Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 184 Truestory ⇒ Rabatkode • Gavekort • Oplevelser du ikke glemmer 2023

[Top] 184 Truestory ⇒ Rabatkode • Gavekort • Oplevelser du ikke glemmer 2023

Du ser emneartiklen [Top] 184 Truestory ⇒ Rabatkode • Gavekort • Oplevelser du ikke glemmer 2023, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

DuGlemmerDetAldrig Review – Hvem & Hvad Er DGDA Egentlig?

DuGlemmerDetAldrig er en af landets største og mest populære udbydere af oplevelsesgaver og oplevelsesgavekort til at unikke oplevelser. Hvis du har prøvet oplevelsesgaver, så er der en god chance for, at du har købt den gennem DuGlemmerDetAldrig. Men hvad er det, der gør at de er så populære og sidder så tungt på markedet? Det er der flere grunde til, men god service og et stort udvalg er naturligvis blandt de mest indlysende årsager.

Hos DuGlemmerDetAldrig kan du altid finde en god oplevelse, der kan anvendes både som gave til en man holder af, men også hvis man blot selv vil prøve noget nyt og spændende. Oplevelserne man kan købe hos DGDA spænder utroligt vidt, og omfatter alt fra ture i tivoli og zoologisk have, til skydiving og helikopterture. Der er med andre ord noget for enhver smag og ethvert gemyt.

Skulle man være på udkig efter en god gave til en som har alt, så er spændende og nye oplevelser altid et populært valg og hos truestory.dk kan du være helt sikker på altid at finde noget ganske særligt. Uanset om det skal være noget adrenalinpumpende, eller om det skal være en kulinarisk oplevelse.

DuGlemmerDetAldrig blev stiftet i 2011 og har siden da haft støt fremgang, da de lægger stor vægt på tilfredse kunder samt en overskuelig og moderne hjemmeside, hvor man altid kan finde lige det man leder efter. Så det skal blive spændende at se, hvad fremtiden bringer for DuGlemmerDetAldrig.

DuGlemmerDetAldrig Gavekort

Hos DuGlemmerDetAldrig bestiller du dine oplevelser ved at købe et gavekort. Dette gavekort kan du indløse når du bestiller din oplevelse hos udbyderen. Det er overraskende nemt og elegant at gå til, og der er over 200 forskellige oplevelser at vælge imellem, så du kan være helt sikker på at finde noget, der passer til dine præferencer og ikke mindst til din tegnebog. Gavekort fra DuGlemmerDetAldrig er desuden den perfekte gaveide, da du kan give dem som gaver til hvem som helst. Der findes nemlig oplevelser som vil passe til enhver smag og aldersgruppe.

Står du og mangler en gave til en fødselsdag? Så har DGDA lige det gavekort du leder efter. Skal du bruge en sjov gave til en polterabend? Så kan du ikke gå forkert med et DuGlemmerDetAldrig gavekort. Med andre ord, så er disse gavekort altså perfekte gaver, passer til alle lejligheder, hvad enten det er jule, fødselsdage eller noget helt tredje.

Hvis du gerne vil give en god oplevelse til en god ven, men ikke helt ved hvad vedkommende foretrækker, så kan du heldigvis også købe et åbent DuGlemmerDetAldrig gavekort. På den måde kan modtageren helt selv bestemme, hvad pengene skal gå til. Det gør det nemt og hurtigt for dig, altid at finde på en perfekt gave til en du holder af. Beløbet er op til dig og du kan naturligvis sende gavekortet i en smart gaveæske. Hvad mere kan man bede om?

DuGlemmerDetAldrig Gavekort

DuGlemmerDetAldrig Rabatkode / værdikupon 10%

Hvem kan ikke godt lige at spare penge? Det kan vi alle sammen og når du køber et gavekort til DuGlemmerDetAldrig, så kan du lige nu spare 10% på din næste ordre. Det eneste man skal gøre, er at gå ind på hjemmesiden og udfylde din e-mail og dit postnummer. Så vil du snarest muligt modtage en rabatkupon, som du kan benytte til din næste ordre hos truestory.dk.

Du kan også finde rabatkoder til DuGlemmerDetAldrig på andre sites, hvis du blot laver en Google Søgning. På den måde kan du spare en masse penge på dine køb hos DGDA. Deres priser er i forvejen yderst rimelige og lave, men hvis man kan spare lidt ekstra, så vil man da altid gøre det, ikke sandt? Så sørg for altid at anvende en rabatkode når du handler hos truestory.dk. Der kommer nye rabatkoder løbende, så selv hvis du har brugt en, så kan det være, at der er en ny, som blot venter på dig.

Mange aviser som f.eks. Jyllands-Posten og Ekstra Bladet tilbyder værdikuponer til DuGlemmerDetAldrig på deres hjemmesider, så hvis du er interesseret i at spare penge på dine næste ordre, så kan du med fordel kigge forbi disse eller lignende sider. Der vil du kunne få DuGlemmerDetAldrig rabat og på den måde spare dine hårdt tjente penge, hvilket er noget vi alle gerne vil.

Klik På Billedet & Få 10% Rabat!

DuGlemmerDetAldrig Trustpilot

Hvis man kigger forbi Trustpilot kan man med rimelig stor sikkerhed vurdere om en virksomhed er værd at bruge sine penge på eller ej. Derfor kan det kun anbefales at man kigger en tur forbi Trustpilot og ser hvad borgerne mener om DGDA. Men for at gøre det ekstra nemt har vi gjort det for dig. Herunder kan du se hvad nogle kunder har sagt om deres oplevelser med DuGlemmerDetAldrig.

Én bruger valgte oplevelserne ”Mordmysteriet ved Christiansborg” og ”Drabet ved Amalienborg Slot”. Generelt var kunden rigtigt tilfreds og oplevelsen havde være rigtig god for deres børn i 12-13 årsalderen. Kunden valgte at give DuGlemmerDetAldrig en score på 4 ud af 5.

En anden kunde havde været på besøg hos bryggeriet Braunstein og det havde også været en fantastisk oplevelse. Der blev især givet ros for at ejerne tydeligvis ”lever og ånder for virksomheden”, samt at ”alle ansatte yder deres bedste og gør en dyd af, at gæsterne for en uforglemmelig oplevelse”. Denne kunde valgte at give en score på 5 ud af 5. Tydeligvis en oplevelse, der lever op til navnet DuGlemmerDetAldrig.

Alt i alt virker kunderne utroligt tilfreds med produkterne og servicen hos DGDA, så derfor kan virksomheden bryste sig af en samlet Trustpilot-score på 4,5 ud af 5 på baggrund af 500 anmeldelser, hvilket klassificeres som ”Fremragende”.

DuGlemmerDetAldrig Anmeldelser

Hvis du er blevet interesseret i at benytte DuGlemmerDetAldrig til din næste store oplevelse, så har du ikke truffet et dårligt valg. DGDA er ikke uden grund en af danskerens foretrukne sites, når det kommer til at købe lækre oplevelser. Vil du gerne vide mere om, hvad danskerne mener om DuGlemmerDetAldrig, så kan du med fordel tage et kig på f.eks. Trustpilot eller måske Facebook. Der er rigeligt med gode anmeldelser og andre positive kommentarer. Hvis ikke det kan overbevise en om, at truestory.dk er et godt valg, så er der nok intet der kan.

Hvis man kigger på Trustpilot vil man, som vi skrev længere oppe, se at folk generelt er rigtig godt tilfredse med DuGlemmerDetAldrig. Der bliver givet ros for god service og venlige medarbejdere. Selv de uheldige få, der har haft en dårlig oplevelse eller hvor der er gået noget galt er positivt stemte overfor DuGlemmerDetAldrig, da der altid bliver ydet hurtigt og effektiv service, så der kan findes en løsning på problemet. Det er med andre ord tydeligt at anmelderne hos Trustpilot er yderst tilfredse med truestory.dk og generelt er meget glade for at anbefale dem til andre.

På Facebook er der også anmeldelser, dog knap så mange. Derfor betyder det også at en enkelt negativ stemme vejer så meget mere. Men trods dette er der stadig en konsensus om, at DGDA er et fantastisk firma, der yder en rigtig god service og som altid har et spændende udvalg af lækre oplevelser.

DuGlemmerDetAldrig Proff

Hvis man tager et hurtigt kig på regnskabet hos DuGlemmerDetAldrig inde på Proff, så vil man hurtigt kunne se, at de nyder godt af danskernes trang til oplevelsesgaver. Siden virksomheden startede, har de haft fremgang og til trods for, at der har været varierende resultater, så går det generelt rigtig godt for DGDA. Det er altså ikke uden grund, at de ligger som en af de største udbydere af oplevelsesgaver på det danske marked.

Et kig på virksomhedens bruttofortjeneste siger alt hvad man behøver at vide. Der er sket uhyggeligt store fremskridt siden 2014 og det bliver spændende at se, hvor DuGlemmerDetAldrig kommer til at tage den hen i fremtiden. For der er altså ikke noget, der tyder på, at danskerne har fået mindre lyst til gode oplevelsesgaver og så længe de har det, så vil DuGlemmerDetAldrig stå klar til at opfylde dette behov.

Især fra 2017 til 2018 skete der er helt utroligt stort spring i virksomhedens fortjeneste og det kan kun spå om en lys fremtid for den Århusianske virksomhed.

DuGlemmerDetAldrig Job

Der bliver løbende søgt nye medarbejdere hos DuGlemmerDetAldrig og det skyldes naturligvis at det er en virksomhed i rivende udvikling. Der sker hele tiden noget og dette gør, at de altid bliver nødt til at være på forkant med udviklingen. Det betyder naturligvis også, at der konstant bliver behov for nye kompetencer, hvilket giver gode muligheder for at søge en stilling hos DuGlemmerDetAldrig. Det er dog ikke nogen vanvittigt stor virksomhed, så der er naturligvis ikke plads til alle, der søger. Men hvis man elsker virksomheder, hvor der er gang i den og hvor to dage ikke ligner hinanden, så må man sige at DuGlemmerDetAldrig hører til i denne kategori.

DGDA benytter sig desuden i stor stil at praktikanter indenfor forskellige områder såsom: Tech, marketing og salg. Dette giver både virksomheden nyt blod, der kan være med til at sætte deres præg, men det giver naturligvis også praktikanterne en masse god erfaring, som de kan få glæde af senere i livet. Der bliver virkelig taget sig godt af praktikanterne, så man kan være helt sikker på, at man får en lækker oplevelse ud af sit forløb hos DuGlemmerDetAldrig. De søger som sagt løbende nye praktikanter, så hvis man er op udkig efter en spændende og lærerig praktikplads, hvor der er god mulighed for at tillære sig en masse gode kompetencer, så er DGDA det helt rette sted.

DuGlemmerDetAldrig Job

DuGlemmerDetAldrig Kontakt

En af de ting, som der bliver lagt vægt på hos DuGlemmerDetAldrig er en god kundeservice. At man som kunde eller potentiel kunde har mulighed for hurtigt og nemt, at komme i kontakt med dem. Derfor har de lagt en masse tid og energi i at opbygge en god kundeservice, der lader dig få kontakt til virksomheden alle ugens dage. Ja, selv lørdag og søndag kan man fra 10.00 til 14.00 ringe ind og få en snak med de venlige medarbejdere, der naturligvis vil gøre deres ypperste for at hjælpe dig. Dette gør virksomheden meget behagelig og nærværende på en måde, som mange andre virksomheder mangler. Det er med til at gøre en mere tryg som kunde og derfor mere afslappet.

Hvis man ønsker det, kan man også fange deres kundeservice på chatten, hvor man ligesom med telefonen kan få direkte hjælp på stedet. Det er jo ikke altid at det passer så godt med telefonopkald og så er det rart, at man stadig kan få den samme gode og behagelige service via chat. DGDA har altså ingen smalle steder når det kommer til den direkte kundekontakt.

Hvis man har et spørgsmål eller en kommentar, der ikke haster så meget, så kan man altid benytte sig af formularen, der lader en sende dem en besked. Der kan man vælge forskellige emner og skrive hvad henvendelsen drejer sig om. Når de så har et svar klar, vil DuGlemmerDetAldrig kontakte en og så kan man tage det derfra. Der er med andre ord masser af muligheder for at komme i kontakt med DGDA og uanset om foretrækker telefon, chat eller e-mail, så er der rig mulighed for at det.

DuGlemmerDetAldrig Magasin

Der er ingen tvivl om at DuGlemmerDetAldrig har mange jern i ilden og de gør alt hvad de kan for at lave god marketing. Dette ønske har resulteret i deres online magasin, hvor man kan læse meget mere om deres mange oplevelser, læse anmeldelser til flere af oplevelserne samt finde guides til, hvordan man bedst muligt finder frem til den bedste oplevelse for en selv. Det er et lækkert lille magasin, hvor man kan få udvidet sin horisont og samtidig lære meget mere om oplevelser, som man måske aldrig havde overvejet at prøve.

Onlinemagasinet DuGlemmerDetAldrig er desuden altid på pletten med artikler om hvad der rører sig. Det vil sige, at man altid kan regne med en artikel om en ferie, der nærmer sig eller måske en højtid, hvor man passende kan købe nogle gode oplevelser til dem man holder af. Det er ikke alene smaddergod marketing for dem, men det er også et praktisk redskab for kunderne, der nemt kan se hvad der er mest populært for tiden.

Så hvis man ikke helt ved hvad man skal lave i påskeferien eller hvis man mangler gode ideer til julegaverne, så er onlinemagasinet DGDA det helt rette sted at kigge. Det er interessant læsning og man kan lære en masse om de nyeste og mest interessante oplevelser på markedet.

Du kan blandt andet læse mere om: Spa Dag – Whiskysmagning – Undervandsjagt Kursus – Pilot For En Dag – Djævleræs – Flødebollekursus – Dinner In The Dark

DuGlemmerDetAldrig Århus

DuGlemmerDetAldrig har til huse i Århus, så de har naturligvis altid fingeren på pulsen med hvad der sker. Århus er en populær by for mange nye virksomheder og derfor er det helt naturligt at en ung virksomhed som DGDA kalder smilets by for sit hjem. Det er en virksomhed, der bærer præg af at den drives af unge mennesker med visioner og masser af gode ideer.

Kontoret hos DuGlemmerDetAldrig er en spændende arbejdsplads, hvor medarbejderne er med til at sætte deres præg på arbejdsgangen og ikke mindst virksomheden i helhed. Dette gør den til en populær arbejdsplads, som er blevet ganske attraktiv at arbejde hos.

Virksomhedens adresse er i skrivende stund Michael Drewsens Vej 13, 8270 Højbjerg.

https://truestory.dk

DuGlemmerDetAldrig Handelsbetingelser

En af de ting som man hurtigt bider mærke i, når man kigger gennem handelsbetingelserne hos DuGlemmerDetAldrig er, at de er meget omhyggelige og dækker de fleste situationer. Der er med andre ord tænkt overalt og det er præsenteret så genialt, at man på siden ser et hurtigt overblik, og hvis man så er interesseret i at læse mere om det pågældende emne, kan man udvide teksten og læse alt i detaljer. Det gør siden med handelsbetingelser meget overskuelig og nemt at gå til. Det er vigtigt at ens handelsbetingelser er overskuelige og nemme at finde rundt i, for der er så mange betingelser og detaljer, at man nemt kan miste overblikket. Det har DGDA i den grad håndteret på en god og elegant måde.

DuGlemmerDetAldrig har en del forskellige betingelser som er værd at bide mærke i. Vi vil se nærmere på et par af de vigtigste her. F.eks. garanterer DuGlemmerDetAldrig prisen på ens købte oplevelse i op til tre måneder efter købet. Det betyder altså at man ikke skal være bekymret for pludselige prisændringer på ens ønskede oplevelse. Der bliver også gjort opmærksom på, hvor længe ens gavekort er gyldigt, hvilket er meget relevant, når det kommer til oplevelsesgavekort. Det er rart at vide nøjagtigt hvor længe man har at løbe på.

Der står naturligvis meget mere inde på siden og hvis du er interesseret i at læse handelsbetingelserne, så kan du trykke på følgende link.

DuGlemmerDetAldrig Retur

Når det kommer til at returnere ens oplevelser eller lave ændringer, så er der naturligvis nogle regler og politikker, som man skal være opmærksom på. Det gælder naturligvis også hos DGDA . Det er heldigvis ret nemt at gå til og vi vil se lidt nærmere på de vigtigste punkter.

Hvis man har købt en oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig og fortryder, så kan man naturligvis bytte den igen. Så længe man ikke har indløst sit oplevelsesbevis, så kan man umiddelbart frit ombytte det til en anden oplevelse. Det er dog kun noget man kan gøre en enkelt gang, så vær sikker på, at det er den rette du bytter til, hvis det skulle blive aktuelt.

Det er også muligt at returnere en oplevelse, hvis dette sker indenfor 14 dage efter købet. I så tilfælde kan man få sine penge tilbage og ellers kan man få byttet oplevelsen.

Hvis oplevelsen bliver aflyst af kunden, så bliver der som regel ikke kompenseret. Man kan dog ombooke, hvis det er 14 dage før oplevelsen skal finde sted. Dette er naturligvis også noget, der har undtagelser og hvis du er i tvivl, kan du altid kontakte kundeservice. Firmaet er ofte til at snakke med, så hvis du har spørgsmål eller lignende, så kontakt DuGlemmerDetAldrig.

Stiftere Af DuGlemmerDetAldrig

DuGlemmerDetAldrig er grundlagt og ejet af Lasse Kjær, der i 2012 grundlagde virksomheden med et klar mål om at give danskerne adgang til en lang række af de bedste oplevelser overhovedet. Med et firmanavn inspireret af Søren Kirkegaard og en masse ambitioner har Lasse Kjær på kort tid gjort DGDA til en af de førende på markedet når det kommer til oplevelsesgaver. Gang på gang har virksomheden præsenteret flotte resultater og forvandlet én mands drøm til en sprudlende virksomhed, der i dag har 16 medarbejdere og en flot omsætning.

Virksomheden blev grundlagt i samarbejde med ejeren af Novicell, hvor Lasse Kjær i en periode arbejde og det må siges at have givet pote. I dag et DuGlemmerDetAldrig hans fulde fokus og det er tydeligt, at det er en mand, der brænder for sin virksomhed. DGDA har desuden udviklet sig og er blevet til noget større i form af det internationale ”brand” TrueStory, der i skrivende stund er godt på vej ind på de andre nordiske markeder i Norge og Sverige.

Så hvor Lasse Kjærs vision om en oplevelsesportal ender er umuligt at spå om, men der er ingen tvivl om, at fremtiden ser lys ud og hvis han kan fortsætte med samme imponerende fart, så ligger hele verden åben for ham og DuGlemmerDetAldrig.

Sideindhold

 • DuGlemmerDetAldrig Review – Hvem & Hvad Er DGDA Egentlig?
 • DuGlemmerDetAldrig Gavekort
 • DuGlemmerDetAldrig Rabatkode / værdikupon 10%
 • DuGlemmerDetAldrig Trustpilot
 • DuGlemmerDetAldrig Anmeldelser
 • DuGlemmerDetAldrig Proff
 • DuGlemmerDetAldrig Job
 • DuGlemmerDetAldrig Kontakt
 • DuGlemmerDetAldrig Magasin
 • DuGlemmerDetAldrig Århus
 • DuGlemmerDetAldrig Handelsbetingelser
 • DuGlemmerDetAldrig Retur
 • Stiftere Af DuGlemmerDetAldrig

Se mere information relateret til dette emne her: du glemmer det aldrig gavekort

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 184 Truestory ⇒ Rabatkode • Gavekort • Oplevelser du ikke glemmer 2023 leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *