Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 195 Alle Danmarks vigtigste turistnabolande har sænket momsen på hoteller under krisen: “Vi løber om kap med en ambolt om benet”

[Top] 195 Alle Danmarks vigtigste turistnabolande har sænket momsen på hoteller under krisen: “Vi løber om kap med en ambolt om benet”

Du ser emneartiklen [Top] 195 Alle Danmarks vigtigste turistnabolande har sænket momsen på hoteller under krisen: “Vi løber om kap med en ambolt om benet”, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Få styr på moms
Få styr på moms

En række af de lande, hvor Danmark under normale omstændigheder henter flest turistbesøg og -overnatninger fra, har under coronakrisen valgt at sætte deres moms på hotelovernatninger betragteligt ned. Det er sket netop for at hjælpe landenes lokale hotelerhverv, der over hele kloden er blevet ramt både tidligt og hårdt af de mange restriktioner, der er blevet sat i søen i et forsøg på at bremse pandemien, skriver Børsen.

En ny opgørelse fra HORESTA viser, at Danmark nu har Europas suverænt højeste hotelmoms. Samtidig viser opgørelsen, at Danmark er det eneste land, der fastholder den samme momssats på hotelaktiviteter som på alle andre køb af varer og servicer. Alle andre lande i Europa har en gradueret momssats.

“Helt fra krisens start har vi opfordret til at få sænket momsen for hotel og restauration. Men vores opfattelse er, at S-regeringen har hældt forslaget ned ad brættet hurtigt og konsekvent. Man må bare konstatere, at Danmark har sat sig på bageste række i forhold til vores nabolande, hvad angår turisme,” siger Annette Hyldebrandt, chef for turisme og oplevelsesøkonomi i HORESTA.

Børsen bringer også HORESTAs momskort i dagens avis.

SENESTE NYHEDSBREV

BRANCHENYHEDER

PRESSEKLIP

 • 129 værelser solgt for 100 mio. kroner

  20-03-2023

 • Kunder har fået en dårlig stil der skader forretningen

  20-03-2023

 • Tyskere inviteres til at købe lejligheder i det planlagte badehotel på Rømø

  20-03-2023

 • Historisk flot start på 2023 for danske hoteller

  20-03-2023

 • Small Danish Hotels henter ny marketingchef i friluftsbranchen

  20-03-2023

 • Kåret til en af verdens bedste destinationer

  20-03-2023

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/hvad-er-momsen-i-danmark-wh3ivtm4

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 195 Alle Danmarks vigtigste turistnabolande har sænket momsen på hoteller under krisen: “Vi løber om kap med en ambolt om benet” leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *