Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 155 Her kan du tjene ekstra i ferien

[Top] 155 Her kan du tjene ekstra i ferien

Du ser emneartiklen [Top] 155 Her kan du tjene ekstra i ferien, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

De 10 BEDST betalte uddannelser i Danmark!
De 10 BEDST betalte uddannelser i Danmark!

Der er mange brancher, der mangler hænder i sommerferien. Så hvis du har tid til at arbejde ekstra i din egen sommerferie, så kan du tage et vikarjob og tjene lidt ekstra.

Vikarbureauerne har så mange kunder, der mangler arbejdskraft i sommerperioden, at de slet ikke kan finde vikarer nok. Derfor er det nemt at tjene gode penge i ferien.
Direktør i vikarbureauet Randstad Inhouse, Claus Bak, fortæller om de stillinger, hvor det er nemmeste at komme til at tjene penge.

Fem brancher der mangler sommervikarer

1. Kundeservice og salg
– Her kan du komme til at sidde som supporter, sælger eller som kundeservicemedarbejder. Man kan sidde og taste oplysninger ind, forklarer Claus Bak.
I disse job er der gode muligheder for at få en fast ansættelse efter vikariatet.
2. Lager
Især hvis man har tid til at arbejde i aften- og nattetimerne er det nemt at få job på et lager. Det kræver ingen særlig uddannelse, og der er mange ledige job.
– Men det er en god idé at henvende sig i god tid, siger Claus Bak.
3. Pluk og pak
Hvis man kun har nogle få timer i hverdagene eller gerne vil arbejde i weekenderne, er pakkerier og job i fødevarebranchen nemme at komme ind i.
4. Logistikbranchen
En anden industri, som mangler hænder i ferien er logistikbranchen, forklarer Claus Bak. Her kan man for eksempel komme til at køre truck eller på anden måde hjælpe med det praktiske arbejde med varer.
5. Pleje og omsorg
Også plejesektoren mangler arbejdskraft i sommerferien. Her er det nemmest at henvende sig til bureauer, der har specialiseret sig i plejevikarer og handicaphjælpere.

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/nemmeste-job-at-fa-ucn4vkir

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 155 Her kan du tjene ekstra i ferien leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *