Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 177 Gaver til hende: 42 bud på gode gaver til kvinder

[Top] 177 Gaver til hende: 42 bud på gode gaver til kvinder

Du ser emneartiklen [Top] 177 Gaver til hende: 42 bud på gode gaver til kvinder, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

JULEGAVE GUIDE | Under 250 kr ♡
JULEGAVE GUIDE | Under 250 kr ♡

Vi har herunder samlet en liste med inspiration og konkrete bud, så du kan finde den perfekte gave til netop hende, som du gerne vil glæde.

God læselyst!

Olielys – det smukke alternativ

Levende lys er en hyggespreder i mange hjem, men desværre udleder det traditionelle stearinlys også en del sodpartikler og røggasser. Heldigvis findes der alternativer, som er lidt sundere – og et af disse er olielys, som du kan glæde en lys-elskende kvinde med.

Vi er faldet for de smukke OIL BUBBLES i fem farvekombinationer og to forskellige højder fra danske Studio About. De runde glaslys er designet af arkitekt Mikkel Lang Mikkelsen, og de lavet af mundblæst borosilikatglas, som kan holde til store temperatursvingninger. Bedst af alt, så kan olielyset påfyldes igen og igen, og dermed får hun en gave, som hun kan glædes over længe.

OIL BUBBLES fra Studio About – set til 399 kr. hos studio-about.dk.

Smykker – gaver for livet

Et smukt smykke omtales af gode grunde som “en gave for livet”. Især hvis du går efter smykker, som er klassiske (uden at være kedelige!) og som er lavet i en god kvalitiet. Du kan fx få inspiration i vores guide til danske smykkedesignere her.

To bud på smykkegaver er øreringe fra skandinaviske Nootka, der designer og håndlaver alle smykker i Stockholm af genbrugt sølv. Eller LOVE-ringen fra danske ARHMS, der er justerbar i størrelsen og forgyldt med 18 karat guld.

Mini hoop fra Nootka – set til 599 kr. (per styk) på nootka-jewelry.com
LOVE-ring fra ARHMS – set til 456 kr. på arhms.dk

Til den spilleglade – og sjove hyggeaftener

Giv hende et sjovt spil, der kan tages med på farten som underholdning til en hyggeaften med veninderne eller på ferien med kæresten. Fx har den danske spilproducent Quizzone lavet små “tag med på farten”-bokse med spørgsmål inden for forskellige kategorier, så man nemt kan lave en quiz for to eller flere personer. Du kan finde spil om alt fra geografi, film, sport, funfacts, historie til berømte “makkerpar” eller – som herunder – musik. I alt er der 13 varianter.

Quizzone quickie – Ørehængere – set til 59,95 kr. hos Bog-ide.dk

LÆS OGSÅ: Årets mandelgave: 7 bud på den helt rigtige præmie

En vase for livet

“Sig det med blomster” er et udtryk, mange af os kender – men har du overvejet alternativt at sige det med en blomstervase for livet? Et bud kunne være Lyngby-vasen Tura, som fås i fire forskellige størrelser og har de ikoniske riller kendt fra den klassiske, cylinderformet Lyngby-vase.

Lyngby Tura vase, 18 cm – set til 499,95 kr. hos Rosendahl.com

En anderledes vase

Kender du en kvinde, som vil elske at fremhæve hver enkelt blomst i en særlig form for vase? Så er Fritz Hansen-vasen IKERU sagen.

Den er inspireret af den japanske tilgang til at arrangere blomster enkeltvis. Metalrørene fungerer som holdere for blomsterne, så hver eneste blomst kan beundres fra alle vinkler. Vandet i glasbakken forneden holder blomsterne friske. Fås i to versioner: en høj og en lav.

Ikeru vase (lav) – set til 895 kr. hos Fritz Hansen

Send blomster HVER uge

Ja, du kan faktisk give hende glæden af friske blomster på abonnement. Med et sådan får hun en buket med årstidens blomster leveret hjem til sig hver eller hver anden uge eller én gang om måneden i en valgfri periode. Det er med andre ord en gave, hun har glæde af gennem længere tid – og mon ikke, hun vil sende dig en kærlig tanke, hver gang hun får nye blomster leveret lige til døren?

Der findes flere udbydere af denne slags ordninger.

Abonnement på unikke buketter – set til fx 249 kr. per buket hos bloomon.dk

Hendes YNDLINGSBLAD hver uge/måned – lige i postkassen

Du kan også give hende et abonnement på et magasin eller ugeblad – det er en gave, hun kan have glæde af i laaang tid. Og vigtigt: Abonnementet stopper naturligvis af sig selv efter levering af sidste blad.

Der er flere måder – og budgetter – at gøre det på: Fra et gavekort (ned til 149 kroner) til et abonnement på op til ét år. Er du i tvivl om, hvilket blad eller magasin det skal være, finder du inspiration HER, hvor modtageren selv vælge mellem 26 spændende titler, fx Eurowoman, ALT for damerne, Vores Børn eller Hendes Verden.

Abonnement på magasiner og ugeblade – fra 149 kr. hos MitBlad.

En tyngdedyne – til søde drømme

Kan man give bedre søvn i gave? Tja, måske. I hvert fald kunne et bud på en god gave også være en ny dyne, hun kan slænge sig i om natten. Svenske CURA laver såkaldte “tyngdedyner” – altså tungere dynere end sædvanligt, som angiveligt kan give en dybere og bedre søvn for nogle.

Stoffet er af 100 % bomuld, og fyldet er af glasperler og polyester vattering. De findes i forskellige vægtklasser fra 3 til 13 kg, og du kan blive hjulpet på vej til den rette type via en ‘dynevælger’ på deres hjemmeside, der bl.a. tager højde for vægt, alder, højde og om man har tendens til at svede i løbet af natten.

Tyngdedyne fra CURA – set til priser fra 518 kr. på curaofsweden.com

Til sportskvinden

Er hun en aktiv person, der holder af at træne og dyrke sport, er der masser af bud på gaver, som hun kunne blive glad for. Og vi har indsat flere bud herunder.

Det er altid fx rart at få nyt til træningsgarderoben, så måske du kan kigge efter alt fra træningstøj og -udstyr til sko eller måske en smart taske, hun kan transportere alt sit udstyr i?

Træningstøj fra dansk mærke

Vi har spottet disse cool tights fra det danske mærke EYDA i et ultralet materiale. Vi er vilde med den høje talje med en justerbar elastiksnor og en pasform, der følger ens bevægelser. Oveni er tights fra EYDA kendt for at komme i størrelser fra XS til XXL – og for IKKE at være gennemsigtige “bag til”, når du bøjer dig ned i squats eller i den dur. Mere kan vi ikke bede om.

EYDA Trine Ultra Light Training Tights – set til 539 kr. hos eyda.com

Løbesko – der lyser op i mørket

Snakker hun om, at hun gerne vil løbe noget mere? Så er den perfekte gave et par nye løbesko. Og her er Supernova+ Sko fra ADIDAS netop designet til løbere på begynderniveau og kan bruges til både korte og lange distancer.

Oveni passer den nye model perfekt til det danske vejr, da den er vandafvisende (så kan hun ikke bruge undskyldninger om, at det regner…) Dertil kommer, at 50 % af overdelens stof er genanvendt stof, og når mørket falder på, lyser reflekser på siden op, hvilket alt sammen er kæmpe plusser i vores bog.

Adidas Supernova+ Sko (farve: Core Black/Acid Red) – set til 600 kr. på adidas.com

Elsker hun sneakers?

En god træningsko til hverdagsgarderoben er også et hit hos mange af hunkøn! Vi har set os lune på denne klassiske model fra Nike, som også hitter blandt mange modebloggere. Og hvis de ikke forbedrer hendes løbeteknik, vil de i hvert fald få hendes ansigt til at lyse op, når hun har dem på til hverdag og/eller fest. Det er vi sikre på.

Nike P-6000 sneakers – set til 1.400 kr. hos sneakerzone.dk

Taske til alt slags vejr

Når hun skal ofte fra A til B, fx fra job til træning, kan vi anbefale en rummelig og slidstærk taske. Det danske mærke Rains står bag denne praktiske og flotte rygsæk i regntæt materiale.

Den kan bruges både som rummelig “hverdagstaske” og på vej til træningscentret, så tøjet ikke bliver vådt, når det regner. Win win! Vi er gået efter farven ‘wood’, men der er fire flotte farver i alt.

Rains Bucket Backpack – set til 699 kr. på Rains.com

Rejsesæt i toilettasken

Det kan være irriterende, når noget som en hårtørrer eller et glattejern skal optage meget plads i sportstasken eller kufferten. Derfor kan praktiske rejsestørrelser være en oplagt gave til hende, som træner meget eller rejser en del. Eksempelvis står ghd bag nogle af verdens mest populære glattejern, og de har nu lavet The Ultimate Travel Gift Set.

Ghd Ultimate Travel Gift Set – set til 1.599 kr. hos elegancce.dk

Håndklæde med bogstav

Dette hører under kategorien ”hverdagsluksus” – og måske er det lige det, som en kvinde, du har kær, har brug for? For den simple luksus ved at tørre sin hårdtarbejdende krop i et lækkert håndklæde er noget af det mest undervurderede, vi kender til.

Nu kan du fx købe et lækkert designhåndklæde fra Georg Jensen Damask, hvorpå der er indvævet hendes forbogstav. Håndklædet er lavet af 100 % egyptisk, dobbelttvundet kæmmet bomuld og findes i en grå og i en rosa farve.

Georg Jensen Damask Badehåndklæde med bogstav – set til 460 kr. hos damask.dk

Giv klassikere til boligen

Når du giver “en klassiker” til hjemmet, giver du også en gave, der ikke blot følger modens luner og er uinteressant efter et par år. Tænk i stedet, at du skal finde en gave til hende, som kan være stort eller småt i boligindretningen, men som er kendt for ikke at miste sin popularitet. Det kan både være noget, der har en praktisk funktion, men også noget der pynter i sig selv.

Hav fra Royal Copenhagen

Vi er fx vilde med HAV-serien fra Royal Copenhagen i samarbejde med arkitekt Bjarke Ingels, industriel designer Lars Holme Larsen og designfilosof Jens Martin Skibsted.

Særligt denne karaffel med dens unikke form og smukke detalje ved halsen, der leder tankerne hen på en svanes brystparti, vil helt sikkert skille sig ud på den bedste måde på spisebordet. En ny evergreen inden for dansk design.

HAV karaffel fra Royal Copenhagen – set til 1.789 kr. hos Royal Copenhagen

Stilren stol til hjemmet

En af Danmarks mest anerkendte og prisbelønnede arkitekter, Poul M. Volther, står bag J111-stolen. Den smukke stol fås nu i bæredygtig egetræ, der passer perfekt til den nordiske stil. Giv stolen eller flere af dem i gaver til hende, du gerne vil glæde.

Her er tale om en stilren stol med høj siddekomfort, der kan bruges som spisebordsstol, i entréen eller i soveværelset. Den passer ind i de fleste hjem – og mange år frem!

J111 spisebordsstolen af Poul M. Volther – set til 1.990 kr. hos makenordic.com

En stol, der også er kunst

En anden smuk stol, der får vores hjerter til at banke, er Spade Chair fra Please Wait to be Seated. Stolen er af den britiske designer Faye Toogood, som man skal holde øje med i disse år. Hendes smukke møbler bliver solgt i alle de velrespekterede møbelbutikker verden over, og især denne stol er en god gave til kvinden med interesse i moderne møbelkunst. Den fås i farverne ‘ask’ og ‘navy blue’.

Spade Chair af Faye Toogood – set til 3.316 kr. hos designdelicatessen.dk

Giv en (kult-)lampe

Du kan også give hende mere lys i hverdagen med en smuk lampe – som hun har glæde af i årevis. Tænk over, hvor i hjemmet den muligvis kunne gøre gavn og/eller pynte? Vi har eksempelvis et rigtig godt øje til denne finurlige lampe med ikonstatus OG navn efter en kendt tegneseriefigur.

Snoopy bordlampe i sort fra Flos – set til 7.950 kr. hos illumsbolighus.dk

Få inspiration til andre klassikere til boligen, som hun måske kunne blive glad for at få i gave her: Boligindretning: Klassisk interiør er godt for din bolig

Gaver til hende, der værdsætter flot kunst

Har du lyst til at give en mere personlig gave, kan original kunst være vejen frem. Tjek din lokale kunsthandler ud, eller søg på nettet (fx via auktionshuse eller DBA). Her er mange muligheder for at få fingre i både originale billeder, skulpturer, fotos og figurer.

Hvis det bliver en lidt (for) dyr fornøjelse, kan et rigtig godt alternativ være at købe litografier af tryk i begrænsede oplag. Vi har fx forelsket os i værket “Showtime” af kunstner Troels Andersen. Billedet er trykt i 150 signerede og nummererede eksemplarer, og det måler 70×100 cm til en pris af 1.100 kroner (uden ramme).

“Showtime” af Troels Andersen– set til 1.100 kr. via troelsandersen.com

Flotte plakater

Du kan også glæde hende, du holder af, med en klassisk plakat, hvis hun trænger til noget smukt at kigge på. Kunstplakaters grafiske univers pifter væggen op, og der er noget for enhver smag.

Choucroute af Peter Kjær-Andersen, 70 x 100 cm – set til 350 kr. på Plakaten.com

(Pop-)kultur til sofabordet

Kunst og kultur er mange ting. Har hun en yndlingsfotograf, -musiker eller anden kulturel person, som hun er fan af, så undersøg, om der er skrevet bøger om disse?

Til en “skamløs” kvinde ❤️

En oplagt gave kan nemlig være en flot, spændende og – som her – underholdende bog at have liggende fremme på sofabordet.

I bogen ‘SKAMLØS – rebelske kvinder der ændrede verden’ fortælles 15 kvinders livshistorier. Fra dem, vi alle kender, til dem, vi alle burde kende. Forfatteren, Pénélope Bagieu, har en baggrund som tegneserieskaber, og hun kommer vidt omkring i denne smukt illustreret bog med sjove anekdoter og interessante fortællinger for alle os, der elsker kloge fortællinger. Serien er i to bind og er allerede en bestseller i mange lande.

“Skamløs – rebelske kvinder der ændrede verden” af Pénélope Bagieu – set til 300 kr. på Bog-ide.dk

Gavekort til kulturoplevelser

Tænker du, at du gerne vil have hende ud at møde kulturen, kan du give et årskort eller et gavekort til et lokalt museum. Giv fx et klubkort til dit favoritmuseum, som giver fri entré for kortholderen og en gæst, hvor I kan se frem til gode kulturelle oplevelser sammen.

Årskort til AROS (inkl. én gæst) – set til 410 kr. på aros.dk (psst: det koster kun 220 kr. for personer under 31 år)

Nyt til foto-dronningen

Er hun måske træt af endeløse mængder af billeder på sin mobil, som hun alligevel aldrig ser på igen? Så kan dette være drømmegaven til kvinden, som elsker at tage billeder, men er dårlig til at få dem fremkaldt: Nemlig noget så nostalgisk som (en opdateret udgave af) et polaroid-kamera.

Tag billedet, ryst og hæng det op. Hun kan med andre ord få printet de gyldne øjeblikke fra ferier, fester eller med barnet lige med det samme. De findes i flere modeller – vi er faldet over denne hvide sag. Nedenstående model har oveni også en selvudløser, så man selv kan være med på gruppebilleder.

Polaroid Go E-box kamera – set til 865 kr. på Coolshop.dk

Få inspiration til andre alternative gadgets til hende lige her: 7 gadgets som vil gøre dit liv nemmere

Til have- eller altanejeren

Er hun glad for sin have eller altan, kan du tænke i retning af ting hertil, som matcher hendes stil og kan give hende endnu flere gode timer udenfor.

Et bud kunne være denne klassiske olielampe i læder og glas fra Holmegaards populære serie Design With Light, som kan forlænge aftenerne.

Olielanterne fra Holmegaard – set til 1.295 kr. hos scandinaviandesigncenter.dk

Til de grønne fingre

Er det begrænset med plads, kan du kigge efter fine løsninger til hendes altan eller terrasse. Et bud kan være en “plantevæg”, hvor der er mulighed for at plante masser af smukke blomster, planter eller krydderurter op ad en væg.

Minigarden Vertical plantevæg – set til 599 kr. på hokuskrokus.dk

Bålsted til gode stunder

Måske hun drømmer om sit eget bålsted, som kan bruges til at forlænge de lune nætter, hvor venner og familie kan samles til snobrød og skumfiduser? Og som kan stå ude og skabe god stemning, når vinteren ankommer?

Et bålfad kan skabe et perfekt pusterum, hvor hun kan få sig en tænkepause, mens hun kigger ind i flammernes skær. Tænk oplevelser ind i gaven til hende, du holder af, så hun (og I) får brugt haven, altanen eller terrassen endnu mere.

Bålfad Fire Globe fra Eva Solo – set til 2.999 kr. på coolshop.dk

Til hende, der elsker mad

Elsker hun at stå i køkkenet, spise spændende eksotiske retter eller bare at læse om alt det nyeste inden for gastronomiens verden, kan kogebøger vække stor glæde.

Her har vi samlet to rigtig gode bud:

Vegetarisk i aften?

En af vores yndlings-madbloggere, Camilla Skov, står bag Instagram-profilen Vegetarisk Hverdag, som vi elsker at følge her på redaktionen. Hun har skrevet denne kogebog, som med sikkerhed også vil gøre dig sulten med sine flotte billeder og overskuelige opskrifter. Den inspirerer oveni til mad inden for en af de stærkeste madtrends i disse år, nemlig en (klimavenlig) grøn menu. Her er det nemlig mad uden kød, men med fokus på masser af SMAG. Det gode ved bogen er, at opskrifterne er lette at gå til, så du på en helt enkel måde får masser af lækre grøntsager på madplanen i hverdagene.

”Vegetarisk i aften?” af Camilla Skov – set til 299 kr. på vegetariskhverdag.dk

Kultkokkens kogebog

Den Londonbaserede israelske stjernekok Yotam Ottolenghi har taget verden med storm med sit grønne køkken, hvilket har ført til flere bestseller kogebøger. I den roste (og smukke) bog ‘ENKELT’ er siderne fyldt med enkle opskrifter på store smagsoplevelser. I alt er der 130 forskellige retter, som max 30 minutter at lave og med max 10 ingredienser.

Yotam Ottolenghi: ‘ENKELT’ – set til 320 kr. hos Saxo

Find bud på kogebøger hos Euroman: Euromans gaveguide til kogebøger

Kvalitet til den søde tand

En sød kvinde fortjener søde ting. Chokolade er næsten et sikkert hit, hvis du vil vække glæde. Forkæl hende med noget ekstra god kvalitet, fx denne gaveæske fra Summerbird med 10 Amber-sommerfugle lavet af den prisvindende karamelliserede, hvide chokolade kaldet Amber, samt karamel og vanilje. Alt sammen økologisk.

Gaveæske fra Summerbird – set til 134 kr. på summerbird.dk

Tag hende med på restaurant

Måske hun trænger til at forkæle smagssanserne – uden selv at løfte en finger?! På siden med alle ALT.dks restaurant-guider finder du mange bud på gode madsteder rundt om i landet.

Et af dem kunne være at give hende en middag på restaurant SUKAIBA, som vitterlig er en “måltidsrejse” værd. Restauranten har hjemme på toppen af Hotel Bella Sky i København, og den kan med sine 76 meter hævet over jorden prale af at have en af byens mest imponerende udsigter. Restaurantchefen er Jacob Brink Lauridsen med en fortid på bl.a. Sønderho Kro, Noma og Alchemist, og køkkenet ledes af kok Anders Døssing med en fortid på bl.a. Hotel d’Angleterre, The Fat Duck og The Silo.

Menukortet rummer den lækreste asiatisk-inspireret mad i absolut topklasse med både masser af a la carte-muligheder og en 7 retters-menu til 695 kroner med de skønneste overraskelser fra køkkenet.

Gavekort til restaurant SUKAIBA– se mere på SUKAIBA.dk

Restaurant Sukaiba ligger på toppen af Hotel Bella Sky med en bjergtagende udsigt. (Foto: Sukaiba/PR)

Ting (og kys!) til forkælelse

Gør gåturen ud til badeværelset – og måske hele søndagen – ekstra lækker ved at give hende noget luksus at tage på.

Det københavnske mærke Underprotection, som er kendt for at lave bæredygtigt tøj, står bag denne lækre kimono, der også kan bruges som morgenkåbe. Den er i en fin ‘camel’-farve med røde kysselæber på og er i satin (100 % naturlig lyocell).

Lola Kimono fra Underprotection – set til 480 kr. på Bootzlet.com

En smuk plaid

Der er ikke noget som en lun plaid, når man skal hygge sig med en god bog i sofaen. Dette smukke tæppe fra den svenske Klippan Yllefabrik er af 100% blød lammeuld fra den første klipning af et får, der er højest 6 måneder gammel. Klippan Yllefabrik er verdenskendte for deres nordiske design og for at fremstille alt fra bunden af naturmaterialer – og altid helst af økologiske alternativer.

Med sine smukke farver pynter det oveni noget så flot på sofakanten.

Klippan Gotland plaid BLOCK RUST – set til 650 kr. på butik.louisiana.dk

Ro i soveværelset

Der er dem, der ikke forstår idéen med et sengetæppe, fordi de tænker, at det er overflødigt – og så er der også alle os, som FULDSTÆNDIG har forstået konceptet: At et smukt sengetæppe er en nem måde, hvorpå du (hurtigt) kan skabe ro for øje og sind og gøre soveværelset pænt og præsentabelt.

En god klassisker er dette fra det danske mærke HAY, hvis I spørger os.

HAY MEGA DOT sengetæppe i farven Mustard – set til 1.299 kr. på Luxoliving.dk

Noter om dagen, der er gået

Måske hun vil finde forkælelse i denne nyklassiker af en dagbogskalender, som hun kan udfylde gennem hele 2023, når hun skal have styr på aftaler, opgaver og planer. Oveni har MY FAVORITE PLANNER samtidig også fokus på motivere dets ejerperson med at holde et positivt fokus. Der er udover kalenderdagene også afsat plads til fx ‘Månedlig refleksion’, ‘Opgaveoversigter’ og notat-sider.

Den er lavet i en Hardcover-version, så den kan holde til det meste. En perfekt hjælp til at huske, hvordan dine dage har været – og hvordan du ønsker, at de skal blive. Findes i flere farver.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du din egen Bullet Journal

MY FAVORITE PLANNER 2023 – set til 185 kr. hos Saxo

Til hende, der elsker oplevelser

Hvilken café er det, hun ofte nævner, at hun gerne vil prøve? Eller hvilken frisør er det, hun ALTID går til? Hvis du ved lidt om hendes vaner og præferencer, kan et gavekort godt blive en personlig gave. Og så kan det også være en måde at støtte op om de erhversdrivende på, især her under corona.

Selv hvis du er på bar bund, kan et gavekort til fx en fremtidig massage, ansigts- eller neglebehandling eller en eller anden form for wellness-ophold måske give hende en særlig oplevelse i hverdagens trummerum. Det vigtigste er, at det er noget, hvor hun forstår, hvorfor det får dig til at tænke på hende.

Gavekort til wellness – set fra 50 kr. og op hos GoGift.dk

Giv kvinden, du holder af en tur i spa. (Foto: Getty Images)

Kultur – for livet!

Det kan også være dejligt at få en gave, som man kan dele med gavegiveren. Under corrona-nedlukningerne blødte mange af landets kultur- og spillesteder. Så måske du kan give hende en klassisk biograftur, et besøg i teatret, en billet til en festival ud i fremtiden, eller måske I skal tage til en intim-koncert?

Støt dine lokale kultursteder – og få en ægte live oplevelse oveni. Win-win for alle!

Vi ville fx blive glade for billetter til musicalforestillingen ‘HAIR’, som havde premiere på Broadway tilbage i 1968. Den handler om race, seksualitet, diversitet, inklusion, religion, krig og fred, og den er med andre ord også aktuel i dag. Forestillingen vises på Østerbro Gasværk Teater i København i februar og marts 2023.

Musicalen HAIR – billetter fra 395 kr. på osterbroteater.dk

Oplev den ikoniske musikforestillling HAIR i en dansk version i starten af 2023. (Foto: Østerbroteater PR)

Oplevelser for livet

Det er ikke alle, som bliver glade for at få flere fysiske ting i deres liv. Til en sådan kvinde kan en mindeværdig oplevelse være et godt gavebud: Vi har her samlet en liste med 10 forskellige bud på oplevelsesgaver, som du kan give til en kvinde, du holder af. Deriblandt også bud på ting, som I kan lave sammen.

Men en “oplevelsesgave” kan også være noget lidt andet.

Er du klar på en mere modig gave til hende, du danner par med, kan du give et gavekort til parterapi. Og nej, man skal ikke have det svært for at gå i parterapi. Den kendte parterapeut Daisy Løvendahl tilbyder eksempelvis en ”oplevelsesgave”, hvor I sammen har 1,5 timer med Daisy, hvor I KUN har fokus på jeres kærlighed. Det er en gave, som vil kunne mærkes længe efter.

1,5 times samtale for et par med Daisy Løvendahl – set til 1.950 kr. på daisylovendahl.dk

Til musikelskeren

Du kan også udvide musiksamlingen hos kvinden, der elsker musik, med en ægte album-klassiker, som hun kan høre om og om… og om igen.

Et godt bud er Aretha Franklins ikoniske album ‘I Never Loved a Man the Way I Love You’ fra 1967, hvor hun gør det, som hun er en mester i: At synge intenst med soul, swag og kærlighed. Hendes stemme er som ingen anden, og sangene er tidsløse. Albummet er endda blevet kåret som intet mindre førstepladsen på listen over de 50 bedste rockalbums nogensinde lavet af en kvinde af det musikmagasin Rolling Stones.

LP med Aretha Franklin ‘I Never Loved a Man the Way I Love You’ – set til 119 kr. på CDON.dk

Bog om veninders særlige bånd

Hvad er et venskab mellem kvinder for en størrelse? Det er omdrejningspunktet i bogen ‘Livslang ærlighed’ af journalist og forfatter Karen Dich. Hun har skrevet 10 essays om kendte film, bøger og tv-serier, som alle på forskellig vis handler om vigtige aspekter af venindeskabet: Jalousi, konflikt, samspillet med andre, mental sundhed og behovet for livsvidner.

Bogen rummer derudover også kapitler med interviews med kendte kvinder og deres udvalgte veninder, blandt andre Pernille Skipper, Lone Theils, Sissel-Jo Gazan, Annika Aakjær og Iben Marie Zeuthen, der deler både syrligt og sødt fra forhold med livslang ærlighed. Opdelingen gør det muligt at gå til og fra bogens forskellige afsnit – hvis du kan lægge den fra dig! En god gave til en kær veninde.

Bog ‘Livslang ærlighed’ af Karen Dich – set til 249 kr. hos Saxo.com

(Smuk) fløde til øregangen

Det kan lyde som en af verdens mest usexede gaver, men hvis du har at gøre med en musik- og podcastelskende kvinde, er det bestemt ikke utænkeligt, at netop et par gode høretelefoner vil falde i rigtig god jord.

Der findes mange slags på markedet, men er den store pung fremme, er drømmehørebøfferne her på redaktionen disse fra Bang og Olufsen i luksusklassen, som kan tilfredsstille selv den mest kræsne lytter (og så er de bare flotte!)

Beoplay HX fra Bang og Olufsen – fås til 3.750 kr. hos B&O Play

Tag musikken med ud i verden

Apropos lyd – behøver højtalere så være store, grimme og klodsede? Nope. Der findes masser af flotte, små højtaleløsninger med lækker lyd, som kan vække glæde hver dag rundt om i hjemmet, eller som er lige til at tage med på tur. Vi er faldet for denne lille, rosa sag med elegant guldfront fra Kreafunk. AGroove er en kompakt højtaler med bløde, runde kanter. Alt, hvad du skal gøre, er at forbinde højtaleren til din smartphone og så vælge den musik, du vil lytte til. Nemt!

Højtaler Groove fra Kreafunk – set til 450 kr. på kaiku.com

Til læsehesten

I en travl hverdag er der altså ikke noget så godt, som at koble af og kaste sig over en god, gammeldags og helt analog bog. Her er der mulighed for at give læsegaver, der vil sidde i modtageren længe efter, at hun har lagt bogen fra sig. Der er masser af fantastisk litteratur at kaste sig over.

Få inspiration til FLERE af de bedste bøger lige her: Den ultimative bogguide: Disse fantastiske bøger, du bør give i gave

Her på ALT.dk-redaktionen kan vi også give de varmeste anbefalinger til bogen ‘Et lille liv’ om fire mænd i New York og deres op- og nedture gennem livet – fra jagten på anerkendelse og tilgivelse til flugten fra selvhad, skam og mørke minder fra fortiden. Bogen er nærmest en fysisk oplevelse, der sætter sig i kroppen og er svær at slippe igen.

Bog ‘Et Lille Liv’ af Hanya Yanagihara – set til 130 kr. på Saxo.com

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/julegave-til-400-kr-nhti50jn

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 177 Gaver til hende: 42 bud på gode gaver til kvinder leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *