Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 171 Massiv modstand på Facebook: Arrangør aflyser kontroversiel Sankt Hans-demonstration

[Top] 171 Massiv modstand på Facebook: Arrangør aflyser kontroversiel Sankt Hans-demonstration

Du ser emneartiklen [Top] 171 Massiv modstand på Facebook: Arrangør aflyser kontroversiel Sankt Hans-demonstration, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Massiv modstand på Facebook: Arrangør aflyser kontroversiel Sankt Hans-demonstration

Et forsøg på at samle flere end de tilladte 50 personer har givet bagslag for arrangørerne af en Sankt Hans-fejring i Handbjerg Marina.

Opdatering:

– Tåbelig idé. Dårlig stil. Skam jer.

Kritikken er haglet ned over Handbjerg Marina de seneste dage ovenpå et opslag om en planlagt Sankt Hans-fest.

Arrangementet er ellers helt klassisk med båltaler, pølser, brød og en isbod. Men grundlaget er anderledes end normalt. Årets Sankt Hans-fest i Handbjerg Marina skulle nemlig afholdes som en demonstration.

– Vi er fortørnede over, at vi under de regler, der er, ikke må holde en Sankt Hans aften. Derfor har vi angivet anmeldelse om en demonstration, som vi har fået godkendt. Vi vil have lov til demonstrere for vores ret til at samles til Sankt Hans, sagde Martin Daasbjerg, der er formand for Handbjerg Marina, mandag formiddag.

Demonstration lagt for had

Mandag eftermiddag har arrangørerne imidlertid valgt at aflyse arrangementet. Det skriver Martin Daasbjerg på Handbjerg Marinas Facebookside.

– Jeg beklager at måtte meddele aflysning af arrangementet i morgen. Sankt Hans. Vi har draget konklusion bl.a. på baggrund af de nye tilfælde af Corona virus i Nordjylland. Dette har givet omfattende reaktioner fra mange sider. Derfor finder vi denne beslutning nødvendig, skriver han.

Den kommentar uddyber han overfor TV MIDTVEST:

– Jeg er blevet klogere, og derfor vil vi ikke risikere nogen smitte her på marinaen i morgen, siger Martin Daasbjerg.

Fra Handbjerg Marinas side havde man fået godkendt en ansøgning om “demonstration for krav om at kunne holde Sankt Hans-fest” hos de respektive myndigheder. Det betyder, at bål, taler og resten af arrangementet ville blive betragtet som en demonstration, hvor forsamlingsforbuddet ikke gælder.

Beslutningen om at demonstrere blev der dog ikke taget godt imod på Handbjerg Marinas facebookside, hvor kommentarsporet svømmer over med forargelse.

– Tåber. Udætter eget og andres helbred for fare. Forkasteligt, skriver Helle Thormann.

– Det er godt nok ikke okay. Blot for, at I kan få penge i kassen. Skam jer, skriver Karina Charlotte Christiansen.

– Man tænker jo udelukkende i profit, når man vil gøre et Sankt Hans-bål til en demonstration for at finde det hul i lovgivningen som gør, at der ikke er noget loft på deltagerantallet. Det er både uanstændigt og direkte uansvarligt, skriver Kim Vangsgaard Andersen.

Kritikken preller af på arrangørerne

Mandag formiddag kunne Martin Daasbjerg ikke se noget problem i Sankt Hans-demonstrationen til trods for den massive kritik på Facebook.

– Jeg er fuldkommen ligeglad med de kommentarer, der kommer på Facebook. Hvis folk ikke vil deltage, så må de blive væk. Vi er ikke interesserede i at gå i dialog, lød det fra Martin Daasbjerg.

Han forklarede, at der tidligere har været flere hundrede deltagere i Sankt Hans-arrangementer på Handbjerg Marina.

Med forsamlingsforbuddet hængende over hovedet ville det ikke være muligt at samle så mange mennesker om et bål, så derfor fandt de en anden løsning.

– Jeg synes, vi har grebet det an på en ordentlig måde, og at vi opfører os ordentligt for at undgå smittespredning, sagde Martin Daasbjerg mandag formiddag.

Men nu er arrangementet altså alligevel aflyst.

Til den nu aflyste Sankt Hans-fest på Handbjerg Marina var det planen, at de fremmødte skulle deles op i felter med maksimalt ti personer i hvert felt. Desuden ville arrangørerne have informeret om den officielle corona-app fra Sundhedsministeriet.

– Vi laver ikke en demonstration for at få en hel masse folk smittet. I første række har vi hensynet til vore medmenneskers sundhed, og derfor overholder vi alle regler for at holde Covid-19 skak. Intet ville være mere frygteligt end at sprede smitten, sagde Marin Daasbjerg mandag formiddag.

Martin Merrild, der er formand for Landbrug & Fødevarer, skulle have været demonstrationens hovedtaler.

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/hvornar-er-det-sankt-hans-3l4xoz8m

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 171 Massiv modstand på Facebook: Arrangør aflyser kontroversiel Sankt Hans-demonstration leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *