Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 165 I Næstved er svømning den mest populære sport hos 0-18 år

[Top] 165 I Næstved er svømning den mest populære sport hos 0-18 år

Du ser emneartiklen [Top] 165 I Næstved er svømning den mest populære sport hos 0-18 år, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

5 mærkelige måder at spille Fortnite på!
5 mærkelige måder at spille Fortnite på!

De seneste tal fra Danmark Statistik viser, at svømning er blevet den mest populære sportsgren hos børn og unge i Næstved kommune.

På landsplan er gymnastik den mest populære sportsgren hos unge mellem 0-18 år, men i Næstved er sagen en anden. Svømmeforeningerne har nemlig overtaget førstepladsen på listen over flest medlemmer i fritidsforeninger i Næstved. Gymnastik har ellers været den mest populære sportsgren siden 2016, men fra 2019 er sagen en anden.

I 2019 var 2.792 unge tilmeldt en svømmeforening i Næstved, hvor gymnastikforeningerne melder om 2.534 medlemmer fra samme gruppe.

Udviklingen må siges at stå i en skarp kontrast til udviklingen på landsplan, hvor gymnastik har overhalet svømning de seneste år, og ikke omvendt.

På landsplan er det fodboldforeningerne, der kan bryste sig af at have flest medlemmer – nemlig 203.509 stk. skarpt forfulgt af gymnastikforeningerne med 198.783. Svømmeforeningerne indtager tredjepladsen med 164.696 medlemmer.

Hos Kids-world, som de seneste år har bevæget sig ind på på området for salg af svømmetøj og svømmeudstyr til børn og unge, har man godt kunne mærke en stigende interesse for både svømmeudstyr og gymnastiktøj.

“Vi har længe kunne se en stigende interesse for svømmetøj og svømmeudstyr hos vores kunder, hvilket også er årsagen til, at vi de seneste år har haft et større fokus på at imødekomme efterspørgslen på især svømmetøj, svømmebriller og svømmefødder,” udtaler Annette Lykke Nielsen.

Kilde: Danmarks Statistik – http://statistikbanken.dk/IDRAKT01

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/danmarks-mest-populaere-sport-jh2ioxgy

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 165 I Næstved er svømning den mest populære sport hos 0-18 år leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *