Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 162 Hvor meget parfume og deodorant må jeg have med i lufthavnen?

[Top] 162 Hvor meget parfume og deodorant må jeg have med i lufthavnen?

Du ser emneartiklen [Top] 162 Hvor meget parfume og deodorant må jeg have med i lufthavnen?, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Hvor meget parfume og deodorant må jeg have med i lufthavnen?

Hvor meget parfume og deodorant må jeg have med i lufthavnen?

Flysikkerheden er blevet strammet gevaldigt op over de seneste 15 år

Det betyder i dag, at det er begrænset hvad du må have med i din håndbagage, herunder flydende væsker. Du kan sagtens proppe din indtjekkede bagage med shampoo, parfume og vand, men det samme er ikke gældende for din håndbagage.

Og da det er muligt at få billigere billetter ved alene at flyve med håndbagage er det relevant for mange at vide, hvor meget de må have med i håndbagagen på en smuttur over Nordsøen til England.

Grænsen er som følger:

En Hugo Boss parfume med 75 ml. parfume.

En Hugo Boss parfume med 75 ml. parfume.

100 ml. for væsker eller flydende stoffer.

De 100 ml. skal kunne passe i en beholder. Du må gerne have mere end én beholder med, men dog ikke flere beholdere, end der kan være i en plasticpose på 1 liter. Grænserne følger her.

Under dit sikkerhedstjek skal du tage dine væsker ud i håndbagagen og placere dem i de plastikkasser, du kan tage ned og lægge dine ting i. Fra tid til anden vil du så opleve en udvidet kontrol.

Og hvordan er det så lige med 100 milliliter, parfume og deodorant? Det kan lade sig gøre..

Tager vi et kig på et par almindelige Hugo Boss parfumer kan vi se, at du kan købe parfumer fra 50 ml og opefter. De fleste parfumer er på enten 50, 100 eller 200 ml.

En parfume på 50 eller 100 må du altså gerne tage med igennem security, men den på 200 ml vil du være nødt til at smide ud for at komme ind i dit fly. Det er synd med en parfume på 200 ml., der nemt koster dig mere end 500 kroner at købe ind.

Du kan naturligvis frit købe og medbringe parfume købt i tax free-zonen efter sikkerhedstjekket i flyet. Vær dog opmærksom på du så har en problemstilling når du skal hjem igen, hvis du ikke har noget indtjekket bagage, du kan putte din parfume i. Så vil du igen være nødt til at smide parfumen ud og det er igen en skam.

Se mere information relateret til dette emne her: hvor meget må man have med over grænsen

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 162 Hvor meget parfume og deodorant må jeg have med i lufthavnen? leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *