Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 194 Idræt

[Top] 194 Idræt

Du ser emneartiklen [Top] 194 Idræt, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

JEG LÆRER MATHÆUS DØDS
JEG LÆRER MATHÆUS DØDS

Idræt

Hvor mange fitnesscentre er der i Danmark? Hvor ligger der flest golfbaner? Hvilken sportsgren er den mest populære i landets idrætsforeninger? De spørgsmål og mange flere kan du finde svar på i statistikkerne over idræt.

Idrætsstatistikken er inddelt i tre hovedområder, som er økonomi og beskæftigelse for idrætssektoren, idrætsudøvelse- og vaner, samt de fysiske og organisatoriske rammer for idræt i Danmark.

Blandt statistikkerne kan du fx finde tal for løn og omsætning fordelt på idrætsbrancher, se hvilken uddannelsesgruppe, som dyrker mest motion eller finde ud af hvilken idrætsgren, som henter flest guldmedaljer hjem til Danmark.

Seneste nyt om Idræt

Fodbold scorede flest nye medlemmer i 2021

2. juni 2022

Fodbold er den største aktivitet i idrætsforeningerne målt på antal medlemmer og havde desuden også den største fremgang fra 2020 til 2021 med 33.000 nye medlemmer, svarende til en vækst på knap 10 pct.

Tabeller i Statistikbanken om ‘Idrætsforeninger og idrætsfaciliteter’

Danmark fik flest medaljer i Norden ved OL i 2016

23. juli 2021

Danmark er repræsenteret med over 100 atleter ved de kommende sommer-olympiske lege i Tokyo. De danske atleter fordeler sig over 16 forskellige sportsgrene, blandt andet badminton, svømning, håndbold og cykling.

Tidligere Nyt

Kommende Nyt

Kultur 2020/2021

Publikationen Kultur 2020/2021 kaster lys på produktion og forbrug af kultur i Danmark på tværs af områder som bøger, idræt, museer, medier, film, scenekunst og musik. Årets temakapitel er en analyse, der afdækker mønstre og variationer i befolkningens kulturforbrug.

Flere tager til landskamp på stadion

30. november 2022

Flere trækker i fodboldtrøjen og tager på stadion for at se landsholdet spille kamp. Den stigende interesse for fodbold mærkes også i landets idrætsforeninger, hvor det samlede medlemstal er steget det seneste år.

Danmark på to hjul

27. juni 2022

Landevejscykling er en populær idrætsaktivitet i Danmark, hvor den gennemsnitlige husstand desuden bruger flere penge på cykler end for fem år siden. Dog har antallet af medlemmer i foreningslivet inden for cykling været faldende de seneste år.

Se mere information relateret til dette emne her: største sportsgrene i danmark

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 194 Idræt leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *