Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 17 Hvor går man hen når man går bort

[Top] 17 Hvor går man hen når man går bort

Du ser emneartiklen [Top] 17 Hvor går man hen når man går bort, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Removing 80% of the Stomach
Removing 80% of the Stomach

Hvor går man hen når man går bort – billedbog -, om døden, Aage Brandt

Gamle onkel Arne er gammel og syg, men alligevel synes Tobias og Tut, at det er hyggeligt at besøge ham, hans kone Frida og deres hund Otto. Arne kan godt lide at fortælle historier om sit liv, og han elsker at fiske, og det kan Tobias godt lide at lave sammen med ham.

En dag fortæller børnenes forældre, at Arne ”har fået fred” og ”er sovet ind”; især lille Tut har svært ved at forstå, hvad forældrene mener med det.
Familien tager over til Arne og Fridas hus, og alle de voksne er kede af det. De går sammen ind for at se Arne, der ligger helt stille i sin seng.
Nogle dage efter bliver Arne bisat i en fint pyntet kirke, hvorefter han bliver brændt. Det er lidt svært for børnene at forstå, hvad der skal ske med Arne, men deres forældre er gode til at forklare dem det. Og så er der noget med en ny hvalp, som skal hedde Arne.

Bogens klare tema er, hvad der sker, når vi dør, samt vores traditioner og praktiske gøremål ved bisættelser / begravelser. Den sætter fokus på alle de svære følelser, man har, når nogen er død. Og den fortæller om de traditioner, vi har i Danmark i forbindelse med bisættelser og begravelser.

Der er mange begreber, som er så ukonkrete, at det bliver svært for børn at forstå. Sætninger som ”har fået fred”, ”er sovet ind” og ”har stillet træskoene” forklarer ikke børnene, at de aldrig skal se den pågældende person igen; sætningerne gør dem kun forvirrede og usikre på, hvad der egentlig er sket med den afdøde person.

Hardback i pæn stand – fast pris.

DE MEST STILLEDE SPØRGSMÅL:
Sender du, ja.
Er varen stadig til salg, ja.
Kan jeg afhente, ja.
Svarer du på sms, nej.
Er porto inkluderet, nej.
Svarer du på spørgsmål om rabat, når prisen er fast, nej.

Hvis du gerne vil se på alle mine børnebøger, søger du på: ts-børnebøger

Titel Hvor går man hen når man går bort – billedbog – Forfatter om døden, Aage Brandt

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/hvor-gar-man-hen-nar-man-gar-bort-z110kde4

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 17 Hvor går man hen når man går bort leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *