Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 181 Gratis budgetskema – Sådan laver du et budget

[Top] 181 Gratis budgetskema – Sådan laver du et budget

Du ser emneartiklen [Top] 181 Gratis budgetskema – Sådan laver du et budget, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

50-30-20 Reglen – Simpelt MÅNEDSBUDGET for En Profitabel Fremtid
50-30-20 Reglen – Simpelt MÅNEDSBUDGET for En Profitabel Fremtid

De faste udgifter kan både være månedlige, kvartalsmæssige, halvårlige og årlige.

Når du skal udfylde budgetskabelonen, skal hele årets udgifter fordeles ligeligt på alle årets måneder. På den måde kan du undgå, at nogle måneder bliver mere udgiftstunge end andre, og du har i stedet et fast månedligt beløb, der skal dække dine faste udgifter, uanset hvornår på året de falder.

  • Udgifter i kvartalet
    Det kan fx være el-, vand- eller gasregninger, der skal betales hver 3. måned.
  • Udgifter pr. halvår
    En halvårlig udgift kan fx være betaling af licens.
  • Årlig udgift
    En årlig udgift kan fx være betaling af dine forsikringer.

Hvis du har gæld, fx et boliglån, skal du huske også at inkludere det månedlige afdrag på gælden samt eventuelle renter.

Variable udgifter

De variable udgifter kan dække alt fra tøj og cafebesøg til betaling af tandlægebesøg og frisør.

Når du skal fastsætte de variable udgifter, er det en fordel at kigge på din kontooversigt i Wallet, der inddeler dit forbrug i forskellige kategorier – hver måned og over et år.

Når du lægger et budget, vil du hurtigt få et indblik i dine forbrugsvaner, og det kan måske blive synligt, om du kan spare på nogle af posterne.

Sæsonbetonede udgifter

Julegaver kommer hvert år, og det kan ofte være en dyr post i budgettet. Det samme gør sommer- og vinterferier, hvor vi gerne vil have økonomisk råderum til fx at rejse.

Og det er en fordel at have med i budgetskemaet, så du er sikker på, at pengene rækker, når det bliver aktuelt.

Det kan fx være, at det giver mening at oprette en opsparing, hvor du kan sætte penge til side hver måned til ferier, der samtidig kan supplere budgettet i de mere udgiftstunge måneder, som fx december.

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/privatbudget-budgetskema-til-udskrivning-yyoqaoxl

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 181 Gratis budgetskema – Sådan laver du et budget leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *