Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 179 Hvilken bank giver mig den bedste indlånsrente i 2023? Mybanker guide

[Top] 179 Hvilken bank giver mig den bedste indlånsrente i 2023? Mybanker guide

Du ser emneartiklen [Top] 179 Hvilken bank giver mig den bedste indlånsrente i 2023? Mybanker guide, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

vestjyskBANK: Lås op for din økonomi med et prioritetslån
vestjyskBANK: Lås op for din økonomi med et prioritetslån

Hvilken bank giver mig den bedste indlånsrente 2023?

Inflationen i Danmark er omkring 9,7 % (DST.dk – november 2022). Selvom det er under mange andre lande, så ligger det over det renteniveau, som mange banker tilbyder for en standard opsparingskonto.

Det betyder reelt, at hvis du har penge stående på en sådan konto, så bliver værdien af beløbet mindre og mindre værd, jo længere det står på kontoen. Med andre ord stiger priserne i samfundet hurtigere end beløbet på din konto. Du kan derfor købe færre varer for dem, jo længere du har pengene stående på kontoen. Med den nuværende meget høje inflation er det ikke muligt at finde sikre investeringer/indlån der giver nok til at kompensere for inflationen, men lidt er bedre end ingenting, så det er vigtigt at se sig om i markedet.

Læs mere: Se hvad du kan få i rente på opsparing.

Hvor får man den bedste indlånsrente 2023?

Som markedet er lige nu, er det ikke muligt at finde en rente på opsparing, der er højere end inflationsniveauet, og flere steder følger der specielle forpligtelser eller begrænsninger med. Det kan f.eks. være:

  • at du skal binde dine penge i en periode
  • at du kun kan sætte et begrænset beløb ind på de favorable vilkår eller
  • at du skal flytte hele din bankforretning over til den pågældende bank

Hvis du er klar til det, kan du på Mybankers opsparingsliste finde de banker, der tilbyder de højeste rentesatser. Ønsker du muligheden for højere forrentning, skal du også være indstillet på at øge din risiko. Det kan du gøre ved at vende dig mod de forskellige muligheder for at investere i aktier, ETF’er (Exchange-Traded Funds) eller investeringsforeninger.

Nedenfor kan du se en liste over bankerne og deres indlånsrente.

  • Kompasbank – 4,0%
  • Kompasbank 3,0%
  • Kompasbank 2,0%
  • Santander 1,8%
  • Facit Bank 1,5%

Du kan se den fulde liste med alle bankernes vilkår og krav på Mybankers opsparingsliste HER

Hvor vigtigt er gebyret?

Når væksten på din opsparing er så begrænset, kan det give god mening at undersøge, hvad du betaler i gebyrer i din nuværende bank. Mybanker tager hvert år temperaturen på danskernes holdning til deres egen bank. I den seneste måling fra 2022, var pris den vigtigste årsag til at kunden overvejer at skifte bank.

Det er også en tendens, som vi oplever hos Mybanker, hvor vi dagligt får mange, og et stigende antal henvendelser fra danskere, der er blevet utilfredse med deres nuværende bank, blandt andet fordi de synes, gebyrerne er blevet for høje og for mange.

I mange tilfælde ender henvendelsen til Mybanker med, at kunden beslutter sig for at lave et udbud på sin bankforretning via Mybankers Skift bank service. Derpå modtager kunden tilbud fra banker i lokalområdet, som ønsker ham/hende som kunde.

Se mere information relateret til dette emne her: bank med høj indlånsrente

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 179 Hvilken bank giver mig den bedste indlånsrente i 2023? Mybanker guide leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *