Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 18 GUIDE: Netflix og 13 andre fede gratis og betalte videotjenester

[Top] 18 GUIDE: Netflix og 13 andre fede gratis og betalte videotjenester

Du ser emneartiklen [Top] 18 GUIDE: Netflix og 13 andre fede gratis og betalte videotjenester, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Fra i dag af, kan du få film-streamingtjenesten Netflix i Danmark.

På tjenesten betaler du et fast beløb og kan så se alle de film og tv-serier som du har lyst til. Når du vil.

Men Netflix er ikke alene om at streame film- og tv-serier.

Vi har i denne guide forsøgt at samle de fleste tv- og filmtjenester på nettet i Danmark.

Fælles for tjenesterne er, at du som forbruger selv bestemmer, hvor og hvornår du vil se noget.

Du er dermed ikke længere afhængig af, at tv-stationerne skal bestemme, hvornår du skal se din yndlingsserie eller film.

NETFLIX

(link) Pris: 79 kr. om måneden for alt hvad du vil se.

På Netflix finder du flere tusinde film og serier. Du betaler et fast beløb, og så er det ellers bare at se løs. Det dog ikke altid alle nye serier og film du kan finde, men kataloget er stort. Nogle tegnefilm er med danske stemmer og film er med danske undertekster.

Teknik: På pc/mac, iPad, iPhone, Android, PS3, Wii, AppleTV, Xbox Smart-tv og mange andre platforme. Understøtter mere end 1000 forskellige enheder.

HBO Nordic

(link) Pris: 79 kr. om måneden for alt hvad du vil se.

På HBO er en amerikansk kabel-kanal som er kendt for serier i en meget høj kvalitet. F.eks. Sopranos, Sex and the city og Game of Thrones. På deres tjeneste vil du kunne se HBO-serier et døgn efter de har været sendt i USA – med danske undertekster. Og indhold fra kabelkanalerne Starz og Showtimes. Derudover er der adgang til en stor del af HBO’s arkiv af gamle serier.

Teknik: iPad, iPhone, AppleTV, Android, PS3, Blu-ray-afspillere og andre.Tilgængelig i løbet af oktober

Viaplay

(link) Pris: 69 kr. om måneden for TV, 79 kr. for TV og Film, 199 kr. for TV, film og sport.

Afhængig af, hvad du har betalt for, så får du adgang til indhold fra TV3s univers. Betaler du kun for tv indhold, kan du se reality, underholdning og serier fra TV3s univers. Der er også forpremiere på nye afsnit og serier. Har du betalt for film, har du adgang til 1000 film du kan se, hvornår du vil. Derudover kan du leje andre film for 24 kr. om måneden. Smider du 199 kr. om måneden får du også mindst 30 live-streams med sport.

Teknik: Computer, Smart TV fra Samsung og LG, samt iPad, iPhone og Android.

DR NU

(link) Pris: En del af medielicensen, som udgør 196 kroner om måneden per husstand.

Se det, du har set i fjernsynet – og forpremiere. DR NU har et katalog af alt DRs indhold liggende, men det er langt fra alt som er tilgængeligt. DR NU streamer også live-tv fra alle DRs kanaler, DR1, DR2, DR Update, DR K og Ramasjang.

Teknik: Computer, webapp til iPhone, iPad, Android

TV2 Play

(link) Pris: 119 kr. om måneden.

Alt det du har set i fjernsynet + leje af film. Filmene kommer fra YouSee Cinema, og du skal betale 24 kr. i leje per styk. Her er også livestream af alle TV2s kanaler.

Teknik: Computer, app til iOS, Windows Phone.

CDON

(link) Pris: Du betaler omkring 39. kr. i leje per film

CDON virker lidt som en amputeret tjeneste. Du skal nemlig koble din computer til fjernsynet. De oplyser ikke, hvor mange titler der er tilgængelige på deres hjemmeside.

Teknik: Computer. CDON tilbyder ingen apps til nogle platforme.

TDC Film

(link) Pris: Du skal være TDC kunde i forvejen. Derudover betaler du per lejet film. Som HomeTrio (419 kr. om måneden) og HomeDuo Media (349 kr. om måneden) har du adgang til at leje 100 film uden ekstra beregning.

På TDC Film kan du leje film, samtidig med at du ville kunne leje dem hos din lokale videopusher. Udvalget rummer 2000 titler.

Teknik: Du kan bruge dit fjernsyn, hvis du har en setup boks fra TDC, ellers skal du slutte TV’et til din computer, eller se filmen på computeren.

FILMSTRIBEN

(link) Pris: Betalt over skatten

Filmstriben er bibliotekernes streaming-tjeneste. Her kan du låne film online, i stedet for at bevæge dig ned i de lokale bibliotek. Alle danskere – på nær dem der bor i Rebild og Ærø kommuner – kan bruge tjenesten.

Teknik: Computer. Filmstriben har ingen app.

iTunes

Pris: Du betaler for det du ser. Enten leje eller køb.

Du kan vælge blandt nye udgivelser og titler, hvor udvalgte film findes i HD. Det er ikke streamede film – men du skal downloade filmen til din computer, før du kan se den. Nogle film har undertekster.

Teknik: AppleTV, iPad, iPhone

YouBio

(link) Pris: 99 kroner om måneden. Alt hvad du vil se – og leje af enkelte film for ekstra penge.

YouBio er YouSees modtræk til de nye filmtjenester. Du kan se nyere film og tv-serier samt ældre katalog-titler i abonnement. Leje af premierefilm og hele sæsoner af serier. Blandt andet fra HBO, Warner Bros., Showtime.

Teknik: Egen boks, Smart-tv, PC, iPad, iPhone.

Waoo! Bio

(link) Pris: Du betaler for hver enkelt film. Kræver at du har bredbånd fra Waoo!

Waoo! Bio er internetudbyderen Waoo!s videoudlejningstjeneste. Du kan leje 2500 film, inklusive nogle i 3d.

Teknik: Deres egen tv-boks, PC/Mac, iPad – men kun, hvis du er Waoo! kunde, og er hjemme i dit netværk.

Stofa smart tv

(link) Pris: 49 kr. pr. måned for alt hvad du vil se, eller betaling per film.

Hos Stofa kan du som kunde leje film – og du har adgang til arkiv fra DR NU og TV2 Play. Derudover kan du se programmer fra andre udbydere op til 48 timer efter, at det er blevet sendt.

Teknik: Deres egen boks. Kræver at du er tv-kunde hos dem.

NU TV

(link) Pris: 99 kr. pr. måned.

NU TV er internet-tv fra kanal 4,5 og 6’eren. Du får lang række af deres egne programmer og direkte signaler fra kanalerne, inklusive meget af den sport der er på 6’ren.

Teknik: Virker på PC/Mac

Canal Digital GO

(link) Pris: Fra 329 – 588 kr. pr. måned. Eller 25-49 kr. pr. film.

Er Canal Digitals var på en internet-tv-tjeneste. Du kan dog kun få den, hvis du i forvejen er kunde hos Canal Digital. Den billigeste har filmleje og gratis bonusfilm. Den lidt dyrere har dokumentarer fra Discovery og Travel Channel og National Geographic – og i den dyreste får du også adgang til film og serifer fra bl.a. HBO og AMC via C More (som også leverer indhold til YouBio).

Teknik: Via PC/Mac eller Canal Digitals egen boks.

Se mere information relateret til dette emne her: alene hjemme på netflix

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 18 GUIDE: Netflix og 13 andre fede gratis og betalte videotjenester leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *