Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 158 ​​16 fede aktiviteter i Aarhus, du kan lave med børn

[Top] 158 ​​16 fede aktiviteter i Aarhus, du kan lave med børn

Du ser emneartiklen [Top] 158 ​​16 fede aktiviteter i Aarhus, du kan lave med børn, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

AARHUS: DEFINITELY Worth A Visit!! [Things To Do In Aarhus, Denmark]
AARHUS: DEFINITELY Worth A Visit!! [Things To Do In Aarhus, Denmark]

16 fede aktiviteter i Aarhus, du kan lave med børn

16 fede aktiviteter i Aarhus, du kan lave med børn

Aarhus er en by med mange muligheder og steder, hvor børnefamilien kan tage på tur og få en masse gode oplevelser.

Vi har lavet en liste, med nogle af vores yndlingsaktiviteter at lave med børn i alle aldre i smilets by. Rigtig god fornøjelse! 🙂

1. Dokk1

Dokk1 er et kulturhus, som blandt andet indeholder hovedbiblioteket og en masse gratis aktiviteter for børn. Her er der sjove udendørs legepladser, samt en række spændende aktiviteter for børn i alle aldre indenfor. Der er også en cafe, hvor du kan være heldig at finde en is eller to. 😉 Hvis I vil have fingrene i nogle bøger, som I ikke skal aflevere tilbage, så se vores udvalg af bøger, hvor du også finder male- og aktivitetsbøger, som dine børn kan tegne i, lige så tosset de vil 🙂

2. Leos Legeland

Babyområde, boldhav, Piratskibet, Trampoliner og rutsjebaner er blot et lille udsnit af hvad du kan opleve hos Leos Legeland i Aarhus. Der lægges op til en dag med leg for alle, og mulighed for at få brændt en masse krudt af. Husk strømper til både børn og voksne.

Hello Retail

3. Aarhus skøjtehal

Få trænet motorikken med røde vinterkinder i Aarhus Skøjtehal. Det er også muligt at holde din børnefødselsdag i isens tegn, hvor tiden flyver afsted på isen mens børnene hygger sig sammen. Er du til både skøjteløb og musik? Så prøv Børnedisko og Isdisko! Det kan måske være en god idé at medbringe vanter, så I ikke kommer til at fryse fingrene, alt for meget 🙂

Læs mere om Aarhus skøjtehal her.

LÆS OGSÅ: Opgradering af børneværelset? Bliv inspireret her.

6. Moesgaard museum

Oplev en dag tilbage i tiden med oplevelser for børn i alle aldre. Moesgaard Museum ligger i naturskønne omgivelser nær både skov og vand. Vil du vise dit barn mere om fortidens mennesker og menneskets udvikling, er Moesgaard Museum et besøg værd. Det er gratis for børn og unge under 18 år.

Læs mere om Moesgaard museum her.

7. Stenomuseet

Her kan både børn og voksne lære fascinerende viden om naturvidenskaben, lægevidenskab og det ydre rum. Med beliggenhed lige ved Universitetsparken, kan vi også anbefale en gåtur rundt i parken.

Det er gratis for børn og unge under 18 år.

LÆS OGSÅ: Tigerspring – hvad er det, og hvordan tackler du det?

9. Svømmehal

Er dit barn en rigtig vandhund? Svømmehallen er et sikkert hit blandt børn i alle aldre. Aarhus kommune har flere svømmehaller med mange forskellige faciliteter. Vi kan anbefale Badeanstalten Spanien og Lyseng Svømmebad. Begge steder har gode faciliteter til de små, med opvarmede bassiner og redskaber. Se vores store udvalg af badetøj, hvor du blandt andet finder det geniale neopren badetøj fra Vanilla Copenhagen. Deres smarte svømmeveste kan være er godt alternativ til det klassiske flamingo bælte, til de mindste, som ikke kan svømme endnu. Badetøjet egner sig både til brug i svømmehallen og stranden, om sommeren da det har UV-beskyttelse. Gu kan læse en anmeldelse af det, lige her.

Læs mere om svømmehallerne i Aarhus her.

10. Biografen

Vejret i Danmark er ikke altid til udendørs aktiviteter og leg. Derfor er filmhygge en sikker vinder når vejret svigter. En film i sofaen hjemme er hyggeligt, men hvis filmhyggen skal være ekstra hyggelig, tager vi i biografen. De fleste biografer tilbyder film til alle aldre, endda Babybio til de helt små med dæmpet lys og lyd, hvor barnevogne og babyer er velkomne.

11. Pluk dit eget frugt

Tag ungerne med ud for at plukke deres eget frugt. Der er flere plantager omkring Aarhus, hvor der er mulighed for at plukke mange forskellige slags frugter og bær. En oplagt mulighed for at lære de små om, hvor det vi indtager faktisk kommer fra. Er det jordbær og ærtesæson, er det også altid et hit at plukke det selv. Så må vi bare håbe, at der er bær tilbage i bakken, når I kommer hjem… ”Moar, jeg skal bare lige smage et enkelt…” 😉

Find pluk selv plantager nær Aarhus her.

LÆS OGSÅ: Savner du inspiration til gaver til de små? Se her.

LÆS OGSÅ: Tjekliste til babyudstyr – hvad er nice to have og hvad er need to have?

13. Børnekoncerter- og forestillinger

Der er løbende børnekoncerter- og forestillinger på de forskellige musiksteder i Aarhus. Blandt andet med dans og sange børnene kender, og kan synge med på. Du kan tjekke musikhusets program ud her.

Du kan også tage familien med i Teaterhuset Filuren, som i weekenderne viser forestillinger for børn og unge i alderen 3-18 år. Det er også muligt fra 4 år at gå til dans og teater.

Læs mere om Teaterhuset Filuren her.

LÆS OGSÅ: Top 10 børnesange med fagter.

15. Naturhistorisk museum

Gå på skattejagt eller rejs tilbage til istiden på Naturhistorisk Museum. Her er oplevelser for alle andre, og med udstillinger specielt rettet mod de små. Vi er sikre på alle aldre vil elske at gå på oplevelse med fortidens skabninger.

Læs mere om Naturhistorisk museum her.

16. DGI huset

Hver søndag kan du og børnene tage til Sjov Søndag i DGI Huset Aarhus. Her er der fra 12.00 -15.00 åbent for klatrevægge, boldspil, spring og hoppepude. Skulle I få lyst, er det også muligt at afholde børnefødselsdag, hvor der er rig mulighed for at børnene kan brænde krudt af og så en sjov dag sammen.

Gå på opdagelse i vores baby- og børneunivers her.

Dette indlæg er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med de nævnte organisationer.

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/hvad-sker-der-i-arhus-i-august-npx5ho5y

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 158 ​​16 fede aktiviteter i Aarhus, du kan lave med børn leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *