Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 166 Folkene bag Københavns bedste italienske vinbar åbner italiensk restaurant

[Top] 166 Folkene bag Københavns bedste italienske vinbar åbner italiensk restaurant

Du ser emneartiklen [Top] 166 Folkene bag Københavns bedste italienske vinbar åbner italiensk restaurant, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Eating The World’s Best Pizza in ITALY
Eating The World’s Best Pizza in ITALY

Hvis du synes stemning og interiør virker bekendt, når du gæster Københavns nye italienske restaurant, Trattoria l’Alba, der åbner 15. maj på Holbergsgade 17, så er det ikke så mærkeligt.

Det er nemlig folkene bag Nebbiolo Winebar på Store Strandstræde 18 – vinbaren, der af de store italienske vinguider Gambero Rosso og Giro d’Italia er blevet kåret til Københavns bedste italienske vinbar – der står bag åbningen af det nye spisested, der ligger kun 500 meter fra Nebbiolo Winebar.

Og indretningen kommer til at minde meget om ’moderstedet’: Sorte håndbyggede reoler med masser af vin fra små italienske producenter på hylderne, hvide vægge med brune kontrastfarver og sort-hvide billeder af livet i Italien.

Direktør Erik Bjørn og restaurantchef Davide Pecoraio har med Trattoria l’Alba slået sig sammen med køkkenchef Leonardo Battain, der tidligere har slået sine folder på restauranter som Era Ora og L’Altro.

”Konceptet er ærlig italiensk mad i en god kvalitet, der er til at betale. Vi vil holde menukortet enkelt, og hver uge skifter vi retterne ud, selvfølgelig ud fra sæsonens bedste italienske råvarer”, fortæller Erik Bjørn.

Et enkelt menukort betyder tre forskellige antipasti, tre forskellige pastaretter, to hovedretter med enten fisk eller kød, desserter og oste.
Så kan man selv sammensætte sin menu, tre retter koster f.eks. 385 kr.

Baggrunden for at åbne et sted, hvor mad og vin i fællesskab spiller førsteviolin, er såre enkel:

”På Nebbiolo er der rigtig mange af vores gæster, der spørger efter mere mad. Derfor vil vi gerne glæde folk med et madsted i samme atmosfære som Nebbiolo. Der vil stadig være et kraftigt fokus på vine med over 200 forskellige på vinkortet. Her kan du nyde en kvalitetsvin til 375 kr., som vi selv importerer. Vi vil også, som på Nebbiolo Winebar, gøre et stort nummer ud af personlig vin rådgivning, fortæller Erik Bjørn.

Personalet vil overvejende være italiensk.

Hvad: Åbningsreception på Trattoria L’Alba, hvor der bydes på vin samt smagsprøver på restaurantens fristelser.

Hvornår: 23. maj 2018 kl 16

Hvor: Holbergsgade 17, 1057 København K

Se mere information relateret til dette emne her: italiensk restaurant indre by

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 166 Folkene bag Københavns bedste italienske vinbar åbner italiensk restaurant leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *