Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 160 Nu sker det: Andreas Odbjerg sparker gang i Grøn Koncert

[Top] 160 Nu sker det: Andreas Odbjerg sparker gang i Grøn Koncert

Du ser emneartiklen [Top] 160 Nu sker det: Andreas Odbjerg sparker gang i Grøn Koncert, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

GRØN KONCERT KOLDING 2022 VLOG | Music Festival vlog
GRØN KONCERT KOLDING 2022 VLOG | Music Festival vlog

Nu sker det: Andreas Odbjerg sparker gang i Grøn Koncert

Hitmageren Andreas Odbjerg har taget sine kæmpebangers som "Hjem fra Fabrikken", "Føler mig selv 100" og "I morgen er der også en dag" med på Grøn

Årets første Grøn Koncert er netop åbnet med et brag. Koncerten på Amager er helt udsolgt og 15.000 glade gæster har smurt sig ind i solcreme og er klar til at feste i 28 grader. Til at varme endnu mere op under publikum er Andreas Odbjerg – som åbner hele molevitten netop nu.

Den populære sanger har passende solhat på og startede ud med “Hjem fra fabrikken” som bragede ud til de ellevilde publikummer.

– Hvor er det dejligt at se jer, sagde Odbjerg, og publikum kvitterede med et brøl.

Billetsalget til årets Grøn Koncert, hvor man foruden Odbjerg blandt andet kan rocke med på hits danske succesbands som Phlake og Carpark North, er gået særdeles godt.

– Efter at have ligget stille i to år glæder vi os til at stå på Grøn Koncert og slå rusten af metallet og give en masse mennesker nogle gode oplevelser med musik, fest og farver, fortæller indsamlingschef i Muskelsvindsfonden Theis Petersen.

Grøn-karavanen lægger vejen forbi hele otte danske byer – herunder Amager, Kolding, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Odense og Næstved – før den sidste koncert i Valby.

Også rapkometen Tessa, hitlistehottien Drew Sycamore, popprinsen Christopher og rockikonerne fra DAD spiller på årets Grøn Koncert.

Se billederne fra Odbjergs overdådige åbningsfest herunder:Se mere information relateret til dette emne her: grøn koncert aarhus 2022

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 160 Nu sker det: Andreas Odbjerg sparker gang i Grøn Koncert leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *