Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 177 vi har realkreditlån fra Totalkredit

[Top] 177 vi har realkreditlån fra Totalkredit

Du ser emneartiklen [Top] 177 vi har realkreditlån fra Totalkredit, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Lån med eller uden afdrag?
Lån med eller uden afdrag?

Et realkreditlån er for langt de fleste den bedste og billigste måde at finansiere et huskøb på. Den typiske løbetid på et realkreditlån er 30 år, og fordelen er, at renten er lavere end på et normalt banklån.

Når du får et realkredit lån hos Middelfart Sparekasse, er det et lån fra Totalkredit.

KundeKroner er en rabat, som du kan få, når du har et privat realkreditlån i Totalkredit. Rabatten bliver automatisk trukket fra din bidragsbetaling hvert kvartal. Indtil videre er der truffet beslutning om at yde rabat frem til udgangen af 2023.

Dine KundeKroner afhænger af restgælden på dit realkreditlån. Du kan få 0,15% årligt af din restgæld i rabat frem til december 2022. Har du fx et lån på en million kr., kan du få 375 kr. pr. kvartal i rabat.

Dit skattefradrag for rente- og bidragsbetaling reduceres med rabatten.

Du kan få KundeKroner, når du har et realkreditlån i Totalkredit gennem dit pengeinstitut. Totalkredit er som noget helt særligt primært ejet af en forening af kunder, Forenet Kredit. Det er en fordel for dig som kunde, fordi foreningen ønsker, at det overskud, den får fra bl.a. Totalkredit, skal komme kunderne til gode. Derfor har foreningen mulighed for at give tilskud til Totalkredit, som Totalkredit kan give videre til dig og alle de andre kunder i form af KundeKroner.

Totalkredit er det eneste realkreditselskab, som giver penge tilbage til boligejerne. Og det er målet, at der også fremover vil komme flere KundeKroner til dig hvert år.

Det går godt i Totalkredit, og derfor har Totalkredit allerede nu lagt sig fast på, hvor mange KundeKroner du kan få i rabat frem til og med december 2022. Hvor mange KundeKroner, du kan få efterfølgende, afhænger af Totalkredits resultater, og hvor meget tilskud Totalkredit måtte modtage fra Forenet Kredit.

Fast eller variabel rente på dit realkreditlån?

Når du skal optage et realkreditlån, er der flere muligheder at vælge mellem: Du kan vælge et fastforrentet lån eller et variabelt forrentet lån. Et lån med variabel rente, har typisk en lavere rente end et lån med fast rente. Til gengæld følger der en usikkerhed med den variable rente. Så om du skal vælge et realkreditlån med fast eller variabel rente, afhænger af din situation og dine behov.

Med eller uden afdrag?

Et realkreditlån kan både være med og uden afdrag. Hvis du vælger et lån med afdrag, betaler du ud over rente og bidrag også løbende af på din gæld i boligen. Det kaldes for at spare op i boligen, da gælden falder i takt med, at du betaler afdrag.

Omvendt kan du også vælge et lån med afdragsfrihed i op til 10 år. Dermed forbliver din gæld den samme, men du får et større økonomisk råderum, da du udelukkende betaler rente og bidrag på dit lån. Vær dog opmærksom på, at din månedlige udgift stiger væsentligt, når den afdragsfrie periode udløber, da du så skal afdrage din gæld over lånets resterende løbetid – 20 år, hvis du har benyttet de maksimale 10 år med afdragsfrihed. Her kan du se mere om fordele og ulemper ved lån med og uden afdrag.

Hvis du har et lån med afdragsfrihed i op til 10 år, får du også muligheden for at til- og fravælge afdragsfriheden, forudsat at du kan godkendes til det. Læs mere om det her.

Ikke alt er klaret med et realkreditlån. Det dækker op til 80 procent af boligens værdi – 75 procent, hvis du køber et fritidshus – så du skal også finde finansiering til de sidste 20 eller 25 procent. Når du sammen med din rådgiver har fundet ud af, hvor dyrt et hus, du kan købe, kan summen op til 95 procent af købsprisen finansieres via et boliglån i Sparekassen. De sidste 5 procent skal du som hovedregel selv stille med, samt omkostningerne til boligkøbet. Det er et lovkrav, at du som boligkøber kan betale 5 procent af købesummen – hvis du køber et hus til 2 millioner kroner, skal du altså have 100.000 kroner i kontanter, plus omkostninger.

Fordi du skal kunne lægge en del af købesummen kontant,er planlægning altafgørende. Er du førstegangskøber, er det en meget god idé at starte med at spare op til din første bolig i god tid. Det kan du gøre gennem vores bedre boligopsparing, som giver dig forskellige fordele.

Det bedste sted at starte dit boligkøb er hos din personlige rådgiver, så I sammen kan lægge en plan.

Hver måned trækker vi lod om et gavekort på en biograftur for 2

Tilmeld dig nyhedsbrevet

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen. Vi skriver om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse

Se mere information relateret til dette emne her: med eller uden afdrag

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 177 vi har realkreditlån fra Totalkredit leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *