Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 158 De 15 bedste julefilm på Netflix 2022

[Top] 158 De 15 bedste julefilm på Netflix 2022

Du ser emneartiklen [Top] 158 De 15 bedste julefilm på Netflix 2022, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

🌀🔥 Viceværten | HROR, THRILLER | Fuld film på engelsk
🌀🔥 Viceværten | HROR, THRILLER | Fuld film på engelsk

Så er det blevet tid til julefilm og julehygge, og findes der noget bedre end at sætte sig godt til rette i sofaen med lidt juleguf og en god julefilm?

Netflix har igen i år lanceret en del nye julefilm som bl.a. Single All The Way, Love Hard og Drengen, de kaldte Jul. Men du kan selvfølgelig stadig finde mange af de gode klassikere på streamingtjenesten.

Vi har samlet en liste over de 15 bedste julefilm på Netflix i 2022, og vi lover, at der er lidt for enhver smag.

De fleste af filmene er for hele familien, men det er en god idé lige at tjekke de anbefalede aldersgrænser for en sikkerheds skyld.

Toplisten: De bedste Julefilm på Netflix

 1. Love Actually (2003)
 2. Drengen, de kaldte Jul (2021)
 3. Grinchen – Julen er stjålet (2000)
 4. Single all the way (2021)
 5. Father Christmas is back (2021)
 6. The Holiday (2006)
 7. The Christmas Chronicles (2018)
 8. The Christmas Chronicles 2 (2020)
 9. Krampus (2015)
 10. Love Hard (2021)
 11. Jingle Jangle: Et magisk juleeventyr (2020)
 12. Prinsessen og dobbeltgængeren (2018)
 13. Scrooge: Et juleeventyr (2022)
 14. Familien Jul (2014)
 15. Jul i Bakkekøbing (2013)

Love Actually (2003)

Briterne er fantastiske, når det kommer til romantiske julekomedier, men deres bedste og mest mindeværdige af slagsen er uden tvivl Love Actually. Det er skaberne bag Fire bryllupper og en begravelse og Notting Hill, der står bag filmen, som vi vist roligt kan sige, er gået hen og blevet lidt af en juleklassiker. Handlingen følger 8 forskellige par, som alle har én ting til fælles: Rod i kærlighedslivet. Det er en sjov og sød film fyldt med hylemorsomme øjeblikke, kærlighed og selvfølgelig – jul!

Skal du have sat fart på juleromantikken? Så kan du se Love Actually her (Åbner i nyt vindue)

Drengen, de kaldte Jul (2021)

Drengen, de kaldte Jul er en filmatisering af Matt Haigs bestseller, og den udkom på Netflix d. 26. november. Filmen handler om drengen Nikolas, som drager ud på et eventyr på jagt efter sin far og elvenes sagnomspundne landsby. Det er en hyggelig, spændende og sjov fortælling, og rollelisten byder på navne som bl.a. Maggie Smith, Kristen Wiig, Jim Broadbent og Sally Hawkins.

Et rigtigt juleeventyr for hele familien, som med garanti vil få dig i julehumør Hvis du ikke allerede har set filmen, skal du helt sikkert gøre det nu.

Se Drengen, de kaldte jul her (Åbner i nyt vindue)

Grinchen – Julen er stjålet (2000)

Dr. Seuss’ historier har en særlig plads i hjertet hos mange (uanset alder), og denne filmatisering af How the Grinch Stole Christmas er et perfekt eksempel på disse mesterværker. Filmen er den ultimative julefortælling om grådighed og bitterhed, men også om godhed og venlighed. Den handler om Grinchen, der bruger det meste af sin tid på at gøre livet surt for beboerne i Hvemstrup. Den lille pige (Taylor Momsen) forsøger alligevel at blive venner med monsteret og smelte det iskolde hjerte.

Grinchen spilles af Jim Carrey, der trods en grøn, loden kostume og mange lag makeup giver en af sine mest mindeværdige præstationer. En fantastisk og familievenlig julefilm, som helt klart hører hjemme på listen over bedste julefilm.

Du kan se Grinchen – Julen er stjålet på Netflix her (Åbner i nyt vindue)

Single All The Way (2021)

Single All the Way havde præmiere på Netflix d. 2. december. Michael Urie spiller den unge homoseksuelle singlefyr Peter, der overtaler sin bedste ven Nick (Philemon Chambers) til at tage med hjem for at holde jul med familien og udgive sig for at være Peters nye kæreste. Men da Peters mor arrangerer en blind date med den lækre fitnessinstruktør James, går tingene ikke helt efter planen.

Selvom det er en typisk romantisk julekomedie, er den alligevel et frisk nyt pust, som bryder de sædvanlige stereotyper. Det er en sød, sjov og underholdende film, som er perfekt til julehygge på sofaen.

Se Single All the Way på Netflix (Åbner i nyt vindue)

Father Christmas Is Back (2021)

Endnu en britisk julekomedie, men den her er en nyere af slagsen. Filmen handler om 4 meget forskellige søstre, der beslutter sig for at holde juleferie sammen på familiens herregård i Yorkshire. Men deres forsvundne far James dukker pludselig op til jul, og de forsøger nu alle at komme igennem julen på trods af komiske misforståelser og gamle familiehemmeligheder, der pludselig kommer op til overfalden igen. En sjov og underholdende film med Kelsey Grammer (Frasier), Elizabeth Hurley, Nathalie Cox og fantastiske John Cleese i hovedrollerne.

Se Father Christmas her (Åbner i nyt vindue)

The Holiday (2006)

The Holiday er en romantisk komediefilm med Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law og Jack Black i hovedrollerne. Den handler om to kvinder fra hver sin side af Atlanterhavet, som er hårdt ramt af kærestesorger. De beslutter sig for at bytte hus i julen, og så sker der ting og sager.

Selvom filmen modtog blandede anmeldelser, og handlingen muligvis ikke byder på de helt store overraskelser, synes vi stadig, at det er en dejlig, underholdende julefilm fyldt med humor, romance og god julestemning, og derfor skal den selvfølgelig med på vores liste.

Kom i romantisk julestemning med The Holiday (Åbner i nyt vindue)

The Christmas Chronicles (2018)

Hvis ideen om Kurt Russell som en super sej julemand lyder som noget for dig (det burde det, fordi det er det), er The Christmas Chronicles den perfekte julefilm for dig. I komedien bliver julemanden ved et uheld forstyrret af to børn juleaften, mens han er ude for at uddele julegaver. Han styrter ned med kanen, og mister alle sine gaver. Sammen med børnene tager han på lidt af et eventyr for at redde julen.

Som prikken over i’et kan vi fortælle, at filmen er instrueret af Clay Kaytis, der var på teamet bag Disneys Frost, og produceret af Chris Columbus, der instruerede de første to Harry Potter-film, Alene hjemme og Mrs. Doubtfire. Så kan det jo ikke gå helt galt!

Se The Christmas Chronicles her (Åbner i nyt vindue)

The Christmas Chronicles 2 (2020)

Har man sagt a, må man også sige b! The Christmas Chronicles fik sidste år en efterfølger, som helt klart også fortjener en plads på listen. Her spiller Goldie Hawn julemandens kone. Der er gået et par år siden børnene reddede julen, (undskylder spoileren). De er blevet teenagere, og tanken om at bruge julen sammen med familien, er ikke ligefrem noget de råber hurra over. I stedet sætter de sig for at redde Nordpolen.

Hvis du ikke i forvejen ser Kurt og Goldie som det perfekte Hollywood-par, så bare vent til du ser dem i jule-outfits. Hvis du ikke har set filmene endnu, anbefaler vi selvfølgelig, at du starter med første.

Se The Christmas Chronicles 2 her (Åbner i nyt vindue)

Krampus (2015)

Julen er en vigtig højttid, og det gælder om at respektere julen med sit gode julehumør. Dét memo har familien i denne film ikke fået, og på grund af deres elendige julehumør kommer julens onde ånd, Krampus, på besøg. Gyserkomedien er for dig, der har set rigeligt med nuttede julefilm og trænger til at se Krampus og alle hans afskyelige hjælpere smadre julen.

Se Krampus her (Åbner i nyt vindue)

Love Hard (2021)

Love Hard er en amerikansk romantisk Netflix-komedie, som udkom d. 5. November i år. Filmen handler om en ung skribent fra Los Angeles, der forelsker sig i den perfekte fyr på en datingapp. Hun rejser til New York for at overraske ham til jul, men opdager, at han slet ikke er den person, som han udgiver sig for at være. Hvis du er i humør til en ny sød, sjov og romantisk julefilm, er det her et godt bud.

Love Hard på Netflix (Åbner i nyt vindue)

Jingle Jangle: Et magisk juleeventyr (2020)

Denne eventyrlige julefilm udkom sidste år, men fortjener en plads på listen igen i år. Hvis du er til musicals, eller bare elsker god musik, skal du helt sikkert se denne film. Sangene er leveret af John Legend, Usher og mange andre, og filmen fortjener at blive set på det største TV og hørt på det største anlæg, du kan finde.

Familiefilmen fortæller historien om den legendariske opfinder og legetøjsmager Jeronicus Jangle (spillet af Oscar-vinderen Forest Whitaker). Hans betroede lærling (Keegan-Michael Key) stjæler en af hans unikke kreationer, og så er det op til Jangles barnebarn, og selvfølgelig nogle opfindelser, at redde det hele.

Du kan se Jingle Jangle her (Åbner i nyt vindue)

Prinsessen og dobbeltgængeren 3: Et romantisk gensyn (2021)

Den 18. november sidste år udkom Netflix-filmen Prinsessen og dobbeltgængeren 3: Et romantisk gensyn. Og ja, hvis du ikke allerede har gættet det, så er det den tredje af slagsen. Historien følger Margaret Delacourt, dronning af Montenaro, Stacy Juliette De Novo Wyndham, prinsesse af Belgravia og Lady Fiona Pembroke, som er Margarets kusine. Da et uvurderligt julerelikvie bliver stjålet, samles trioen atter en gang for at opspore juveltyven løse mysteriet.

Mange mener, at denne film har en meget bedre fortælling end de to første film, men hvad mener du? Hvis du endnu ikke har set de første to film, eller hvis du har lyst til et gensyn, kan du lige nu se dem alle tre på Netflix.

Du kan se den først film i serien – Prinsessen og dobbeltgængeren (Åbner i nyt vindue) eller du kan hoppe direkte til Prinsessen og dobbeltgængeren 3 (Åbner i nyt vindue)

Scrooge: Et juleeventyr (2022)

Scrooge: Et juleeventyr er en animeret film med sang og musik, der fortæller den gode gamle julehistorie om den rige forretningsmand, Ebenezer Scrooge, som får besøg af sin gamle (afdøde) chef og mentor, Jacob Marley, og tre julespøgelser fra fortiden, nutiden og fremtiden. De har nemlig holdt øje med Scrooge og kan se, at han både grisk, ondskabsfuld og en gammel gnavpot. De tre spøgelser skal overbevise Scrooge om, at han bør finde julehumøret frem, inden det er for sendt.

Se Scrooge: Et juleeventyr her (Åbner i nyt vindue)

Familien Jul (2014)

Dansk julefilm fra 2014. Her må drengen Hugo skjule en nisse for sin far, som for at sige det mildt, synes at jul er noget skrammel. Festlig dansk komedie for hele familien.

Du kan se Familien Jul her (Åbner i nyt vindue)

Der findes to efterfølgere, som du også kan se på Netflix:

Familien Jul i nissernes land (2016) (Åbner i nyt vindue)

Familien Jul og nissehotellet (2021) (Åbner i nyt vindue)

Jul i Bakkekøbing (2013)

Julen i Bakkekøbing ser ikke ud til at blive særligt god. Sneen lader nemlig vente på sig, og hvis der ikke sker noget, må beboerne forberede sig på en kedelig jul. Derfor går opfinder, Reodor Felgen, i gang med at opfinde en snemaskine. Hvis Reodor Felgen lyder bekendt, så der det, fordi han også har en vigtig rolle i filmklassikeren Bjergkøbing Grand Prix. Her har Netflix altså bare valgt at give byen et nyt navn.

Jul i Bakkekøbing er en film for børn med dansk tale. Du kan se Jul i Bakkekøbing her (Åbner i nyt vindue)

Se mere information relateret til dette emne her: alene hjemme på netflix

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 158 De 15 bedste julefilm på Netflix 2022 leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *