Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 164 5 Smart TV-funktioner fra KIVI til wow fodbold

[Top] 164 5 Smart TV-funktioner fra KIVI til wow fodbold

Du ser emneartiklen [Top] 164 5 Smart TV-funktioner fra KIVI til wow fodbold, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

FIFA World Cup 1994 All Goals with commentary
FIFA World Cup 1994 All Goals with commentary

Hvert tiende Smart TV, der blev solgt sidste år i Ukraine, blev fremstillet STEN. Mærket tilbyder sine brugere en ny tilgang til underholdning, så seerne bør være opmærksomme på nogle nyttige funktioner Smart TV, takket være hvilket visningsindhold (f.eks. matcher VM i fodbold) bliver til en fed oplevelse.

Først og fremmest taler vi om adgangshastighed. Ja, start med at se en fodboldkamp på tv STEN du kan bogstaveligt talt på få sekunder – der er ingen grund til at søge efter den ønskede applikation i lang tid. Den nationale tv-station Suspilne udsender kampe som klassisk tv og er med i sektionen Kanaler i KIVI Media-appen. Du kan kalde KIVI Media op ved hjælp af en “hot”-tast på fjernbetjeningen, uden at gå til hovedmenuen. Og dem, der bruger MEGOGO, skal blot trykke på den relevante knap på fjernbetjeningen. Vælg derefter kanalen “MEGOGO Football” eller sektionen “Sport”.

Producenten KIVI har arbejdet på at gøre tv-billedet lyst, glat og mættet, især til at se fodbold. Yderligere funktioner forbedrer brugeroplevelsen og hjælper dig med at få mest muligt ud af indhold. Nogle af mulighederne fungerer automatisk, andre kan slås til og justeres manuelt i indstillingerne.

MEMC-teknologi er implementeret i KIVI fjernsyn, især til at se sportsbegivenheder og dynamiske scener i film. Den evaluerer automatisk billedkvaliteten og tilføjer det nødvendige antal billeder, så bevægelserne på skærmen ser jævne ud, og detaljerne er klare. Programmet analyserer billedets bevægelsesretning og -hastighed og kompenserer rammerne til den frekvens, der er nødvendig for, at bolden og fodboldspilleren kan bevæge sig på banen uden ryk og sløring.

Fjernsyn STEN understøtter HDR ikke kun til videoer på eksterne medier, men også til streaming af indhold. Så kampe kan ses i maksimal definition gennem OTT TV-applikationer. High-definition indhold genkendes automatisk af tv’et, så der er ingen grund til at gå ind i indstillingerne.

Også interessant:

Hvis du ser kampe gennem kabel- eller satellit-tv, så kan du ved hjælp af Ultra Clear-teknologi forbedre billedet til kvaliteten af 4K. Billedet bliver klarere og mere detaljeret, skarpe farveovergange udjævnes og udjævnes. Du kan selv justere denne funktion for at få det mest behagelige billede for dig selv.

KIVI Super Contrast Control-teknologi giver dig mulighed for at nivellere og justere for dig selv
kontrasten af både hele skærmen og dens enkelte dele, så billedet vil se dybt og omfangsrigt ud. Og Max Vivid-teknologien, der arbejder med lysstyrken og farvemætningen, vil give billedet yderligere “appetitlighed”.

De, der spiller den friske version af FIFA 23, burde kunne lide den specielle KIVI Game Mode, som optimerer tv-indstillingerne til gameplayet (i øvrigt i Denis Koshelev der er en fed anmeldelse af FIFA 22 her på dette link). Og til konsollen sonyplaystation ALLM-funktionen leveres – den tænder automatisk, når konsollen tilsluttes og synkroniserer skærmen med gamepad’en. Billedet vises på skærmen med den nødvendige billedhastighed og uden forsinkelse, det vil sige, at tiden mellem udførelsen af en handling i spillet og dens visning på skærmen bliver minimalt kort.

Du kan hjælpe Ukraine med at kæmpe mod de russiske angribere. Den bedste måde at gøre dette på er at donere midler til Ukraines væbnede styrker gennem Red livet eller via den officielle side NBU.

Også interessant:

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/vm-fodbold-i-fjernsynet-vfeb861h

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 164 5 Smart TV-funktioner fra KIVI til wow fodbold leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *