Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 154 8 gode bud på en Italiensk restaurant i København

[Top] 154 8 gode bud på en Italiensk restaurant i København

Du ser emneartiklen [Top] 154 8 gode bud på en Italiensk restaurant i København, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Trattoria FIAT – Cool Italian Restaurant in Copenhagen, Denmark
Trattoria FIAT – Cool Italian Restaurant in Copenhagen, Denmark

Bortset fra det danske er intet af verdens køkkener bedre repræsenteret i København end det italienske. Vi danskere elsker simpelthen at spise på en italiensk restaurant, og hvem kan ikke holde af et køkken, der tager sit udgangspunkt i gode råvarer, som tilberedes enkelt med masser af kærlighed?

Uanset, om du skal ud og spise italiensk på en hverdag, med en date, med dine forældre, med børnene, om det skal være noget helt særligt eller du bare gerne vil prøve noget nyt, er her en lille guide til gode steder at gå hen.

Italiensk restaurant i København på en hverdag

Trattoria Sud på Frederiksborggade, nær Israels Plads, er åben alle dage til aften og i weekenden også til frokost. Her tager brødrene Andrea og Pachi imod sine gæster med italiensk værtsskab og god hverdagsmad til hele familien.

Uformel nord-italiensk restaurant på Skt Annæ

Specialiteter fra NordItalien som tasting menu eller hovedret og lækre frokost anretninger hos Restaurant Plin på Sankt Annæ Plads nær Nyhavn. Moderne italiensk restaurant med skøn terrasse ud til grønt område.

En italiensk restaurant i København til når dine forældre kommer til middag

Byd dine forældre på italiensk lækkerhed hos La Rocca, i Vendersgade nær Israels Plads. Sid ved det imponerende vinskab i velourbløde polstede stole i restaurantens hyggelige og italiensk-elegante stuer.

Gourmet serveringer til hverdagspris

Det italienske trattoria Chè fé i Borgergade har fået 2 kreative gourmet kokke i køkkenet. Her leges med gode italienske råvarer, som bliver til små gourmet serveringer i den tunge liga – endda til hverdagspriser.

Italiensk til den helt store charmeoffensiv

Hvis nogen skal imponeres, og den skal have fuld gas på italiensk, er der ingen vej uden om Vanløse, hvor La Buca har holdt den italienske fane højt igennem årtier, både på maden og vinen.

Romantik på Godthåbsvej

Må de gode gamle italienske dyder gerne herske, så besøg Restaurant Da Claudio på Frederiksberg. Her bydes ind til en a la carte med regionale retter fra det meste af Italien i de romantiske stuer med rå vægge og lys på bordene.

Venedig møder Nyhavns kanaler – en italiensk restaurant i København

Hos Restaurant Venezia serveres mad til hele familien til frokost og aften i rustikke stuer med flotte venezianske vægmalerier og på den store terrasse i Nyhavn. Venezias køkken laver velsmagende pastaretter, fisk, steak og de skønneste pizza.

SE FLERE GUIDES PÅ SPISELIV.DK/GUIDES

Læs hele artiklen

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/italiensk-restaurant-kobenhavn-k-pv3knpab

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 154 8 gode bud på en Italiensk restaurant i København leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *