Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 184 Hvordan ser du Disney+ I Udlandet (På Enhver Enhed) i 2023

[Top] 184 Hvordan ser du Disney+ I Udlandet (På Enhver Enhed) i 2023

Du ser emneartiklen [Top] 184 Hvordan ser du Disney+ I Udlandet (På Enhver Enhed) i 2023, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

LOUIS VUITTON: TỪ XƯỞNG ĐÓNG HÒM ĐẾN THƯƠNG HIỆU BỊ FAKE NHIỀU NHẤT
LOUIS VUITTON: TỪ XƯỞNG ĐÓNG HÒM ĐẾN THƯƠNG HIỆU BỊ FAKE NHIỀU NHẤT

Hvordan ser du Disney+ I Udlandet (På Enhver Enhed) i 2023

På trods af at Disney+ er tilgængeligt over hele verden, er det frustrerende, at du ikke kan få adgang til det samme indhold i udlandet som derhjemme. Når jeg er på ferie eller rejser på arbejde, vil jeg ikke gå glip af mine yndlingsprogrammer og film.

Heldigvis er der en nem måde at løse dette problem på – ved hjælp af en god VPN. Men ikke alle VPN’er kan få adgang til Disney+. Mit team og jeg testede mere end 30 udbydere og indsnævrede det til top 5 for at finde de bedste VPN’er til Disney+ på mobil, pc og andre enheder.

ExpressVPN er det bedste valg til Disney+ I 2023, med hurtige, pålidelige servere der tilgår platformen på få sekunder. Men du behøver ikke bare tage mig på mit ord – jeg anbefaler at du tester ExpressVPN med Disney+ selv. Hvis du ikke kan lide det, kan du få en fuld refusion indenfor 30 dage, da den er bakket op af en pengene-tilbage garanti.

Se Disney+ i udlandet med ExpressVPN

Vigtigt: Selvom Disney+ ikke forbyder brugen af VPN’er, så er det imod retningslinjerne at oprette en svigagtig konto – én der er registreret i et andet land end dit hjem. Dette kan resultere i en spærring eller lukning af kontoen, så sørg for at du overholder regningslinjerne når du bruger Disney+.

Hurtig Guide: Se Disney+ med 3 Lette Trin

 1. Få en VPN. Jeg anbefaler at du prøver ExpressVPN, da den pålideligt fjerner blokeringer på Disney+ med dets globale netværk på 3000+ servere. Du kan prøve ExpressVPN risikofrit i dag!
 2. Tilslut dig en server i det Disney+ land hvor du bor. Dette giver dig en ny IP så du kan se de serier du betaler for at kunne se med dit abonnement.
 3. Begynd at se Disney+! Når du logger ind, vil du have adgang til alle dine yndlings Disney mesterværker.

Vigtigt tip: Hvis du ikke har en betalingsmetode i et disney+ land, skal du bruge et Google Play eller et iTunes gavekort for at betale for en ny konto. Du kan følge denne trin-for-trin guide for at få en Disney+ konto hvor som helst.

Hvordan en VPN Hjælper Dig Med at se Disney+ Hvor Som Helst

Disney+ har forskelligt indhold tilgængeligt i forskellige lande på grund af udsendelses- og ophavsretsbestemmelser, så du kan muligvis ikke finde dine yndlingsserier eller film, når du rejser til udlandet. Endnu værre er at Disney+ ikke tilgængelig i hele verden – du kan få adgang til din konto i lande som USA, Canada, Indien, Italien og Australien, men du vil ikke være i stand til at logge ind på din konto, hvis du besøger et land der i øjeblikket ikke har Disney+.

Skærmbillede af Disney+-hjemmesiden uden login eller kontomuligheder, kun en besked, der lyder "hold mig opdateret.

Disney+ bruger din IP-adresse til at registrere din placering. Hvis du er på en begrænset IP (som på arbejde) eller er uden for et land med Disney+, vil du ikke kunne få adgang til din konto. Den eneste måde at omgå disse blokeringer er ved at maskere din IP med en VPN, da dette giver dig en ny IP-adresse ved at dirigere din trafik gennem en server i dit hjemland. Da Disney+ ikke kan registrere din faktiske placering, kan du streame dit sædvanlige indhold, selv når du er i udlandet.

At bruge en VPN til at tilgå din lokale konto er ikke imod Disney+ Brugeraftalen, men ikke alle tjenester kan oprette forbindelse til Disney+ – kun de bedste VPN’er i 2023 kan garantere adgang til din konto. Jeg fandt ud af at ExpressVPN er ideel til at streame Disney+, med hurtige hastigheder, sikker kryptering, og tusinder af servere i dets globale netværk. ExpressVPN tilbyder en 30-dages pengene-tilbage garanti, så du kan prøve den med Disney+ selv, komplet risikofrit. Hvis du ikke er tilfreds, kan du ganske simpelt bede om en fuld refusion.

De tre bedste VPN-tjenester til at se Disney Plus fra Danmark

1. ExpressVPN – Hurtige hastigheder til at streame Disney Plus

📍Servere 3000
📱Enheder 5
💰Tilbagebetaling 30 dage
📝Gemmer logfiler Nej
🔰Kill switch
📞24/7 Support Ja

Nøglefunktioner:

 • Mere end 3000 servere over hele verden (inklusive 1 i Danmark)
 • Hurtige streaminghastigheder
 • Forbind op til 5 enheder på samme tid
 • 30 dages pengene-tilbage-garanti

ExpressVPN er det foretrukne valg til Disney+, med lynhurtige hastigheder på tværs af dets globale netværk på 30+ servere. Jeg kørte hastighedstests på flere ExpressVPN servere, både lokale og fjerne, og fandt ud af at ExpressVPN er den hurtigste service jeg har testet. Mine hastigheder faldt kun marginalt, med et gennemsnitligt fald på 18% – hurtigt nok til at Ultra HD streaming, selv da jeg bruge en server 17.000 km væk.

Skærmbilleder af Ookla-hastighedstestresultater med ExpressVPN forbundet til servere i USA, Storbritannien, Tyskland og Australien.

ExpressVPN’s servere er konsistent hurtige i hele verden

Hvis du er nybegynder, hvad VPN-tjenester angår, er ExpressVPN en god løsning, fordi skrivebords- og mobilapps har simple brugergrænseflader. Dens forbind-med-et-enkelt-klik-funktion forbinder dig på få sekunder, og du kan ændre serverne med blot få klik. Jeg kunne godt lide, at jeg kunne tilføje Disney+-appen som en genvej, så jeg kunne lancere Disney+ direkte fra ExpressVPN, når først jeg var forbundet til en server.

For at holde din rigtige placering og data beskyttede, bruger ExpressVPN følgende sikkerheds- og privatlivsfunktioner:

 • Kryptering af militær kvalitet: Alle servere er sikret med AES-256-bit kryptering for at sikre at din trafik er beskyttet.
 • Datalækagebeskyttelse: ExpressVPN stopper DNS, WebRTC og IP adresse lækager, og holder dine placeringsinformationer skjulte.
 • TrustedServer Technology: Hver server er RAM-baseret, hvilket betyder, at den ikke fysisk kan gemme dine data. Plus, alle servere tørres rene under regelmæssige genstarter.
 • Revideret nul-lognings politik: ExpressVPN har gennemgået flere tredjepartsrevisioner for at bekræfte, at det ikke vil logge eller gemme nogen af dine data.

Med regelmæssig IP-opdatering for hver server er ExpressVPN ikke kun et godt valg til streaming af Disney+, men det er også ideelt, hvis du vil oprette forbindelse til andre tjenester som Netflix US eller Hulu.

Jeg kan godt lide, at ExpressVPN lader dig oprette hjemmesidegenveje i dens oprindelige danske app, så jeg kunne starte Disney+ umiddelbart efter at have oprettet forbindelse til en server. Dette er ekstremt nemt at konfigurere på alle enheder – åbn blot fanen “Genveje” i “Indstillinger” og tilføj Disney+ URL’en.

En anden imponerende funktion er ExpressVPNs MediaStreamer, en smart DNS-funktion, der giver dig adgang til Disney+ på enheder, der ikke understøtter en VPN-app. Jeg konfigurerede MediaStreamer med min PS5, og det tog mindre end 5 minutter takket være ExpressVPNs detaljerede opsætningsvejledning.

ExpressVPN er en fantastisk mulighed, der er prisen værd for exceptionelle hastigheder og streamkvalitet. Dens abonnementer starter ved €6.71 per måned for et abonnement, plus hver plan er understøttet af en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Det betyder at du kan se Disney+ med ExpressVPN risikofrit, og hvis du ombestemmer dig, kan du kontakte den 24/7 live chat for at få fuld refusion. Jeg blev overrasket over, hvor let processen var, og det tog et par minutter for supportagenten at behandle min anmodning uden at stille spørgsmål. Det bedste af det hele var, at jeg kun fik min refusion 4 dage senere.

ExpressVPN virker på: Windows, macOS, Linux, Chromebook, Android, iOS, Chrome, Firefox, Edge, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, Amazon Fire TV, Amazon Fire TV Stick, Nvidia Shield, Xiaomi Mi Box, Google Chromecast, Roku, Android TV, smart TV’er, routere og meget mere.

ExpressVPN fjerner også blokering på: Netflix, Disney+, Hulu, HBO Max, Amazon Prime Video, Paramount+, Peacock, Discovery+, Showtime, BBC iPlayer, BritBox, Starz, Crunchyroll, fuboTV, Sling TV, DirecTV, YouTube TV, Kodi og mere.

Marts 2023 Opdatering! ExpressVPN har ladet priserne faldet i et begrænset tidsrum til sindssyge €6.71 om måneden med 1-års-abonnementet (du kan spare op til 49%) + få yderligere 3 måneder gratis! Dette er en tidsbegrænset tilbud, så sørg for at få fingrene i det nu, før det slutter. Se yderligere information om dette tilbud her.

2. CyberGhost – Optimerede servere til Disney Plus

📍Servere 9740
📱Enheder 7
💰Tilbagebetaling 45 dage
📝Gemmer logfiler Nej
🔰Kill switch
📞24/7 Support Ja

Nøglefunktioner:

 • 9736+ servere i 91 lande, plus optimerede Disney+ servere
 • Pålideligt hurtige hastigheder til at se Disney film og serier uden lag
 • 7 samtidige enhedsforbindelser
 • 24/7 kundeservice – live chat, email, FAQs, og opsætningsguides
 • 45 dages pengene-tilbage-garanti

Med det højeste antal globale servere over hele verden, har CyberGhost et udvalg af servere særligt lavet til streaming. Jeg fik adgang til Disney+ på CyberGhosts almindelige servere såvel som deres særlige streamingservere. Jeg havde altid mange servermuligheder at vælge imellem, og hastighederne var utroligt hurtige med minimale afbrydelser på dens dedikerede streamingservere.

Jeg fandt ud af at CyberGhost’s servere er konsistent hurtige nok til uafbrudt streaming på flere platforme. Du kan finde CyberGhosts optimerede servere (til Disney+ og mere) i menuen “Til streaming” i dens apps. CyberGhosts apps er nemme at navigere på tværs af alle understøttede enheder, så du hurtigt vil være i stand til at finde den rigtige serverforbindelse. Den intuitive grænseflade gør også CyberGhost til et godt valg for begyndere VPN-brugere.

Hvis du vil streame Disney+ på en enhed, der ikke understøtter VPN-apps, har CyberGhost en Smart DNS-funktion, du kan konfigurere med din PlayStation, Xbox, smart-tv og mere. Selvom der ikke er nogen specifikke streamingmuligheder for Disney+ ved hjælp af Smart DNS, fandt jeg ud af, at brugen af den britiske streamingadresse koblede mig til min lokale konto uden problemer.

For at holde din IP-adresse skjult og dine data sikre, har CyberGhost følgende sikkerheds- og privatlivsfunktioner:

 • AES-256-bit kryptering: Din trafik er sikret af kryptering af militær kvalitet på alle CyberGhost forbindelser.
 • Automatisk kill switch: Afbryder adgangen til internettet, hvis VPN-forbindelsen afbrydes, hvilket sikrer, at dine data forbliver skjult.
 • WiFi-beskyttelse: Når den er tændt, vil CyberGhost automatisk oprette forbindelse til en server, når du bruger nye eller usikrede WiFi-netværk.
 • Nul-lognings politik: CyberGhost vil ikke logge eller gemme dine data på sine RAM-baserede servere, men tjenesten er endnu ikke blevet uafhængigt revideret.

Problemet med CyberGhost er, at det ikke altid virker i lande med strenge internetregler, som Kina, Rusland, Tyrkiet og Iran. Hvis du rejser til et af disse lande, kan du muligvis ikke oprette forbindelse til din Disney+-konto. Jeg anbefaler, at du kontakter CyberGhosts 24/7 live chat support for at spørge, hvilke servere der er mest tilbøjelige til at fungere, når du besøger disse steder.

Heldigvis er CyberGhost god værdi for pengene, med abonnementer der starter på €2.11 for et abonnement. Cyberghost har også en generøs 45-dages pengene-tilbage garanti med dets længerevarende abonnementer – ideelt hvis du kun skal bruge en VPN mens du er på ferie i kortere tid. Det betyder at du kan streame Disney+ med CyberGhost uden risiko og få en fuld refusion, uden der bliver stillet spørgsmål. Jeg synes at refusionsprocessen var meget simpel, og jeg havde mine penge tilbage på under en uge.

CyberGhost virker på: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Raspberry Pi, Chrome, Firefox, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, Amazon Fire TV, Amazon Fire TV Stick, Roku, smart TVs, routere, og mere.

CyberGhost fjerner også blokering på: Netflix, Disney+, Hulu, HBO Max, Amazon Prime Video, Paramount+, Peacock, Discovery+, BBC iPlayer, Canal+, Globo, Crunchyroll, Yle, Foxtel, fuboTV, YouTube TV, Kodi, og mere.

Marts 2023 Opdatering! Du kan abonnere på CyberGhost for kun €2.11 om måneden + få ekstra 3 måneder gratis med 2-abonnementet (spar op til 83%)! Dette er en begrænset tilbud, så fingrene i det nu, før det slutter. Se yderligere oplysninger om det tilbud her.

Sådan ser du Disney+ på Forskellige Enheder

Disney+ har apps til flere platforme, og du kan streame Disney+ ved at bruge en kompatibel browser, hvis din enhed ikke understøtter appen.

Windows og Mac

 1. Besøg Disney+ hjemmeside på din computers browser. Hvis du er i et land der endnu ikke har Disney+, er du nødt til at bruge en god VPN som ExpressVPN til at oprette forbindelse til en server i dit hjemland først.
 2. Log ind på din Disney+ konto. Du vil se en login knap i øverste højre hjørne, og du skal bruge din kontos e-mail adresse og password.
 3. Start streaming! Du har nu adgang til alle dine favorit serier og film.

iOS og Android

 1. Besøg App Store på din mobile enhed. Dette er Google Play Store til Android, eller Apple App Store til din iPhone eller iPad.
 2. Søg på ”Disney+” og download app’en. Hvis app’en ikke er tilgængelig grundet din nuværende placering, kan du oprette forbindelse til en VPN server i dit hjemland (hvor du har oprettet din Disney+ konto) og download app’en..
 3. Log ind med dine Disney+ kontodetaljer og begynd at streame. Sørg for at du holder dig forbundet til din VPN mens du streamer, så du kan tilgå dit lokale indhold.

Amazon Fire Stick

 1. Spørg Alexa eller brug søgefunktionen til at lede efter ”Disney+”. Hvis app’en ikke er tilgængelig, er du nødt til at downloade en VPN til din Fire Stick og opret forbindelse til en server i dit hjemland – dette bør gøre Disney+ app’en tilgængelig.
 2. Download Disney+ appen til din Fire Stick. Appen vil automatisk blive installeret.
 3. Åbn app’en og log ind med dine kontodetaljer. Så er du klar til at streame dit yndlings Disney indhold.

Smart TVs

Den native Disney+ app er understøttet på Android TV’s, Hisense TVs, LG WebOS TVs, og Samsung TVs der kører Tizen OS (2016 og senere).

 1. Søg efter ”Disney+” ved at bruge søgefunktionen på dit smart TV. Hvis app’en ikke er tilgængelig i din lokation, kan du installere en VPN på dit smart TV og oprette forbindelse forbindelse til en server i dit hjemland – dette vil give dig adgang til Disney+ app’en.
 2. Download Disney+ app’en til dit smart TV. App’en vil automatisk blive installeret, og er klar når du åbner den.
 3. Åbn app’en og skriv dine login oplysninger. Du er klar til at streame på Disney+!

Spillekonsoller

Konsoller som PlayStation 3, 4 og 5 og Xbox One understøtter indbygget Disney+-appen, men ikke VPN’er. Hvis du har brug for en VPN i udlandet for at ændre din IP-placering, kan du konfigurere VPN’en med en kompatibel router eller oprette et WiFi-hotspot med din computer eller smartphone.

 1. Søg efter ”Disney+” i PlayStation eller Microsoft store. Hvis du ikke kan finde app’en, er den måske ikke til rådighed for din lokation – du kan bruge en god VPN som ExpressVPN til at ændre din IP til dit hjemland, hvilket giver dig adgang til Disney+.
 2. Download Disney+ app’en og vent på at den bliver installeret. Dette bør ikke tage mere end et par minutter, afhængig af din internetforbindelse.
 3. Når den er installeret, så åbn app’en og skriv dine kontodetaljer. Nu kan du starte med at streame Disney+ på din spillekonsol.

Roku

 1. Søg efter ”Disney+” I Roku Channel Store. Hvis app’en ikke er tilgængelig, så brug en Roku-kompatibel VPN som ExpressVPN og opret forbindelse til en server i det land hvor din Disney+ konto blev oprettet.
 2. Download Disney+ kanalen til din Roku enhed. Når den er installeret, kan du vælge kanalen for at åbne den.
 3. Skriv dine Disney+ kontooplysninger og kom i gang med at streame! Du fortsætter med at være logget ind på din konto, for nem adgang til dit yndlings Disney+ indhold.

Se Disney+ i udlandet med ExpressVPN

Sådan Tilmelder Du Dig Med Disney+

Bemærk: Nogle streamingtjenester tillader ikke brugen af VPN på nogen måde, så sørg for at du er bekendt med brugerretningslinjerne før du tilmelder dig med brug af en VPN. Misbrug kunne resultere i kontospærring eller nedlukning.

Kreditkort

Du kan tilmelde dig Disney+ med et gyldigt kreditkort, der er registreret på en adresse i dit hjemland.

 1. Få en VPN og opret forbindelse til en server i dit hjemland. ExpressVPN har 3000+ servere så du kan sandsynligvis finde en forbindelse til dit foretrukne sted.
 2. Besøg Disney+ hjemmesiden. Du vil blive bedt om at skrive din e-mail adresse for at begynde dit abonnement.
 3. Udfyld dine detaljer. Lav et sikkert password, og skriv dine kortoplysninger – det inkluderer dit navn, kortnummer, udløbsdato og sikkerhedskode.
 4. Klik på ”Accepter og tilmeld.” Du får en e-mail bekræftelse på dit Disney+ abonnement.
 5. Begynd at streame! Du kan streame Disney+ via din browser, eller downloade app’en til en kompatibel enhed – log ind på din konto.

Google Play Gavekort

Denne metode er ideel, hvis du har en Android-enhed, Amazon Fire Stick eller TV eller et smart-tv. Du skal have din telefon i nærheden, når du tilmelder dig, da Google nogle gange bruger telefonbekræftelse for at sikre, at du er i samme land som din nye konto.

 1. Få en VPN og opret forbindelse til en server i dit hjemland. ExpressVPN’s sikre forbindelser holder dine betalingsoplysninger sikre når du tilmelder dig Disney+.
 2. Køb et Google Play-gavekort fra Amazon. Det vil blive sendt direkte til din e-mailadresse.
 3. Opret en helt ny Google Play-konto. Du kan gøre det på fanen “Google” i “Indstillinger” på din enhed. Brug en e-mailadresse, der ikke er knyttet til din primære Google Play-profil, og sørg for, at din placering er indstillet til dit hjemland.
 4. Log ind på Google Play med dine nye oplysninger og indløs dit gavekort. Du skal bekræfte dit postnummer eller telefonnummer.
 5. Download Disney+-appen, og opret din konto med Google Play-saldo som din betalingsmetode. Husk at fylde din Google Play-pung op med endnu et gavekort, når dit Disney+-abonnement skal fornys.
 6. Begynd at streame Disney+!

iTunes Gavekort og et Nyt Apple ID Metoden

 1. Download en VPN til din Apple enhed. ExpressVPN er den bedste service til iOS og Mac enheder.
 2. Opret forbindelse til en server i dit hjemland. Når du er tilsluttet, kan du logge ud af din Apple ID-konto i App Store.
 3. Besøg Apples websted og opret et nyt Apple ID. Sørg for at vælge dit hjemland som dit “Land/Region”, og lad “Betalingsoplysninger” stå tomt.
 4. Køb et App Store og iTunes-gavekort på Amazon. Du finder det i din e-mail-indbakke, når du har gennemført din transaktion.
 5. Log ind på App Store med dit nye Apple ID. Accepter “Vilkår og betingelser” ved at markere afkrydsningsfeltet.
 6. Vælg “Ingen” som din betalingsmulighed, og angiv en adresse og et telefonnummer i dit hjemland. Dette kan være din adresse eller en vens eller et familiemedlems adresse.
 7. Indløs dit App Store-gavekort på din konto.
 8. Åbn Disney+-appen, og tilmeld dig med iTunes som din betalingsmulighed. Disney+ tager pengene direkte fra din iTunes-saldo, så sørg for at indløse endnu et gavekort, inden din næste betaling forfalder.
 9. Begynd at streame! Du er klar til at se dine yndlings Disney+ shows.

Hulu, ESPN, og Disney+ Streaming Bundle Metode

Dette er en fantastisk måde for indbyggere i USA at spare penge på abonnementer, da du betaler en enkelt månedlig pris for alle 3 tjenester. Det er dog vigtigt at bemærke, at denne metode kun er for amerikanske indbyggere, og især Hulu tillader ikke brugen af VPN’er med sin tjeneste – men du kan bruge en VPN til at tilmelde dig pakken, hvis du er bosiddende i USA og rejser i udlandet.

 1. Tilslut dig en VPN server i USA. Jeg anbefaler at du bruger ExpressVPN da den pålideligt kan tilgå Hulu, Disney+ og ESPN.
 2. Køb et Hulu-gavekort fra MyGiftCardSupply. Sørg for, at det dækker prisen på det årlige bundle-abonnement.
 3. Gå til Hulu og vælg streaming-pakken nederst på skærmen.
 4. Udfyld dine oplysninger og betal det månedlige gebyr med gavekortet. Du kan blive bedt om at angive et amerikansk postnummer som bekræftelse, så indtast dit hjemme postnummer.
 5. Begynd at bruge din konto! Du kan nu streame alle dine favoritter fra alle 3 websteder.

Stream på Disney+ med ExpressVPN

FAQs om at Se Disney+ med en VPN

Kan jeg se Disney+ i Australien, Storbritannien, Canada og USA?

Ja, Disney+ er tilgængeligt i Australien, Storbritannien, Canada og USA. Hvis du bor i ét af disse lande, kan du tilmelde dig en Disney+ konto på forskellige måder – det nemmeste er ved at bruge et kredit- eller betalingskort, der er registreret på en lokal adresse.

Når du rejser til disse lande, kan du få adgang til din Disney+ konto. Men det indhold, du ser, er muligvis ikke det samme som i dit hjemland på grund af ophavsretsregler. Den eneste måde, du kan se dit sædvanlige Disney+-indhold på, når du er i udlandet, er med en premium-VPN – opret forbindelse til en server i dit hjemland, og log ind på din Disney+-konto for at begynde at streame.

Kan jeg se Disney+ på smart-tv, iPhone og Android og Fire Stick?

Ja, Disney+ har apps til mange forskellige platforme, inklusiv smart TVs (2016 modeller eller nyere), mobilenheder og Amazon Fire Stick. Du kan nemt se Disney+ på forskellige enheder ved at downloade den officielle app og logge ind med dine kontooplysninger. Hvis din enhed ikke understøtter en indbygget app, men har en browserfunktion, kan du besøge Disney+ hjemmesiden og streame direkte derfra.

Kan jeg få Disney+ på Amazon Prime eller Netflix?

Nej, Disney+ er ikke tilgængelig på Amazon Prime eller Netflix. Udover dets egne abonnementer, er Disney+ også tilgængelig som en bundle med Hulu og ESPN. Bemærk at dette tilbud kun gælder for brugere der bor i USA.

Er Disney+ bedre end Netflix?

Det afhænger af dine personlige præferencer, da både Disney+ og Nettflix er populære tjenester, med indhold der passer til et bredt publikum. Disney+ er et mere familievenligt valg, med apps til flere enheder og en billigere abonnementspris. Netflix har uden tvivl et bredere udvalg af indhold, men det er en dyrere mulighed.

Disney+ har sin egen eksklusive samling af film og shows, som virksomheden har vokset siden platformens lancering. Men hvis du vil se Marvel Universe-film, Disney-klassikere eller de seneste udgivelser og genindspilninger, er din eneste mulighed Disney+. Det skyldes, at alt Disney-indhold er blevet fjernet fra andre websteder og udelukkende er tilgængeligt på Disney+. Netflix’ egen Marvel Originals-serie (som Jessica Jones og Iron Fist) forbliver på Netflix, men eventuelle fremtidige sæsoner blev aflyst, da Disney nu ejer rettighederne til Marvel-indhold.

De gode nyheder at du nemt kan tilgå begge platforme med ExpressVPN og nyde serier og film fra hvor som helst.

Hvor er Disney+ tilgængelig?

Disney+ er tilgængelig i mere end 130 lande verden over, herunder Nord- og Latinamerika, Europa og Asien-Stillehavsområdet. Når du er i udlandet, bliver du nødt til at bruge en VPN i høj kvalitet, til at streame dine foretrukne Disney+ serier og film da ikke alle lande har det samme indholdsbibliotek på grund af copyright-begrænsninger. Dette gælder også, hvis du besøger et land, der endnu ikke har Disney+ – du vil ikke kunne få adgang til din konto, medmindre du opretter forbindelse til en VPN-server i dit hjemland.

Kan jeg se Disney+ gratis?

Disney+ tilbyder ikke en gratis service eller en prøveperiode, så du kan ikke se indholdet gratis. Du kan få rabat hvis du har en amerikansk betalingsmetode, og tilmelde dig Disney+, Hulu og ESPN bundlen. Dette giver dig adgang til sportsbegivenheder på ESPN (som Bundesliga eller UFC) og populære reality-tv-shows på Hulu. Du vil blive opkrævet et månedligt gebyr for adgang til de 3 streamingtjenester, hvilket er meget billigere end at abonnere på hver enkelt.

Kan jeg bruge en gratis VPN til at se Disney+?

Det kan du godt, men du får ikke samme gode oplevelse, som du ville hvis du bruger en premium VPN til at streame Disney+. Gratis VPN’er er stærkt begrænsede med kun en håndfuld serverforbindelser på de fleste, hastighedsregulering og lave datalofter. Du vil ikke være i stand til at se så meget Disney+, som du vil, hvis du overhovedet kan få adgang til tjenesten i første omgang.

Selvom der er nogle enkelte sikre gratis VPN’er på markedet er de ikke egnede til streaming. I stedet anbefaler jeg, at du drager fordel af en VPN med en lang pengene-tilbage-garanti, som CyberGhost. Med CyberGhost får du generøse 45 dage – ideel, hvis du kun har brug for en VPN i kort tid, som når du eksempelvis tager på ferie. Du kan streame Disney+ med CyberGhost, så meget du vil, og få fuld refusion, når du er færdig.

Processen er nem, idet den tager et par minutter gennem livechatten døgnet rundt for at arrangere en refusion. Jeg fik mine penge tilbage mindre end en uge senere.

Er det ulovligt at bruge en VPN til Disney+?

Nej, det er ikke ulovligt at bruge en VPN med Disney+. Du kan lovligt bruge en VPN til at tilgå din lokale Disney+ konto når du er i udlandet, så længe VPN-brug er lovligt på din placering. VPN’er er forbudt i nogle lande (som Kina og Rusland), så du kan få konsekvenser, hvis du bliver taget i at bruge en.

Disney+ forbyder ikke brugen af VPN’er med sin tjeneste. Det strider dog imod aftalevilkårene at oprette en svigagtig konto – for eksempel ved at bruge en VPN til at oprette en konto i et andet land end hvor du bor. Dette kan resultere i kontosuspendering eller opsigelse.as long as VPN use is legal in your location.

Hvad skal jeg gøre hvis jeg får en Disney+ streaming fejl?

Selv hvis du bruger en VPN af høj kvalitet til at få adgang til Disney+, kan du stadig af og til støde på streaming-fejl. Dette kan ske, hvis platformen registrerer, at en bestemt servers IP-adresse tilhører en VPN. Men der er ingen grund til bekymring – du kan rette streamingfejl med disse nemme tricks:

 • Genstart og opdater din VPN-app. Dette er ofte nok til at rette din forbindelse.
 • Opret forbindelse til en anden server. Når der er oprettet forbindelse, så se om din VPN lækker nogle detaljer ved at bruge en IP adresse tjekker.
 • Slet dine cookies og cache. Dette vil fjerne alle mulige trackere, som Disney+ måtte have plantet i din browser, og du vil virke som en helt ny bruger.
 • Aktiver SSL/TLS-krypteringsprotokollen og 2080 VPN-porten i dine VPN-indstillinger. Disse vil give dig en bedre chance for at få adgang til Disney+.
 • Brug Disney+-appen. Geoblokeringsteknologi fungerer anderledes i browsere end i apps, så det kan være nemmere for din VPN at omgå registrering på appversionen.
 • Kontakt kundeservice. VPN’erne på denne liste har hjælpsomme agenter til rådighed 24/7.

Hvorfor kan jeg ikke finde Disney+ på mit Samsung TV?

Hvis dit Samsung TV er fra før 2016, kan du ikke downloade Disney+ app’en. Dog kan du få Disney+ på din Roku, Amazon Fire Stick og andre enheder som spillekonsoller, som du så kan bruge med dit Samsung TV til at streame indhold.

Hvordan kan jeg få Disney+ udenfor USA?

Disney+ er tilgængelige i mange lande udenfor USA, så du bør nemt kunne tilmelde dig en konto. Du kan bruge en god VPN hvis du er en amerikansk borger, og vil streame på din Disney+ konto når du rejser. Dette vil lade dig oprette forbindelse til en server i USA, hvorefter du kan logge ind for at få adgang til det Disney+ indhold du betaler for.

Hvad skal jeg bruge for at se Disney+?

For at se Disney+ skal du bruge en Disney+ konto, og en internetforbindelse med minimum 5mbps hastighed. Du skal også downloade Disney+ app’en til en enhed som din Windows PC, smartphone, Smart TV eller Roku.

Hvis du rejser i udlandet, og vil se dit lokale Disney+ indhold, skal du bruge en VPN. En tjeneste som ExpressVPN har lynhurtige hastigheder for glidende streaming, og tusindvis af servere så du nemt kan oprette forbindelse til dit hjemland. Herudover er der sløring på hver server, hvilket betyder at du vil kunne streame Disney+ hvor som helst, selv i lande med strenge internetregler.

Begynd at se Disney+ I Dag

I takt med at Disneys serier og film forsvinder fra andre streamingsider, er et abonnement på Disney+ den eneste måde, du kan se dit yndlings-Disneyindhold. Med en premium-VPN som Express VPN, vil du være i stand til at få adgang til hele Disney+-biblioteket.

Ud af alle de VPN’er jeg har testet, er ExpressVPN det bedste valg til Disney+ i 2023. Med Expressvpn får du streaming i høj kvalitet, og nem adgang til Disney+ og andre sider som Netflix, YouTube, Hulu, BBC iPlayer og flere. Og hvad der er endnu bedre er, at du kan prøve ExpressVPN risikofrit selv. Hvis du ikke er tilfreds, kan du få en fuld refusion indenfor 30 dage, idet ExpressVPN er støttet af en pengene-tilbage garanti. Jeg testede det selv, og fik let mine penge tilbage på bare 4 dage.

Se mere information relateret til dette emne her: disney plus opret bruger

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 184 Hvordan ser du Disney+ I Udlandet (På Enhver Enhed) i 2023 leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *