er det også en af de absolut bedste af slagsen, og hvis man har mod på at lade sig væmmes lidt, er det en fremragende Netflix film.
The Kids Are All Right
Lisa Cholodenko’s fremragende film om det lesbiske ægtepar Nic & Jules, får vendt op og ned på deres liv, da deres to teenagebørn, som er lavet med kunstig befrugtning, beslutter sig for at opsøge deres biologiske far. Deres liv bliver dog ikke vendt lige så meget op og ned som Paul (Mark Ruffalo), der er faderen og pludselig må se sig liv som øko-hippie blive til noget helt andet, da han pludselig er far til to.

Crash
Det er næsten 10 år siden, at Paul Haggis’ film Crash havde premiere, men selvom den har godt ti år på bagen, er den stadig præcis lige så aktuel og god som den var tilbage i 2005, hvor den havde premiere og fik 3 Oscars. Filmen der er en masse historier, der bliver kædet sammen har en perlerække af skuespillere på rollelisten. Blandt andre medvirker Sandra Bullock, Don Cheadle, Matt Dillon, Ryan Phillippe, Terrance Howard, Ludacris og mange andre, dermed en af Netflix mere stjernespækkede film.

Frygtelig Lykkelig
Listens eneste danske film er Henrik Ruben Genz fremragende og dybt underholdende Frygtelig Lykkelig, der udspiller sig i Sønderjylland, hvor københavnerbetjenten Robert (Jakob Cedergren) tager et job som landbetjent. Han finder hurtigt ud af at livet på landet bestemt ikke er mere fredeligt end inde på stenbroen, tværtimod er det fyldt med voldelige ægtemænd, mord og andet godt. Frygtelig Lykkelig har en kulsort humor, der er med til at live den dystre stemning gevaldigt op.

Monster
Charlize Theron fik fuldt fortjent en Oscar for sin rolle som Aileen i den fremragende film Monsters, der er baseret på virkelige hændelser. Aileen er prostitueret og lever bestemt ikke noget lykkeligt liv, hvor hun bevæger sig fra den ene kunde til det næste. Hun væmmes ved sine kunder, og begynder at slå dem ihjel, og hun går fra at være prostitueret til at være en rendyrket seriemorder. Theron er blændende i rollen, og gør især filmen til noget ekstra.

Operation Argo
Ben Afflecks medrivende og Oscar vindende drama er baseret på den sande historie om de seks amerikanske ambassademedarbejdere i Iran, der blev hovedpersoner i et stort gidseldrama i 1980. Filmen følger CIA agenten Tony Mendez der tager til Iran for at få de amerikanske statsborgere ud af landet, hvilket bliver i en spektakulær og opfindsom operation. Udover Affleck medvirker blandt andre Bryan Cranston, John Goodman, Alan Arkin m.fl

A Beautiful mind
Russell Crowe spiller hovedrollen som den kloge og lettere arrogante professor John Nash i Ron Howards fremragende Oscar vindende drama. John bliver gift, og hans arbejder høster hæder og anerkendelse blandt CIA, som vælger at hyre ham til at bryde en hemmelig kode. Alt i alt ser alt ud til at køre på skinner for John Nash, men under overfladen ulmer uroen og det krævende arbejde begynder at ødelægge ham. Russell Crowe er formidabel i rollen, der stadig står som en af hans bedste.

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/god-film-pa-netflix-0yapcfcf

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 196 De 10 bedste dramafilm på Netflix leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *