Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 194 Sådan ser du Disney+ på Samsung Smart TV

[Top] 194 Sådan ser du Disney+ på Samsung Smart TV

Du ser emneartiklen [Top] 194 Sådan ser du Disney+ på Samsung Smart TV, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

DISNEY+ ở VIỆT NAM: Chúng ta ĐÃ BIẾT GÌ \u0026 CHƯA BIẾT GÌ? Bao giờ cho tới VIỆT NAM? | #VMAStreamingHub
DISNEY+ ở VIỆT NAM: Chúng ta ĐÃ BIẾT GÌ \u0026 CHƯA BIẾT GÌ? Bao giờ cho tới VIỆT NAM? | #VMAStreamingHub

Sådan ser du Disney+ på Samsung Smart TV

Du kan streame Disney+ på Samsung Smart TV. Sådan registrerer du, downloader, installerer og starter streaming af Disney+ ved hjælp af din -. Lær, hvordan du får mest muligt ud af din -, mens du bruger Disney+.

Disney+

Disney+ er en ny reklamefri video streaming service, som tilbyder eksklusive serier og film fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic og mere. Disney har løftet sløret for, at deres streamingtjeneste vil åbne i Storbritannien den 24. marts 2020.
Disneys streamingtjeneste vil koste DKK 79.99 / måned, eller DKK 789 / år (DKK 65.75 / måned).
Appen understøtter 4K streaming, ubegrænset download, 4 simultan streaming, op til 7 profiler med hundredvis af avatars til din personlige profil.
Det første år vil inkludere 25 nye originale serier, 10+ film, 7,500 tidligere episoder, 100 nye film, og 400 bibliotekstitler inklusiv hele Disney Vault. Nye udgivelser som “Toy Story 4”, “Løvernes konge”, “Aladdin” og klassikere som “Den lille havfrue” og “Askepot” vil være tilgængelige at streame.
Selskabet annoncerede originale serier og film, som vil være tilgængelige ved lanceringen, inklusiv den nye 8-episoders Star Wars tv-serie til 100 millioner dollars, “The Mandalorian”, “High School Musical: The Musical: The Series,” “Verden ifølge Jeff Goldblum,” “Lady og vagabonden,” and “The Imagineering Story.”
Du kan se hele den tilgængelige liste Disney, Disney Channel, Star Wars, Pixar, Marvel, Nat Geo serier og film eller alt tilgængeligt Disney Plus-indhold ved at følge vores Disney+ Streaming Movie List.

Kan du streame Disney+ på Samsung Smart TV?

Sådan tilmelder du og downloader Disney+ på Samsung Smart TV

Disney+ er tilgængelig indbygget ved hjælp af Samsung Smart TV. Derudover kan du muligvis streame til din – via Apple AirPlay (2018+ modeller).

Disney+ app på Samsung Smart TV

 1. Klik her for at tilmelde dig Disney+.
 2. Når du har tilmeldt dig, skal du gå til startskærmen på din -.
 3. Start appbutikken, og søg efter “Disney+” på din -.
 4. Vælg “Føj til Hjem” for at installere appen.
 5. Når den er installeret, skal du logge ind ved hjælp af dine Disney+ legitimationsoplysninger.
 6. Du kan nu streame Disney+ på Samsung Smart TV.

Apple AirPlay

 1. Klik her for at tilmelde dig Disney+.
 2. Installer Disney+ app iPhone/iPad.
 3. Når den er installeret, skal du logge ind ved hjælp af dine Disney+ legitimationsoplysninger.
 4. Sørg for, at dit Smart TV er forbundet til det samme Wi-Fi-netværk som din iPhone/iPad.
 5. Start afspilning af indholdet i appen Disney+, og vælg ikonet AirPlay.
 6. Vælg din Samsung Smart TV, og den begynder at blive vist på din Smart TV.

Hvis du har et kompatibelt TV, og du ikke kan se AirPlay som en mulighed, skal du sørge for at opdatere til den nyeste Samsung Smart TV firmware.

Sådan tilmelder du dig Disney+ på andre streaming -enheder

Hvis du har andre enheder, kan du lære, hvordan du tilmelder dig og bruger Disney+ på -.

Hvilke funktioner er tilgængelige på Disney+?

Op til 7 profiler

Disney+ tillader, at du har op til profiler og lader dig vælge en unik Disney-avatar for hver enkelt.

Forældrekontrolværktøjer

Disney har designet Disney+ med dine børn i tankerne. Når du opretter en profil, kan du sætte den til Børne-tilstand. Dette vil ikke kun begrænse kontoen til at vise børnevenligt indhold, men også skabe en unik brugergrænseflade med serier og film, som anbefales til dine børn.

Amazon Prime Video, Apple TV+, HBO Max, Netflix, Paramount Plus og Star har også forældrekontrolværktøjer.

Op til 4 enheder

Disney+ tillader at du streamer på op til 4 enheder samtidig.

Reklamer

Disney+ viser reklame mens indhold vises.

Offline downloads

Disney+ er en af de mest generøse streamingtjenester, når det gælder offline downloads. Disney+ abonneneter har adgang til ubegrænset downloads af serier og film på Disney+ appen, som de kan se offline senere, op op til 10 mobil- eller tablet-enheder.
Der er ingen begrænsninger i antallet af gange, som en titel kan blive downloadet årligt. Antallet af downloads, som er tilgængeligt på et bestemt tidspunkt, er baseret på lagringsstørrelsen på din enhed.

International adgang

Afhængigt af hvor du rejser til, vil Disney+ opføre sig forskelligt. Hvis du rejser til et land, som har Disney+, vil du kunne se indholdskataloget i det land. Hvis du rejser til et land, som ikke har Disney+, vil du kun få adgang til serier og film, som du allerede har downloadet offline.

Originaler

De mest populære serier på Disney+ er “The Mandalorian”, den første live-action Star Wars serie.

 • Sådan streamer du Mandalorian S2 på Apple TV
 • Sådan streamer du Mandalorian S2 på Amazon Fire TV
 • Sådan streamer du Mandalorian S2 på Android TV
 • Sådan streamer du Mandalorian S2 på Roku
 • Sådan streamer du Mandalorian S2 på iPad
 • Sådan streamer du Mandalorian S2 på iPhone
 • Sådan streamer du Mandalorian S2 på Xbox
 • Sådan streamer du Mandalorian S2 på PS4
 • Sådan streamer du Mandalorian S2 på Samsung Smart TV
 • Sådan streamer du Mandalorian S2 på Vizio Smart TV
 • Sådan streamer du Mandalorian S2 på LG Smart TV

Ved lanceringen vil de også have “High School Musical: The Musical: The Series”, som er baseret på Disney Channel film og dokumentar-serien “Verden ifølge Jeff Goldblum” – som tilføjelse til nogle få andre.
Skønt den ikke er tilgængelig med det samme, så vil der være meget fokus på superhelte-serier hos tjenesten. De næste to år vil de vise serier som “The Falcon and the Winter Soldier” (2020), “WandaVision” (2020), “Loki” (2021), “Moon Knight”, “Ms. Marvel” og “She-Hulk”.
Tjenesten vil desuden også vise Star Wars-serier som Obi-Wan Kenobi-serien, Cassian Andor-serien og en ny sæson af Clone Wars.
Til de yngre publikum arbejder de på at genoplive “Lizzie McGuire”, “The Mighty Ducks” og “Monsters at Work” baseret på Pixar-filmen “Monsters, Inc.”

TV-serier

Imens Disney+ har et stort filmbibliotek, så er en af de store fordele ved tjenesten, at den har hver eneste episode af “The Simpsons” og “Malcolm and the Middle”, som bliver tilgængelig efter lanceringen. De har også 90’er-tegnefilm med superhelte som Spiderman og X-Men, så vel som Star Wars-tegneserien Clone Wars.
Udover det finder man et stort udvalg af serier fra Disney Channel som “Tangled: The Series”, DuckTales, “Fancy Nancy”, “Vamparina” og “Phines and Ferb”. Der vil også være Disney Channel-klassikere som “That’s So Raven”, “Hannah Montana” og “Even Stevens.”

Film

Hvis du er fan af Disney, Pixar, Marvel eller Star Wars – så er Disney+ et ’must-have’. Tjenesten inkluderer hele biblioteket med Disney-tegnefilm, kendt som Disney Vault. Det betyder, at du og din familie kan se serier som “Frost”, “Moana”, “Snehvide”, “Den lille havfrue”, “Aladdin”, “Løvernes konge” når som helst, I ønsker det. I kan også se næsten hver eneste Pixar-film, der nogensinde er lavet som “Toy Story”, “Find Nemo”, “Cars”, “Wall-E” med flere.
Alle disse titler finder man ved siden af de bedste og mest elskede Hollywood-film som “Alene hjemme,” “Mrs. Doubtfire,” “Ice Age,” “Halløj i klosteret,” og James Camerons Oscar-vinder “Avatar.”
Tjenesten har mere end 30 superheltefilm med hele Marvel Cinematic Universe (MCU) inklusive “Captain Marvel” og “Avengers: Endgame”. Som Star Wars-fan kan du streame næsten hver eneste Star Wars-film fra “A New Hope” til “The Force Awakens.”
Fra 2019 gælder det, at hver eneste Disney-film, som har premiere i biografen, vil være tilgængelig på Disney+ omkring 8 måneder efter, at den har ramt biograferne. Det betyder af live-action genindspilningen af “Dumbo”, “Løvernes konge”, “Aladdin”, “Avengers: Endgame”, “Toy Story 4”, and “Star Wars: The Rise of Skywalker” vil være at finde på tjenesten i 2020.
Tjenesten vil også gøre andre live-action genindspilninger tilgængelige som fx “Lady og vagabonden” and “Sværdet i stenen”, Anna Kendrick julekomedien “Noelle” og “Timmy Failure” baseret på bestseller-bøgerne.

Børn

Der findes ikke nogen bedre streamingtjeneste for børn end Disney+. Den inkluderer ikke kun hele biblioteket af Disney og Pixar tegnefilm, men også mange af serierne fra Disney Channel.
Eftersom tjenesten tilbyder Børne-tilstand kan dine børn have deres egne profiler, som kun viser indhold, der er passende for dem. Når I rejser, kan du endda downloade film og serier offline, så dine børn kan blive underholdt på lange bilture eller flyveture.

Se mere information relateret til dette emne her: disney plus opret bruger

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 194 Sådan ser du Disney+ på Samsung Smart TV leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *