Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 188 Nu kan du få keramik-café hjem i stuen: Art by Me laver særlige To Go pakker

[Top] 188 Nu kan du få keramik-café hjem i stuen: Art by Me laver særlige To Go pakker

Du ser emneartiklen [Top] 188 Nu kan du få keramik-café hjem i stuen: Art by Me laver særlige To Go pakker, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

SLIM VIDEO
SLIM VIDEO

Nu kan du få keramik-café hjem i stuen: Art by Me laver særlige To Go pakker

I disse Coronatider kan dagene godt føles lidt som om, at de går i ring.

Der er efterhånden ikke den store forskel på mandag og torsdag … eller lørdag for den sags skyld.

Derfor er det også tiltrængt, at den populære keramikcafé, Art by Me, nu tager initiativ til at skabe noget fælleshygge i hjemmene.

Der har været stor opbakning til Art by Me og deres koncept ‘hyggepakker’.

Derfor er ejerne Annette Terp og Mette Fruensgaard nu klar til at komme hjem i stuerne til familierne på en liveforbindelse i vinterferien i uge 7 og 8.

Alle familiepakkerne er forudbestemt, og det eneste du skal gøre, er at klikke dem til afhentning i caféen, og nyde den rolige stemning der opstår, når penslen møder keramikken.

Når I har malet keramikken, skal den afleveres i caféen igen, hvor den vil blive glaseret og brændt. Efter et par dage kan den færdige keramik afhentes i caféen.

Alt hvad du skal bruge

Hvad er hyggepakker så, tænker du sikkert?

Begrænsninger udfordrer kreativiteten, og efter første nedlukning satte Mette og Annette deres i forvejen kreative hoveder sammen og kom op med et nyt koncept.

“Vi kunne se, at vores gæster savnede at komme herind og rigtig gerne ville støtte op omkring vores to små caféer.

Derfor ville vi gerne gøre konceptet mere tilgængeligt for dem, og sådan opstod hyggepakkerne faktisk,” forklarer Annette og Mette.

For når gæsterne ikke måtte slippe kreativiteten løs i caféen og hygge sig med maling og varm kakao sammen med vennerne og familien, så kunne de da sidde med det derhjemme i deres egen stue.

Hyggepakkerne består nemlig af et eller flere stykker selvvalgt keramik og maling samt en pensel og en svamp.

Således har Art by Me sørget for at redskaberne er i orden, og det eneste du skal tænke på, er, om du nu har købt nok flødeskum til den varme kakao.

Et hyggeligt koncept

Når caféen ikke holder lukket grundet corona-restriktionerne, er der liv, varme og hygge i de centralt placerede caféer i både Aarhus og Aalborg.

Drømmen om en kreativ café opstod, da Mette og Annette var kollegaer i skoletandplejen og savnede et sted med samvær, ro og masser af hygge.

Art by Me blev født efter flere kreative udenlandsrejser samt en stor interesse for det hjemmelavede og roen dette indbød til.

“Vi syntes, at der manglede et sted, hvor den travle hverdag blev lagt på hylden og gæsterne for en stund kunne fordybe sig i deres kreativitet.”

Sidder du nu og tænker, “men jeg kan ikke male”, så bare rolig. Art by Me’s motto er nemlig “Det har jeg ikke prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert”, som Pippi Langstrømpe sagde det bedst.

Og så findes der et hav af forskellige teknikker, der ikke kræver særlige kunstneriske talenter.

Glasur og 1000 grader. Ja, det kræver keramikken før den er anvendelig i hverdagen.

“Malingen er fri for giftstoffer og kan benyttes af, på og med børn – og voksne selvfølgelig.

Før keramikken bliver brugbar, dypper vi det i glasur og brænder det på 1000 grader.

Det giver nemlig keramikken en smuk blank overflade, som faktisk også gør, at keramikken kan gå i opvaskemaskinen – det er jo dejligt nemt,” forklarer Annette og Mette.

De tilføjer, at malingen er vandbaseret, hvilket betyder, at det nemt går af med en fugtig klud eller i vask. Derfor behøver forældrene ikke bekymre sig om maling på tøjet, bordet, gulvet eller andre steder små friske fødder løber hen.

Skal du og din familie være med til at sige hej til Annette og Mette og afprøve sjove teknikker, når de går live tirsdag og torsdag kl. 11-12 i uge 7 og 8? Så kan du købe din familiepakke på deres hjemmeside lige her.

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/art-by-me-aarhus-ng2hrpf9

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 188 Nu kan du få keramik-café hjem i stuen: Art by Me laver særlige To Go pakker leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *