Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 158 Handel med Storbritannien efter Brexit

[Top] 158 Handel med Storbritannien efter Brexit

Du ser emneartiklen [Top] 158 Handel med Storbritannien efter Brexit, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Britain must ‘build back trust’ with Europe, says Liberal Democrat leader
Britain must ‘build back trust’ with Europe, says Liberal Democrat leader

Informationsmøder: Handel med Storbritannien efter Brexit

Storbritannien forlader EU den 29. marts 2019. Toldstyrelsen holder en række informationsmøder for virksomheder om handel med lande uden for EU. Møderne holdes i samarbejde med Skattestyrelsen, Fødevarestyrelsen, Lægemiddelstyrelsen og Erhvervsstyrelsen.

Har du styr på, hvordan din virksomhed importerer og eksporterer til et land uden for EU? Kender du reglerne for forarbejdning eller reparation af varer i et ikke EU-land? Ved du, hvilke certifikater, der skal følge en forsendelse med fødevarer eller medicin til og fra et land uden for EU? Alt det og meget mere kan du få vejledning om på informationsmøderne om handel med Storbritannien efter Brexit.

EU forhandler med Storbritannien

EU og Storbritannien forhandler fortsat om den aftale, der skal sikre en ordnet britisk udtræden af EU og om den handelsaftale, som skal gælde for samhandel mellem EU og Storbritannien. Hvis parterne bliver enige om en aftale, vil der komme en overgangsperiode frem til udgangen af år 2020, før de nye handelsregler skal være på plads.

Udfaldet af forhandlingerne er endnu usikkert, men uanset resultatet vil Storbritanniens udtræden af EU få betydning for din virksomhed, hvis du i dag handler med Storbritannien. Når briterne forlader EU, vil Storbritannien overgå til at være et såkaldt tredjeland i forhold til EU. Det betyder, at hvis briterne forlader EU uden en udtrædelsesaftale, skal danske virksomheder, der importerer varer fra eller eksporterer varer til Storbritannien, følge de generelle told- og skatteregler for handel med lande uden for EU.

Usikker på told og moms uden for EU?

Formålet med informationsmøderne er derfor at forberede små og mellemstore virksomheder på de regler, der gælder i forbindelse med import til og eksport fra lande uden for EU, og få din virksomhed klædt bedst muligt på i forbindelse med de ændrede handelsregler, I skal bruge efter den 29. marts 2019, hvis Storbritannien forlader EU uden en aftale.

På informationsmøderne vil Toldstyrelsen, Skattestyrelsen, Fødevarestyrelsen, Lægemiddelstyrelsen og Erhvervsstyrelsen holde oplæg om de handelsprocedurer, der er for blandt andet told, moms, punktafgifter, import- og eksporttilladelser samt certifikater i forbindelse med handel med varer til og fra lande uden for EU.

Informationsmøderne henvender sig til virksomheder, der ikke har nogen eller kun har lidt erfaring i at handle med lande uden for EU. Efter oplæggene fra styrelserne vil der være mulighed for at stille relevante spørgsmål om netop din virksomheds situation til vejledere fra de fem styrelser.

Vi holder møder fire steder i landet:

  • Aalborg, den 27. november kl. 17.00-19.30
  • Aarhus, den 28. november kl. 17.00-19.30
  • Middelfart, den 5. december kl. 17.00-19.30
  • København, den 6. december kl. 14.00-16.30
  • København, den 6. december kl. 17.00-19.30

Hvis du inden informationsmøderne vil forberede dig på, hvilke emner der kan være relevant for din virksomhed i forbindelse med handel med lande uden for EU, har regeringen udarbejdet en Brexit-tjekliste. Tjeklisten kan, ved besvarelse af en række spørgsmål, give et overblik over, hvad din virksomhed særligt bør være opmærksom på i forbindelse med handel med Storbritannien efter Brexit.
Du kan besøge Brexit-tjeklisten på virk.dk

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/er-der-told-pa-varer-fra-england-a7hjnd52

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 158 Handel med Storbritannien efter Brexit leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *