Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 175 TV 2 Play flytter ind i Bland Selv hos Yousee

[Top] 175 TV 2 Play flytter ind i Bland Selv hos Yousee

Du ser emneartiklen [Top] 175 TV 2 Play flytter ind i Bland Selv hos Yousee, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Wheels on the Bus (Play Version) + More Nursery Rhymes \u0026 Kids Songs – CoComelon
Wheels on the Bus (Play Version) + More Nursery Rhymes \u0026 Kids Songs – CoComelon

TV 2 Play

Siden nytår har tv-kunder hos Yousee haft mulighed for at vælge TV 2 Sport X via Bland Selv-løsningen, men fra og med i dag, kan de også vælge den store TV 2 Play-pakke, der rummer både Favorit og Sport. Det fortæller Yousee i en pressemeddelelse.

– Med TV 2 Play får vores kunder adgang til alle TV 2’s live-kanaler samt det store streamingkatalog, hvor de bl.a. får adgang til alle sæsoner af populære serier som Rita, Badehotellet og Klovn, siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee.

Når man vælger TV 2 Play i Bland Selv, får man automatisk adgang til alle TV 2-kanaler og en udvalgt del af streamingindholdet på Yousee’s platform, herunder serier som Rita, Badehotellet, Klovn og DNA. Derudover får man også fuld adgang til alt TV 2 Plays indhold via app og web.

– For mange danskere giver det rigtig god mening, at man kan tilgå TV 2 Play som integreret del af sit tv-abonnement, og med Yousee’s størrelse og professionalisme har vi også forventninger om, at mange flere husstande gennem YouSee fremover vil få glæde af TV 2, siger Stig Møller Christensen, direktør for betalings-tv i TV 2.

Ifølge Yousee har mere end en kvart million danskere Bland Selv. De kan vælge mellem 12 streamingtjenester og mere end 40 tv-kanaler. Tre ud af fire vælger en eller flere streamingtjenester i deres Bland Selv-pakke.

– Vi har i mange år haft et godt samarbejde med TV 2 og er glade for, at vi i fællesskab kan give vores tv-kunder både større valgfrihed og endnu mere dansk indhold, siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee.

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/tv2-play-og-yousee-im2yuzeo

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 175 TV 2 Play flytter ind i Bland Selv hos Yousee leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *