Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 165 ‘Løvernes konge’ er Disneys bedste film

[Top] 165 ‘Løvernes konge’ er Disneys bedste film

Du ser emneartiklen [Top] 165 ‘Løvernes konge’ er Disneys bedste film, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

10 Ting Du Ikke Vidste Om Harry Potter!
10 Ting Du Ikke Vidste Om Harry Potter!

Vindere af afstemning og konkurrence er fundet

Vinderen er fundet. 6.133 kino.dk-brugere har stemt, og resultatet er klart. ‘Løvernes Konge’ er den bedste Disney-klassiker! Simba og co. vandt en overbevisende sejr med hele 41% af stemmerne.
Den fulde liste ser således ud.

1 – Løvernes konge
2 – Skønheden og udyret
3 – Frost
4 – Den lille havfrue
5 -Tarzan
6 – Askepot
7 – Aladdin
8 – Mulan
9 – To på flugt
10 – Peter Pan

Vinderne af vores store Disney-konkurrence er også fundet.

Alle, der skrev en kommentar om, hvad de stemte på og hvorfor, deltog i lodtrækningen om tre bunker af Disney-godter.

De heldige vindere blev Elif, Britta og Mitchi. En stak Disney DVD’er, et soundtrack til ‘Frost’ og to fribilletter til ‘Maleficent’ er på vej med posten. Stort tillykke!

Resultatet af afstemningen er ikke overraskende. ‘Løvernes konge’ betragtes af mange som den flotteste håndtegnede film nogensinde. Musikken vandt to Oscars, og plottet er inspireret af en af de største fortællinger nogensinde: Shakespeares ‘Hamlet’.

Hvem får ikke kuldegysninger i starten, når solen rejser sig og et afrikansk kor begynder på ‘Circle of Life’? Eller når flokken af gnuer vælter ned af skrænten mod lille Simba? Eller under slow motion kampen mod Scar i flammehavet? Eller, eller, eller…

‘Løvernes konge’ udkom i 1994 og blev verdens bedst sælgende film det år. Til dato har den indtjent 5,4 milliarder kr. og er dermed også den mest indbringende håndtegnede animationsfilm nogensinde.

Disney troede efter sigende slet ikke, at den ville klare sig så godt. De havde satset meget større på ‘Pocahontas’, som blev tegnet på samme tid af studiets A-hold.

Er du tilfreds med afgørelsen? Hvilke scener fra ‘Løvernes Konge’ giver dig flest kuldegysninger?

Det er sikkert en udenmærket film, men selv havde jeg To på flugt som favorit. Den er sjov lige fra starten af og hele vejen igennem.
Det eneste ved Disney jeg bryder mig mindst om er alt den musik og sang, og det er holdt på et minimum i To på flugt og lagt der, hvor det passer ind i historien.
Bortset fra det, så er det de gamle Disney film, der er mine foretrukne. De er super charmerende, hvad en Disney skal være efter min mening.

Tillykke til de tre vinder. Jeg er …. næsten!! 🙂 ikke misundelig.

Løvernes Konge vinder selvfølgelig. Der kan kun være én konge:-)

Ud af de hid til 53 Walt Disney animerede klassikere der eksisterer (inklusiv den sidste nye, som er “Frozen”), så er “Beauty & the Beast” samt “Aladdin” & “The Lion King” de tre absolut mest mindesværdige og elskede af dem alle. Det utrolige er at de kom lige i rap! De kom som nr. 30-33, i årstallene – 91′, 92′, & 94. Ret vildt, når man tænker på hvor mange der er 🙂

Jeg vil stadig mene at den eneste Disney Film, som har opnået en dissideret EPISK status (og det siger jeg ikke letsindigt) det er og bliver “The Lion King”. Temaerne, samt det musikalske soundtrack i filmen er simpelthen så stærkt! Dermed sagt er det ikke nødvendigvis min absolutte yndlings, men den er blandt Top-3 i hvert fald! Behøves jeg nævne hvilke to andre som er på listen?… Godt så.

Selvfølgelig vinder Løvernes Konge.

Det er gedigen håndværk, både tegnemæssigt, sangmæssigt og historiemæssigt.

Jeg stemte selv på Aladdin, fordi den betyder noget særligt for mig, men Løvernes Konge er på en delt andenplads sammen med Skønheden og Udyret, stærkt efterfulgt af Den lille Havfrue.

Jeg tror altid Disneyfilm med et godt soundtrack har appelleret til mig, og netop disse fire film indeholder det, men især Løvernes Konge, hvor jeg kan sangene udenad, både på dansk og engelsk, med undtagelse af “Be Prepared” som aldrig har sagt mig noget (det gør de færreste skurkesange – undtagelsen er Mit, Mit, Mit fra Pocahontas, men der synger John Smith med, så det tæller ikke).

Min top 3 hedder nok Lion King, Skønheden og Udyret og Aladdin.
Jeg er en af dem der slet ikke forstår hypen omkring Frost. Historien er tynd, karaktererne slår aldrig rigtig igennem og vi mangler en skurk i størstedelen af historien.
Til sammenligning synes jeg at Tangled (to på flugt) havde en meget bedre og mere gennemarbejdet historie og sangene var bedre fordelt ud på hele filmen, hvor Frost kun har sange i den første halvdel.
Og hvad sker der for de der trolde? De er da så ligegyldige 😛
Tja, hvad kan man sige andet end at det er vel vores nationale stolthed der spiller ind når det er to HC Andersen historier der indtager 3. Og 4. Pladsen 😉

Selvfølgelig vinder Løvernes konge!! Ingen tvivl. Alle elsker Løvernes Konge – det er fact. Jeg har aldrig forstået kærligheden for Skønheden og udyret.
Det vildt som kærligheden for Frost overtaget så meget. Tror det er fordi den er oppe lige nu.

Så glad for det blev Løvernes Konge 🙂

Inkl. introduktion og snacks

Det tilføjes i kontrakten hver gang

Det virale videobånd skal bringes ind i en digital tidsalder

Titlen er genial

Se også den mulige titel

Skuespilleren er i højt humør

Lance Reddick blev 60 år

Lance Reddick blev 60 år

Den 75-årige holder humøret højt

Det kunne have været meget anderledes

Interview med stortalentet fra ‘Ustyrlig’

Aktuelle film for små og større børn

Interview om biografaktuelle ‘Bytte bytte baby’

Vild rolleliste!

‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’ er blot det nyeste offer

J.K. Rowling taler ud

Plakaten er også lanceret

Instruktør har sine principper

Se ‘Everything Everywhere All at Once’ på det store lærred

I Flashback ser vi nærmere på fantasy-filmen

Log ind for at få personlige anbefalinger ved at anmelde film med 1-6 stjerner.

Marvel-instruktør står bag

Vi taler med holdet fra ‘Shazam! Fury of the Gods’

Baseret på populært spil

‘The Movie Critic’ bliver instruktørens 10. film

Mød filmens instruktør, skuespiller Marie Bach Hansen og livsstilsekspert Anne Glad

Får premiere senere i år

Se mere information relateret til dette emne her: løvernes konge 1 dansk hele filmen

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 165 ‘Løvernes konge’ er Disneys bedste film leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *