Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 183 Beregner til indefrosne feriepenge

[Top] 183 Beregner til indefrosne feriepenge

Du ser emneartiklen [Top] 183 Beregner til indefrosne feriepenge, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Få 1000 kroner gratis og udbetal flere feriepenge (Sommerpakke giver skattefrit beløb til danskerne)
Få 1000 kroner gratis og udbetal flere feriepenge (Sommerpakke giver skattefrit beløb til danskerne)

Du kan i øjeblikket ikke logge ind med NemID på Mit HK , det skyldes en fejl hos NemID.
Du kan logge ind med brugernavn/adgangskode, hvis du tidligere har oprette en, eller du kan anvende MitID

Min HK-adgangskode virker ikke (er blevet låst)
Det er kun dig selv, der kan oprette en HK-adgangskode. Hvis din adgang er låst, skal du logge ind med NemID og herefter selv oprette din HK-adgangskode under ‘Ny adgangskode’ på Mit HK.

Jeg har glemt min HK-adgangskode
Log ind med NemID, hvorefter du kan oprette en ny HK-adgangskode under ‘Ny adgangskode’ på Mit HK.

Det er første gang, jeg logger på Mit HK
Så har du ikke en HK-adgangskode endnu. Du skal først logge ind med NemID, og herefter kan du oprette din egen HK-adgangskode.

Skal jeg altid logge ind med NemID?
Nej, kun første gang du logger på Mit HK. Herefter kan du oprette din egen HK-adgangskode.

Kan jeg nøjes med at bruge mit NemID?
Ja, det kan du godt.

Jeg har tekniske problemer med at logge ind
Oplever du tekniske problemer med at logge ind, kan du ringe på: 4437 1563 i åbningstiden, som er 6.00-24.00

HK Privat har udviklet en beregner, som du kan bruge til at tjekke, om din arbejdsgiver har indberettet dine indefrosne feriepenge korrekt.

HK Privat har lavet en beregner til indefrosne feriepenge. Beregneren tager udgangspunkt i de lønelementer, der findes i Industriens Funktionæroverenskomst og Funktionæroverenskomst for Handel, Viden og Service, men den kan bruges på de fleste af HK Privats overenskomster.
VIGTIGT: Inden du går i gang, skal du finde alle dine lønsedler for perioden 1. september 2019 til 31.august 2020 frem. I boksen ”Hvad er ferieberettiget løn”, kan du se, hvilke beløb på lønsedlen du skal have med i beregningen. Læs også resten af denne vejledning og “Vigtigt at vide om beregneren” nederst på siden, så du har alle relevante oplysninger, inden du taster dine tal ind.

Hent beregneren
Det beløb, som beregneren giver dig, er 12,5% af din ferieberettigede løn inklusive pension af feriegodtgørelse. Næsten alle af HK Privats overenskomster nemlig giver ret til pension af feriegodtgørelse, og det beløb skal også indefryses.
Har du valgt at få udbetalt 3 ugers feriepenge i efteråret, så har det ingen indflydelse på det beløb, der skal stå på din opgørelse. Din arbejdsgiver skal nemlig indberette det fulde beløb.

Har du spørgsmål til HK’s beregner, kan du altid sende en mail til faglig-afdeling@hk.dk, også hvis du ikke kan få beløbet fra beregneren til at stemme med det beløb, din arbejdsgiver har indberettet.

Beløb, der er ferieberettiget Beløb, der ikke er ferieberettiget

Grundløn

Værdi af fri bil og telefon

Tillæg for funktion, uddannelse, ansvar, skiftehold mm.

Overarbejde

Bonus og Provision

Udbetalte feriepenge

Fritvalg

Ferietillæg

Pension

Nej. Beregneren er for dem, der er fuldtidsansatte og arbejder 5 dage om ugen samt for deltidsansatte. Fuldtidsansatte, der arbejder flere eller færre end 5 dage om ugen, skal henvende sig i den lokale HK-afdeling for at få hjælp til beregningen. Det samme gælder for dem, der har været på barsel i perioden. Der gælder nemlig særlige regler for beregningen af det indefrosne beløb for dem, der har været på barselsorlov.
Hvad hvis jeg er fratrådt i perioden 1. september 2019 til 31. august 2020?
Du kan stadig godt bruge beregneren, men du skal være opmærksom på, at der er trukket skat af det beløb, der er indberettet til Lønmodtagernes Fond for Tilgodehavende Feriemidler. Mens det beløb, beregneren giver dig, er før skat.

Beregneren kan bruges af alle, men giver det bedste resultat for HK Privats medlemmer, da den tager højde for de fleste løngoder, som findes i HK Privats overenskomster. På nogle af overenskomsterne skal du dog være ekstra opmærksom, når du taster feriefridage eller ferietillæg ind.

Er du ansat under disse overenskomster, kan du bruge beregneren, som den er:

• Industriens Funktionæroverenskomst
• HK overenskomst med Dansk Byggeri
• Emballageoverenskomsten
• Funktionæroverenskomst for Kontor og Lager med Mode & Textil
• Funktionæroverenskomsten med Danske Mediers Arbejdsgiverforening
• Funktionæroverenskomst med DBR
• Funktionæroverenskomst med Danske Malermestre og Glarmesterlauget
• Den grafiske timelønsoverenskomst
• Landsoverenskomsten med Færgerederierne (DIS)
• HK Overenskomst med Gartneri, Land og Skovbrugets Arbejdsgivere
• Digitalprint- og Seriegrafoverenskomsten
• HK Industrioverenskomsten med Tekniq
• HK Installationsoverenskomsten med Tekniq

Er du ansat under en af disse overenskomster, kan du bruge beregneren, men du skal muligvis indtaste feriefridage eller ferietillæg på en bestemt måde. Tjek, hvad der særligt gælder for disse overenskomster i punktet ”Særligt for” i FAQ.
• Funktionæroverenskomst for Handel, Viden og Service med Dansk Erhverv
• Funktionæroverenskomst for Handel, Transport og Service med DI
• HK Overenskomst med Horesta
• IT-overenskomsten med Dansk Erhverv
• Reklame- og Forlags overenskomsten med Dansk Erhverv
• Tandklinikassistentoverenskomsten
• Landsoverenskomsten med Færgerederierne (DAS)
• Overenskomst for medlemmer af BL – Danmarks Almene Boliger
• Overenskomst for kliniksekretærer ansat hos kiropraktorer
• Standardoverenskomst med Danske Fysioterapeuter

Hvis du i perioden har holdt feriefridage i henhold til overenskomsten (de fridage, du før i tiden fik tildelt 5 af den 1. maj og som fremadrettet tildeles 1. september), skal du være særligt opmærksom på to ting. Der beregnes ikke feriegodtgørelse af løn under feriefridage og heller ikke af kompensation for feriefridage.
1) Hvis du har holdt feriefridage i perioden 1. september 2019 til 31. august 2020, skal antallet af dage, du har holdt, indtastes i den måned, du har holdt dem. Du skal indtaste dem i feltet: ”Afholdte feriedage (kun dage efter ferieloven)”. Du skal altså indtaste antallet af feriefridage, du har holdt i den enkelte måned, selv om der i feltet står, at det kun gælder feriedage efter ferieloven.
2) Hvis du har fået udbetalt ikke afholdte feriefridage i perioden 1. september til 31. august 2020, så skal beløbet ikke indtastes i det felt, der hedder ”udbetalte feriefridage”.
Dette gælder kun for dig, der er ansat under Funktionæroverenskomsten for Handel, Viden og Service indgået mellem HK Privat/Handel og Dansk Erhverv.

Hvis du i perioden har holdt feriefridage i henhold til overenskomsten (de fridage, du før i tiden fik tildelt 5 af den 1. maj, og som fremadrettet tildeles 1. september), skal du være særligt opmærksom på to ting. Der beregnes ikke feriegodtgørelse af løn under feriefridage og heller ikke af kompensation for feriefridage.

1) Hvis du har holdt feriefridage i perioden 1. september 2019 til 31. august 2020, skal antallet af dage, du har holdt, indtastes i den måned, du har holdt dem. Du skal indtaste dem i feltet: ”Afholdte feriedage (kun dage efter ferieloven)”. Du skal altså indtaste antallet af feriefridage, du har holdt i den enkelte måned, selv om der i feltet står, at det kun gælder feriedage efter ferieloven.
2) Hvis du har fået udbetalt ikke afholdte feriefridage i perioden 1. september til 31. august 2020, så skal beløbet ikke indtastes i det felt, der hedder ”udbetalte feriefridage”.
Dette gælder kun for dig, der er ansat under Funktionæroverenskomst for Handel, Transport og Service (kaldet DIO II) indgået mellem HK Privat/Handel og Dansk Industri.

Du kan bruge beregneren, men skal være opmærksom på følgende:

Du skal indstille beregneren til din pensionsprocent. Din pensionsprocent er 9 %.

Derudover skal du medregne udbetalte engangsbeløb fra din fritvalgsordning, hvis de er udbetalt i perioden 1. september 2019 til 30. august 2020. I beregneren skal du indtaste beløbet i det felt der hedder ”andet” under ”andre (ikke faste) tillæg”.
Obs! Tandlægeforeningen mener ikke, at der skal beregnes pension af de indefrosne feriepenge. Der er derfor muligt, at din arbejdsgiver ikke har indberettet beløbet med pension. Kontakt din lokale HK-afdeling, hvis der ikke er beregnet pension af de feriepenge, der er indberettet til fonden.
Dette gælder kun for dig, der er ansat under overenskomsten for tandklinikassistenter indgået mellem HK Privat og Tandlægeforeningen.

Log ind med NemID
Du kan altid bruge dit NemID til at logge ind på HK.dk. Hvis det er første gang du logger ind, skal du altid bruge dit NemID

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/indefrosne-feriepenge-marts-2021-4yrt5jec

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 183 Beregner til indefrosne feriepenge leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *