Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 152 Skal jeg tage et realkreditlån med eller uden afdrag? – Økonomi

[Top] 152 Skal jeg tage et realkreditlån med eller uden afdrag? – Økonomi

Du ser emneartiklen [Top] 152 Skal jeg tage et realkreditlån med eller uden afdrag? – Økonomi, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Tjen flere PENGE ved at have GÆLD?! Derfor er din gæld ikke nødvendigvis dårlig for din økonomi
Tjen flere PENGE ved at have GÆLD?! Derfor er din gæld ikke nødvendigvis dårlig for din økonomi

Når du skal købe en bolig med et realkreditlån, så kan du vælge mellem et afdragsfrit realkreditlån eller et realkreditlån med afdrag. Der er forskellige fordele og ulemper ved de enkelte låneformer, som du bør være opmærksom på. Få mere information her.

Hvad er et afdragsfrit lån?

Hvis du vælger et afdragsfrit lån, så kan du stille dine afdrag på pause, hvis du ønsker det. Det vil give dig mere luft i budgettet, så du kan bruge dine penge på andre ting. Under normale omstændigheder kan du sammenlagt sætte dit lån på pause i op til 10 år sammenlagt, men hvis du har nok friværdi i boligen, kan du få et lån, hvor du slet ikke betaler af på det i op til 30 år.

I den periode, hvor du ikke betaler afdrag, betaler du derfor udelukkende rente og bidrag. Du skal dog være opmærksom på, at selvom du får et lån uden afdrag, så betyder det ikke, at du udsætter perioden for indfrielse af lånet. Afdragsfriheden påvirker så ikke lånets løbetid, hvilket betyder, at hvis du har et lån, der løber i 30 år, og du sætter det på pause i 10 af årene, så skal du betale lånet tilbage på 20 år.

Skal jeg vælge et lån med eller uden afdrag?

Først og fremmest er det en god idé at sætte dig grundigt ind i, hvad et realkreditlån er. Når du har gjort det, kan du begynde at tage stilling til, om du skal vælge et lån med eller uden afdrag. Hvis du vælger et lån med afdrag, så betyder det, at du betaler af på din gæld, mens du ikke betaler af på gælden i perioder, hvis du vælger et uden afdrag.

Lån med afdrag: Her betaler du af på din gæld løbende. Din gæld bliver derfor mindre og mindre for hver termin, der går. Det kalder man derfor også for ‘at spare op i boligen’. Du betaler dermed også en lavere bidragssats end på et lån, som ikke har afdrag.

Lån uden afdrag: Vælger du et lån, som ikke har nogen afdrag, så betyder det, at du i én eller flere perioder, som du selv vælger, ikke betaler af på din gæld. I denne periode betaler du udelukkende bidragssats, og denne type lån kaldes for et afdragsfrit lån.

Når du vælger et afdragsfrit lån, så bliver du ved med at skylde det samme på lånet i hele den afdragsfrie periode. Når perioden er udløbet, så stiger din ydelse mærkbart, og det skyldes, at du har kortere tid til at betale dit lån af. Det er derfor værd at være opmærksom på, om du reelt set har behov for at sætte lånet på pause, før du opretter et afdragsfrit lån.

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/med-eller-uden-afdrag-n4b2rpfn

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 152 Skal jeg tage et realkreditlån med eller uden afdrag? – Økonomi leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *