Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 188 Bánh Mì Bandits i Aarhus Street Food

[Top] 188 Bánh Mì Bandits i Aarhus Street Food

Du ser emneartiklen [Top] 188 Bánh Mì Bandits i Aarhus Street Food, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

whats Inside Aarhus Street Food.😍😋#aarhus street food
whats Inside Aarhus Street Food.😍😋#aarhus street food

Bánh Mì Bandits hos Aarhus Street Food

Bánh Mì Bandits serverer freestyle vietnamesisk streetfood, og har flere afdelinger i Aarhus. Denne ligger hos Aarhus Street Food, hvor den løsslupne stemning passer meget godt til Bánh Mì Bandits´stil. Deres selvbyggede åbne containerkøkken er en af de populære hos Aarhus Street Food, og det er et kvalitetsstempel, når besøgende gang på gang vender tilbage efter maden hos Bánh Mì Bandits. Der er åbent hver dag.

Maden

Ud af den lille luge sender Bánh Mì Bandits smagfulde salater, bánh mì og mættende bowls. Menukortet er til at overskue og er baseret på marineret og stegt kød, frisk og syltet grønt, urter, mayo og spicy saucer. Alt er hjemmelavet.

Salat og bowl

De består af rødkål, agurk, do chua, koriander, frisk chili, soya, ingefær-creme, hoisin-peanut-dip og peanut crumble. I bowlen er der også ris. Dertil skal du vælge mellem bbq svin, citrongræs kylling eller vegan/veggie med avocado.

Bánh mì

Det er den vietnamesiske baguette indeholdende agurk, do chua, koriander, frisk chili, soya, ingefær-creme og sesammayo. Hertil vælger du selv, om det er bbq svin, citrongræs kylling eller vegan/veggie med avocado, der skal tilføjes.

Atmosfære

På Aarhus Street Food er der på visse tidspunkter af dagen mange mennesker. I hverdagene er der flest efter arbejdstid og om aftenen. I weekenderne kan det være svært at finde plads, særligt hvis I er en større flok. Man sidder ved langborde og kommer hinanden ved. Det er en del af charmen og skaber en særlig stemning. Når du er færdig, rydder du op efter dig selv, så andre besøgende straks kan tage plads ved bordet.

Betjeningen hos Bánh Mì Bandits er imødekommende, smilende og har et glimt i øjet. Også selvom der ofte er kø og fart på i det lille køkken.

Prisniveau

Hos Bánh Mì Bandits er priserne fair. Det er hjemmelavet mad. Portionerne er ikke de største, men til gengæld er der god smag. Salater og bánh mì koster 70 kr., mens bowls står til 90 kr..

Se mere information relateret til dette emne her: street food århus åbningstider

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 188 Bánh Mì Bandits i Aarhus Street Food leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *