Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 155 YouSee fjerner geoblokering på TV i EU

[Top] 155 YouSee fjerner geoblokering på TV i EU

Du ser emneartiklen [Top] 155 YouSee fjerner geoblokering på TV i EU, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Sådan får du bedre trådløst signal på din YouSee Homebox
Sådan får du bedre trådløst signal på din YouSee Homebox

Fra den 1. april i år fjerner YouSee som den første blokeringen af sine TV-kanaler og streamingtjenester i EU. Det betyder at du kan se dine YouSee kanaler, når du tager på ferie.

YouSee vil nu fjerne blokeringen af TV kanaler når du er udenlands inden for EU’s grænser. Det gør de fordi nye EU-regler ophæver geografisk blokering.

”Fra den 1. april kan vores tv-kunder streame alt det indhold, de kender fra deres tv-pakke, når de rejser i EU. Tager man f.eks. på ferie i Frankrig til sommer, kan man altså fortsat følge sin yndlingssport med danske kommentatorer og se danske nyheder. Man skal blot logge på vores streamingtjeneste via web eller app”, fortæller Jacob Mortensen, tv-direktør i YouSee, og fortsætter:

”Muligheden for at tage tv-pakken med til andre EU-lande er et resultat af nye EU-regler, der ved at ophæve geoblokering, giver alle europæiske forbrugere adgang til deres indholdstjenester i hele EU, og det er et tiltag, som vi hilser hjertelig velkommen, da det kommer vores kunder til gode.”

EU forbød sidste år geoblokering, da det strider imod det indre marked i de 28 EU lande. Så til sommer kan du både roame på din mobiltelefon, og se dine TV kanaler, hvis du er kunde hos YouSee.

Begrænset til 30 dage ad gangen

Der er dog en begrænsning. Du kan kun se TV fra en udenlandsk adresse i op til 30 dage ad gangen, hvorefter enheden skal have været logget på i Danmark for at få nye 30 dages tv-kiggeri i udlandet.

Om YouSee TV i EU

– Som kunde hos YouSee kan du fra 1. april streame din tv-pakke via tv.yousee.dk eller direkte i YouSee TV & Film-appen i hele EU.

Denne artikel er en del af serien: EU-streaming

  • YouSee fjerner geoblokering på TV i EU (Denne artikel)
  • Stofa og Boxer melder sig klar til fri TV-roaming
  • Telmore: Få TV 2 Play og HBO Nordic med på ferien
  • Waoo: Vi er også klar til EU-Roaming den 1. april

Se mere information relateret til dette emne her: kan jeg få yousee tv på min adresse

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 155 YouSee fjerner geoblokering på TV i EU leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *