Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 181 Guide: De 15 bedste steder at danse i København

[Top] 181 Guide: De 15 bedste steder at danse i København

Du ser emneartiklen [Top] 181 Guide: De 15 bedste steder at danse i København, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

1048 / dj vortivask
1048 / dj vortivask

Gå i byen i København og danse

De 15 svedigste steder, du kan gå i byen og danse i København

Savner du nye steder, når du gerne vil ud og svinge hofterne til hede rytmer? Så guider vi dig her til nogle af de bedste steder, du kan gå i byen i København, hvis du trænger til at slå dig løs på dansegulvet.

Det er atter weekend, og Københavns natteliv venter blot på, at du og dine veninder indtager dansegulvet til lækre rytmer fra den søde dj. Men hvor skal I tage hen i den store jungle af dansesteder? Det har vi her på redaktionen fundet de 15 bedste bud på.

Vores guide byder blandt andet på elektronisk fest i Kødbyen, ”skråle med på R&B”-fester, vilde natbarer med lækre cocktails, dansefest på ’gay bar’, techno, dansk musikundergrund og intime rytmer, hvor du helt sikkert kan ryste numsen og andre kropsdele.

1. Natbar på Bremen – dans til langt ud på natten

I Bremen Teaters foyer ligger Natbar, hvor der er højt til loftet og plads til, at alle udefra kan komme ind og deltage i én stor privatfest. Her det ikke de helt nye top 20 hits, der præger weekendstemningen. Du kan derimod få et brag af en fest og give den gas på dansegulvet til alt andet lige fra funk, alternativ musik, soul, disco, hiphop og rock, når Natbars faste hold af dj’s spiller op til dans til langt ud på natten.

På Natbar er aldersgrænsen 23+, og fordelen er, at klientellet sniger sig lidt op over de 30 år, da mange andre steder er for det lidt yngre publikum. Der er ingen dresscode, og mellem danseturene kan du forsyne dig med kolde øl og drinks fra en af stedets tre barer.

Natbar
Nyropsgade 39-41, 1602 København V
Åbent fredag og lørdag kl. 23-04

2. Mesteren & Lærlingen – lille bar med hygge og vinylplader

Hvis du kan lide at danse tæt, høre gode plader og drikke øl, er Mesteren og Lærlingen den perfekte intime fest til dig. Den lille bar befinder sig i hjertet af Kødbyen, og her kan du udelukkende finde dj’s, der vender vinylplader.

Om sommeren slår de dørene op, serverer kold cava og smider burgere på grillen. Mesteren og Lærlingen er den perfekte sommerfest, men er også den ultimative varmestue en kold vinteraften.

Mesteren & Lærlingen
Flæsketorvet 86, 1711 København V
Åbent onsdag 20-01, torsdag fra 20-03 og fredag-lørdag 20-03.30

3. Jolene Bar – ‘hipsterbar’ på Vesterbro

Jolene er – i ordets bedste forstand – en rigtig ‘hipsterbar’ på Flæsketorvet. Stedet kalder sig selv “den islandske danseambassade” i København, og både dj’s og gæster kommer fra hele verden for at indtage dansegulvet, hvor der primært spilles elektronisk musik. Baren var en af de første til at indtage Kødbyen tilbage i 2007, og det er stadig et af de mest populære steder i det københavnske natteliv.

Her drikker man øl fra flasken, ikke så meget pis dér, og indretningsstilen er retro og afslappet. Her går hygge og undergrund spænd i spænd. Man har en fest på Jolene, men forbered jer på, at det også ud på aftenen bliver en svedig en af slagsen, når dansegulvet for alvor er tætpakket.

Jolene
Flæsketorvet 81-85, 1711 København V
Åbent torsdag 22-04 og fredag-lørdag fra 20-04.30

4. Søpavillonen – det nye sted, du skal kende

Hvis du leder efter en natklub, hvor du er garanteret en festlig aften med restaurant og natklub i et, er Søpavillonen stedet for dig. Bygningen blev oprindelig opført i slutningen af 1800 til Kjøbenhavns Skøjteløberforening, men har siden 1965 været benyttet som diskotek og restaurant. I 2019 kunne Søpavillonen – eller SØ, som de garvede gæster kalder stedet, genåbne med nye ejere.

Klubkongerne Simon Frank og Simon Lennet har inviteret københavnerne til at bringe nyt liv i den førhen forfaldende bygning. Musikken er ét stort miks, men det er især de helt nye hits toner ud af højtalerne på de to dansegulve, du finder fordelt på to etager. På Søpavillonen er aldersgrænsen 21+.

Søpavillonen
Gyldenløvsgade 24, 1369 København K
Åbent torsdag 20-00 og fredag-lørdag 20-05

5. Sigurdsgade 39 – som at danse i en kæmpe dagligstue

Sigurdsgade er en natklub på Nørrebro med plads til over 500 mennesker. Her træder du ind i et stort rum, der føles lidt som en dagligstue, da der er placeret fire sofaer med et kæmpe dansegulv i midten, hvor du kan slå dig løs.

Sigurdsgade spiller de helt klassiske R&B-hits, man let kan synge med på. Derudover har de happy hour fra kl. 22-23, hvor du kan nyde godt af billige drinks.

Klientellet er meget ungt, men man går uden tvivl en sjov fest i møde med plads til masser af dans og sang. På Sigurdsgade er de ligeglade med, hvilke sko du har på, eller hvilket mærke din bluse er, her kører man med nul dresscode, så længe du har lyst til en fest.

Sigurdsgade 39
Sigurdsgade 39, 2200 København N
Åbent fredag og lørdag kl. 22-05

6. Rust – musikundergrund i København

I hjertet af Indre Nørrebro finder du bar og spillestedet Rust, der er et af Københavns svar på ægte musikundergrund. Her er der sikret en kæmpe fest til alternativt musik, der både byder på indierock- og pop, hiphop og electronica.

Men drop læderbukserne og den store sweater! Du ender med garanti med at få en svedig aften på dansegulvet omringet af resten af klubben, da de fede vibes er uimodståelige for danseglade ben. Rust kan desuden prale af en lang liste af store kunstnere, som har spillet på deres live-scene gennem tiden, blandt andet Rufus Wainwright, Bloc Party, Howie B, Stereo MC’s og Blue Foundation, samt DJ’s som Trentemøller og Moby. Stedet har et relativt ungt publikum, men også et publikum, som går op i musik og den gode koncert-oplevelse.

Rust
Guldbergsgade 8, 2200 København N
Åbent fredag og lørdag 20.30-05

7. Ved Siden Af – natklubben for dig, der elsker techno

Klods op ad Burger King og Tivoli ligger en dunkel natklub, ved navnet Ved Siden Af, som er en af de største i byen. Her finder du med garanti et af de mest ultimative steder for garvede techno-gængere – Ved Siden Af har nemlig sat sig for, at deres fornemmeste mål er at sikre, at folk danser til sveden driver af dem – i et trygt miljø. Selv beskriver de stedet som et ”klubkoncept baseret på fællesskab, gensidig respekt og vilje til at ligge dit ego på hylden. Ved Siden Af er udstyret med en godhjertet picker, der kender technokulturen og sikrer et sikkert dansegulvsmiljø.” Her kan du altså danse helt for dig selv eller med dem, du elsker.

Ved Siden Af
Vesterbrogade 2B, 1620 København V
Åbent fredag og lørdag kl. 23-09

8. Never Mind – den perfekte ‘gay bar’

Never Mind er en klassiker for garvede festmennesker. Natklubben har åben hver eneste dag og er et godt sted at indtage dansegulvet, hvis du er en “dramaqueen” med hang til pophits, Mokai og store armbevægelser. Stedet er en såkaldt ‘gay bar’, og det er da heller ikke utænkeligt, at du hurtigt støder på homoseksuelle åndsfæller fra hele verden. Klubben rummer nemlig en masse forskellige nationaliteter.

Hvis du ikke er homoseksuel, så fortvivl ej, stedet har plads til alle typer og dresscodes – som tages imod med åbent sind.

Er du en af de sidste rygere på kloden, er dette også dit paradis. Never Mind er efterhånden et af de sidste steder, der har det ok med, at du ryger indenfor.

Never Mind
Nørre Voldgade 2, 1358 København K
Åbent hver dag fra kl. 22-06

9. Bakken Kbh – alt i én

Bakken er både en bar, et spisested, en natklub, et koncertsted og et galleri beliggende i Kødbyen. Køkkenet lukker kl. 22, og herefter er der ægte klubstemning med dj’s, dans og vild fest. Klientellet ligger ret bredt, og der er folk lige fra start 20’erne og op i 30’erne, som kommer og fester i de gamle slagteribygninger.

Bakken
Flæsketorvet 17-19, 1711 København V
Åbent torsdag 21-05 og fredag-lørdag fra 20-05

10. Kimia på Blågårdsgade – intimt dansegulv med eksotiske rytmer

Kimia er en lille, hyggelig klub på Blågårdsgade med et intimt dansegulv. Om eftermiddagen synes det ikke at ligne et feststed, da der serveres te og kaffe med gylden mælk i helt rolige omgivelser, men om aftenen forvandles Kimia til en hed natklub, hvor du kan ryste bagdel og andre kropsdele til eksotisk dj-musik, koncerter og arrangementer. Kimia betyder ”eliksir” på persisk, og navnet kommer af, at stedet lover dig en både vild, intim og magisk aften.

De har en helt speciel dress code: INGEN sexisme, racisme, homofobi og hårde stoffer.

Kimia
Blågårdsgade 2a kld. th. København N
Åbent onsdag-torsdag 15-00 og fredag-lørdag 15-02

11. Hornsleth Bar – mørklagt natklub med centralt dansegulv

Hvis du leder efter en natklub, hvor du kan få en intim fest med dine venner og veninder, men som stadig ikke er helt vildt småt, er Hornsleth noget for dig. Hornsleth er en aflang bar opdelt i flere forskellige niveauer, og stemningen præges tydeligt af, at der er totalt mørklagt udefra og ind, og at det halve af baren samtidig befinder sig i en kælder, som hurtigt bliver fyldt op med god stemning og festglade mennesker. Hernede befinder dansegulvet sig også, og det er især til dig, som kan lide at danse tæt og vildt, da det er placeret centralt i klubben med borde i siderne.

Musikken er ét stort miks, men især de helt nye hits toner ud af højtalerne. Hornsleth har sågar en ’photobooth’, hvor du og dine venner kan forevige jeres vilde aften. På Hornsleth er aldersgrænsen 23+.

Hornsleth
Løvstræde 4, 1152 København K
Åbent fredag og lørdag kl. 22-05

12. Culture Box – house, electronica og techno

Culture Box er efterhånden den ældste eksisterende klub for elektronisk musik i København. Natklubben præsenterer både lokale og internationale dj’s og producere, så hvis du er indehaver af et house- eller technohjerte, er Culture Box din ven.

Culture Box
Kronprinsessegade 54, 1306 København K
Åbent fredag og lørdag kl. 23-08

13. Condesa – soft tacos og eksotisk musik

Condesa er både en bar og et spisested, som byder på lækre soft tacos, drinks og Høcker øl. Her er der dj’s hver torsdag, fredag og lørdag, som spiller alt fra R&B, disco og hiphop til eksotiske plader, som du let kan svinge hofterne til.

De serverer lækre cocktails, masser af tequila og selvfølgelig et udvalg af gin og tonic.

Condesa
Ved Stranden 18, 1061 København K
Åbent onsdag 17-00, torsdag kl. 17-02 og fredag-lørdag 15-03.30

14. Chateau Motel – moderne natklub i flere etager med bodega og karaoke

I den ikoniske natklub Pans tidligere lokaler ligger i dag Chateau Motel centralt placeret i midten af København. Hos Chateau Motel bliver du mødt af en rå natklubsstemning. Det første, du bemærker, er nemlig de mange etager og kringlede trapper, der fører dig fra dansegulv til dansegulv og på vejen tager dig forbi Bodegaen og karaokerummet. Musikken passer da også til indholdet. På Chateu Motel danser du nemlig til lyden af mere moderne musik, som byder på både electro og house spillet af klubbens dj’s, der nok skal sørge for at starte en fest på dansegulvet, men også god gammel R’n’B og pop.

Chateau Motel er derudover stedet for dig, der elsker alt fra gode drinks til billige øl – de mange barer har nemlig lidt af hvert. På Chateau Motel er aldersgrænsen 18+.

Chateau Motel
Knabrostræde 3, 1210 København K
Åbent fredag og lørdag kl. 22-05

15. Dandy – fest som i 1960’erne

Forstil dig, at du kan feste som i 1960’ernes Hollywood, imens du befinder dig i indre by. Det kan blive en realitet på Dandy, hvor du kan sippe cocktails, mens du danser til langt ud på natten, for Dandy er absolut ikke bare en smart cocktailbar. Lokalet er indrettet med farver, velour, blomster og dyremotiver i pastel, som danner de perfekte rammer for en god dansefest!

Dandy CPH
Dronningens Tværgade 9, 1302 København
Åbent onsdag-torsdag 17-01 og fredag-lørdag 23-04

Denne artikel blev oprindeligt bragt i januar 2015, men er blevet opdateret . Senest den 3. januar 2020.

Se mere information relateret til dette emne her: diskotek for 15 årige

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 181 Guide: De 15 bedste steder at danse i København leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *