Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 157 helt og aldeles: SO EIN DING!

[Top] 157 helt og aldeles: SO EIN DING!

Du ser emneartiklen [Top] 157 helt og aldeles: SO EIN DING!, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Still summer in Denmark! Why you HAVE TO visit North Jutland.
Still summer in Denmark! Why you HAVE TO visit North Jutland.

I sidste uge tog jeg et lille smut ned i So Ein Ding på Nørregade i Århus. Det er en af Århus’ vintage-perler – jeg glæder mig altid til at bladre i de mange bøjler.

Jeg blev mødt af let moderne blues-musik i den lille kælder. – Det er en butik med så meget sjæl og varme, pailetter, læder, pels, tern, prikker, glitter og og og….

Jeg fik en snak med Gitte der har butikken, hun finder selv alle de lækre sager, b.l.a. kommer meget fra Amsterdam. Jeg elsker at købe ny-produceret tøj, men der er alligevel noget helt særligt over at købe vintage og secondhand. – Jeg får følelsen, at jeg har hænderne i noget helt unikt, fordi der kun er ét styk og fordi det har en historie. Men man skal ofte lede længe efter guldet og med en 2-årig – har jeg desværre ikke den samme tid til det.

Nå, men jeg fandt faktisk en helt vildt FED sag i butikken – jeg tror næsten, at jeg gjorde årets favoritkøb!! – Den er vild og 80’er og jeg glæder mig til at vise jer mere! – Stay tuned 😉

Har I mon også en favorit second-hand butik hvor I bor – og som I måske vil dele? 😉
The pictures are from So Ein Ding – a great vintage shop in Aarhus. I always enjoy to go there – They have a lot of cool stuff. I found something really special this time – I will show you soon, stay tuned!;)

The pictures are from So Ein Ding – a great vintage shop in Aarhus. I always enjoy to go there – They have a lot of cool stuff. I found something really special this time – I will show you soon, stay tuned!;)

Se mere information relateret til dette emne her: so ein ding aarhus

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 157 helt og aldeles: SO EIN DING! leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *