Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 149 HAS stadig med nogen af landets laveste priser på TV-pakker

[Top] 149 HAS stadig med nogen af landets laveste priser på TV-pakker

Du ser emneartiklen [Top] 149 HAS stadig med nogen af landets laveste priser på TV-pakker, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Find De Bedste TV Pakker Priser og TV Udbydere
Find De Bedste TV Pakker Priser og TV Udbydere

Selv om de ikke kan holdes i ro, så mener bestyrelsen i HAS, at priserne for at se tv også det kommende år vil være fordelagtige, og så er det endda lykkedes at få TV 2 play med som en del af den store tv-pakke.

Priserne på tv-seningen er de seneste år især steget på grund af stigende omkostninger til Copydan. For det kommende år er det primært en prisstigning hos en programudbyder, der kommer til at give sig udslag i prissætningen hos HAS. Når listeprisen på TV3, 3+, TV3 MAX og alle de øvrige Viasat-kanaler hver stiger med 30 %, så vil det uomgængeligt afspejle sig i den pris, de mange medlemmer hos HAS skal give.
– Vi ved godt, at det er en ringe trøst, men prisen vil stadig være rigtig fin i forhold til mange andre udbydere, selv om det nok de færreste medlemmer, der sætter sig og sammenligner priser, siger formand Kurt Larsen.
Prisstigningen kan i en vis udstrækning nok forklares med, at rettighederne til sportsbegivenheder er steget voldsomt.

Det er fortsat YouSee, der leverer tv-indholdet til HAS. Og det er bestyrelsen godt tilfreds med, for det giver medlemmerne gode valgmuligheder, der kan være med til at man kan spare penge på de mest attraktive streamingtjenester.
Mange har fået øjnene op for, at streaming ikke er så svært og giver mulighed for at se det, man gerne vil på det tidspunkt, der passer en – og det uanset om det er programmer fra DRTV, TV 2 play, fra Netflix eller en af de – efterhånden – mange andre streamingtjenester. YouSees ”bland-selv”-løsninger giver gør det muligt at blande almindelige tv-kanaler med streaming-tjenester. Medlemmer, der tilkøber streamingtjenester direkte hos en udbyder, bør tage regnemaskinen frem og se, om der kan spares penge ved i stedet at købe dem i en af de tre tilgængelige bland-selv løsninger.
Paramount udgår fra næste år, men ellers er der ingen ændringer i tv-kanaludbuddet – lige med en undtagelse. HAS lancerer nemlig fra 2022 en nyhed: Fremover bliver TV 2 play en del af den store tv-pakke og indeholdt i prisen. Medlemmer med pakke 2 kan fortsat tilkøbe TV 2 play til en attraktiv pris.

Medlemmerne kan i øvrigt glæde sig over en anden ting: Priserne på HAS bredbånd røres der heller ikke ved i 2022. De er stadig på det niveau som da foreningen i 2015 valgte at udbyde eget bredbånd. Det eneste, der er ændret siden, er øgede hastigheder til samme pris.

YouSee har leveret tv-kanaler til HAS siden 2016 og dermed kan alle medlemmer vælge mellem tre TV-pakker og nu også tre ”bland-selv”-pakker, web-tv og tv-bokse med mulighed for at se tv-programmer fra arkiv, med start forfra mv. Det er HAS, der fastlægger sammensætningen af tv-kanaler i de enkelte pakker. Prissætningen sker efter forhandling med YouSee.

Tilføj dit telefonnummer på mitHAS under “kontaktoplysninger”, så bliver du automatisk tilmeldt driftsinfo og får tilsendt en SMS, når vi har planlagte afbrydelser.

Tilmeld dig driftsinfo på mitHAS Bestil kode til MitHAS

Se mere information relateret til dette emne her: priser på yousee tv pakker

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 149 HAS stadig med nogen af landets laveste priser på TV-pakker leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *