Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 175 Her er Netflix-filmene som garanterer julestemning

[Top] 175 Her er Netflix-filmene som garanterer julestemning

Du ser emneartiklen [Top] 175 Her er Netflix-filmene som garanterer julestemning, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

THE WOLF CHILD – Full French Movie – Family – HD – 1080
THE WOLF CHILD – Full French Movie – Family – HD – 1080

Strømmetips

Her er Netflix-filmene som garanterer julestemning

Noen ganger er en skikkelig søtladen julekomedie det eneste som funker.

SVIGERSBESØK: Rachel McAdams, Diane Keaton og Sarah Jessica Parker i et forsonende øyeblikk i «The Family Stone». Foto: NTB SCANPIX

(Dagbladet):

Ikke helt funnet den gode julestemningen ennå? Noen ganger er en skikkelig søtladen julekomedie det eneste som funker. Helst en du har sett mange ganger før, jul er jo tradisjon.

Helgas strømmetips er derfor dedikert julefilmer på Netflix. Og der er sviskeutvalget stort! Fyr opp i peisen, hell gløgg i koppen, og klikk fram en av disse filmene:

«Hjemme alene 1»

Øverst på lista troner tidenes mest voldelige barnekomedie, «Hjemme alene». Filmen som klarer kunststykket å gjøre utspekulerte drapsmetoder til julekos for hele familien.

«The Family Stone»

Filmen jeg har blitt nesten like avhengig av i førjulstida som «Love Actually». Sarah Jessica Parker er en prippen newyorker som blir med kjæresten hjem til jul for første gang, der hun gjør en katastrofal figur, tramper i den ene salaten etter den andre (også i helt bokstavelig forstand) og blir mislikt av nesten alle. Litt slapstick, mye tragikomedie, og til slutt settes tårekanalene i sving. God dysfunksjonell forstadsfamiliejul!

«Søvnløs i Seattle»

Alle juleromantiske komediers mor. Her er sentimentalitet og søte barn i fleng, nok i massevis til å sikre julestemningen. Ideen om den store kjærligheten som finnes der ute, og de nærmest magiske og smått ironiske tilfeldighetene som bringer deg dit, alle hindringer til tross – det er sjangeren oppsummert. Bare ikke begynn å tenke på Meg Ryan som en creepy stalker. Det kan virke litt ødeleggende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Se mere information relateret til dette emne her: alene hjemme på netflix

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 175 Her er Netflix-filmene som garanterer julestemning leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *