Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 171 Bål, underholdning og midsommerjazz: Tivoli fejrer Sankt Hans Aften

[Top] 171 Bål, underholdning og midsommerjazz: Tivoli fejrer Sankt Hans Aften

Du ser emneartiklen [Top] 171 Bål, underholdning og midsommerjazz: Tivoli fejrer Sankt Hans Aften, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Midsommervisen Lukas koret. Sankt Hans aften i Frederiksberghave 23 Juni 2022.
Midsommervisen Lukas koret. Sankt Hans aften i Frederiksberghave 23 Juni 2022.

Bål, underholdning og midsommerjazz: Tivoli fejrer Sankt Hans Aften

Foto PR

På onsdag er det Sankt Hans Aften, og det skal naturligvis fejres i vores allesammens yndlings have.

I Tivoli inviterer de indenfor til det traditionsrige Sankt Hans bål, musik med Annette Heick og Tivoli Ensemblet, underholdning af Rasmus Klump til de mindste, midsommerjazz og selvfølgelig midsommervisen sunget af Københavns Drengekor på Plænen, mens bålet brænder på Tivoli Søen.

Man kan også bage snobrød i Gemyses dejlige have eller besøge de mange andre, dejlige spisesteder i Tivoli.

Tivoli fejrer midsommerfest med bål og musik

”Vi elsker vort land, men ved midsommer mest”.

Sådan har Drachmanns vise fra 1885 lydt til Sankthans i Tivoli, så længe, at ingen kan huske, hvornår det skete første gang.

”I gamle dage var midsommernatten fyldt med magiske kræfter og Sankthans er med tiden blevet blandt sommerens mest stemningsfulde fester i Tivoli.

Der findes da heller ikke noget mere dansk end lyse nætter, knitrende bål og fællessang tilsat lidt forlystelses-sus i maven.

Ingen kan vel sige sig helt fri af den stærke midsommermagi, når man står i skæret fra Sankt Hans bålet,” fortæller Tivolis pressechef, Torben Plank.

I år skal du fejre din Sankt Hans Aften i Tivoli, der tænder for bålet kl. 21.30, mens du kan lytte til tonerne af Tivoli-Gardens lurblæsere og sang af Københavns Drengekor på Plænen.

Derudover har Tivoli Ensemblet har allieret sig med Annette Heick, der varmer op med koncert kl. 19 på Plænen.

De fremfører Annette Heick evergreens som ’Under stjernerne på himlen’, ’One Day I’ll Fly Away’ og ’Lige der hvor hjertet slår’, og det bliver samtidig Annette Heicks allerførste optræden i Tivoli på Sankt Hans Aften.

”For mig er Tivoli med alle sine lys og lyde den mest direkte vej tilbage til mine barndomsminder. Jeg vil endda gå så langt som til at sige, at Tivoli dufter på en bestemt måde,” fortæller Annette Heick forud for hendes besøg.

Noget for hele familien

Er man ikke til musikken, så har Tivoli også sørget for noget til de mindste.

Udover koncerter er der nemlig skruet op for underholdningen, hvor bl.a. Rasmus Klump, der i år runder 70 år, er på overarbejde med hele tre forestillinger.

Der er også mulighed for gensyn med Tivoli Ballet Teaters ballet-forestilling ’Fyrtøjet’, hvor H.M. Dronning Margrethe som scenograf sammen med koreografen, Dinna Bjørn og komponisten, James Price, har skabt en anmelderrost balletforestilling.

Skal man have et godt grin, så kører alle forlystelser som normalt og eller I kan udfordre hinanden i en sjov konkurrence hos for eksempel skydeteltet.

Skal I have lidt i maverne, så kan vi anbefale at svinge forbi Gemyses hyggelige have fra kl. 12-21, hvor der bages snobrød til både store og små.

I kan også medbringe jeres egen picnickurv, som med fordel kan nydes på Plænen eller besøge de mange andre, dejlige spisesteder i Tivoli. Mulighederne er mange.

Alle Tivolis lækre spisesteder har naturligvis åbent denne helt særlige aften, og de er mere end klar til at forkæle jer.

Hvad: Sankt Hans Aften i Tivoli
Hvor: Tivoli, København
Hvornår: Onsdag d. 23. juni 2021 fra kl. 12-22
Hvor meget: Entré til Tivoli
Hvordan: Læs mere om Sankt Hans Aften i Tivoli her

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/hvornar-er-det-sankt-hans-3l4xoz8m

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 171 Bål, underholdning og midsommerjazz: Tivoli fejrer Sankt Hans Aften leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *