Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 196 Audi F1, mærket med de fire ringe, præsenterer sit projekt

[Top] 196 Audi F1, mærket med de fire ringe, præsenterer sit projekt

Du ser emneartiklen [Top] 196 Audi F1, mærket med de fire ringe, præsenterer sit projekt, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Formel 1 2023: Fahrer, Teams, Regeln – die große Vorschau auf die Formel 1 Saison 2023
Formel 1 2023: Fahrer, Teams, Regeln – die große Vorschau auf die Formel 1 Saison 2023

Audi officielt bekræftet i slutningen af august 2022, at den vil være til stede på 1 formel. Vi må vente til kl 2026 sæson at se ham konkurrere på banen. Ja, der er tre et halvt år tilbage, lang tid, men det tyske firma arbejder allerede på udviklingen af alle de dele, der udgør dens bil.

Efter den første meddelelse, der blev givet ved Spa Grand Prix, har virksomheden ikke givet mange detaljer. Indtil nu. Og det er, at vi lige i går var i en ny pressekonference med José Miguel Aparicio, direktør for Audi Spanien, og Adam Baker, CEO for Audi Formula Racing GmbH og projektdirektør for Formel 1. Baker har valgt Madrid til sin første verdensomspændende intervention foran medierne. Og der var vi.

Index

Audi og dens lange historie i konkurrence

Audis historie i konkurrenceverdenen er meget lang. Så meget, at vi er nødt til at gå tilbage til 30 år af forrige århundrede, da Auto Union han begyndte at skille sig ud i bilvæddeløb med Silver Arrows og vandt to gange i det årti.

Senere kom det mytiske firehjulstræk, præsenteret på biludstillingen i Genève i 1980, og som ville feje over verdensrally med de brutale gruppe B. Ikke mindre vigtige er de opnåede succeser i det prestigefyldte DTM eller i World Endurance Championship, med vinder i 24 timers Le Mans og have æren af at være den første til at opnå det med en dieselmotor i 2006 og med en hybridmekaniker i 2012. Det er ingenting.

Formel 1 kommer i 2026, men Audi har lavet sit hjemmearbejde i årevis. Faktisk har de konkurreret i Formel E fra 2016 til 2021. Det glemmer vi heller ikke ved Dakar 2022 har Audi RS Q e-tron debuteret, Carlos Sainz er den første kører til at vinde en etape med en hybridbil i det generelle klassement.

Adam Baker, lederen af Audi F1-projektet

Efter denne korte gennemgang af Audis bedrifter i konkurrence, skal vi nu tale om Audi F1 projekt Ordentlig sagt. Mærket tog en model med til præsentationen, men logisk nok vil det ikke være køretøjet, der det begynder at teste i 2025 og vil køre i 2026.

Adam Baker var villig til at tale om alle de emner, han kunne røre ved, og undgik at besvare spørgsmål, der kunne kompromittere projektet, hvilket er logisk. Først og fremmest er projektdirektøren en australsk maskiningeniør, der har levet fra kredsløb til kredsløb i et par årtier. Det er mere, han har endda været på FIAs sikkerhedsteam for F1, udover at gå igennem flere hold som Jordan, Minardi eller BMW.

Han fortalte os, at F1 er det ideelle sted både at samle erfaring og bringe den til fremtidige Audi’er., som kan ses over hele verden på marketingniveau. I den forstand har Formel 1 nu mere end 20 løb for meget vigtige markeder for det tyske selskab, hvilket giver dem mulighed for at skabe stor synlighed.

Projektet er allerede ved at blive smedet ind neuburg, meget tæt på Audi AG hovedkvarter i Ingolstadt. De er startet med omkring 130 arbejdere, men de vurderer, at udviklingsteamet bliver komplet med mere end 300 mennesker.

Hvornår kommer Audis sejre i F1?

Baker erkender, at projektet er kompliceret, at det ikke er let at vinde i Formel 1. Men som i 2026 er der en kraftig ændring i reglerne af denne konkurrence og takket være det faktum, at de har tid nok til overs, tror de, at de ikke vil have flere vanskeligheder end andre hold med flere års erfaring.

At ja, efter at have spurgt ham om målene for sejre, svarer han det intentionen er at vinde løb i det tredje år. Under alle omstændigheder, og ved at kende Audi, ville det ikke være overraskende, hvis de gav klokken og begyndte at give en masse krig meget snart. Det vil tiden vise.

Det, vi absolut intet ved om, er piloterne. logisk chaufførmarkedet i F1 bevæger sig meget sæson efter sæson, selvom jeg er sikker Audi Han har allerede planer i tankerne. Uanset om det er et ung chaufførprogram, leder efter veteranchauffører med stor erfaring inden for køretøjsudvikling, eller begge dele.

Se mere information relateret til dette emne her: hvornår er der formel 1

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 196 Audi F1, mærket med de fire ringe, præsenterer sit projekt leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *