Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 145 Kina indfører told på 60 milliarder dollar i svar til USA

[Top] 145 Kina indfører told på 60 milliarder dollar i svar til USA

Du ser emneartiklen [Top] 145 Kina indfører told på 60 milliarder dollar i svar til USA, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Charlie Puth – \”How Long\” [Official Video]
Charlie Puth – \”How Long\” [Official Video]

Kina svarer nu som ventet USA igen ved fra 24. september at indføre told på amerikanske varer, som har en værdi af 60 milliarder dollar.

Det skriver internationale medier.

Tidligere tirsdag kom det frem, at den kinesiske regering var klar til at komme med en modreaktion på den told, som den amerikanske præsident, Donald Trump, vil indføre.

Den amerikanske told står ligeledes til at blive indført fra 24. september.

Trump indfører dog ti procents told på kinesiske varer for 200 milliarder dollar.

Eskalering i striden

Det er den seneste eskalering i den langvarige handelsstrid mellem verdens to største økonomier.

I forvejen er der lagt ekstra told på kinesiske varer for 50 milliarder dollar. Så sammenlagt er det varer for 250 milliarder dollar, der er ramt.

Det er tæt på halvdelen af alle de varer, som Kina sælger til USA.

USA importerede sidste år varer for 500 milliarder kroner fra Kina, men eksporterede for 130 milliarder kroner til selv samme land.

Indtil nu har Kina svaret igen dollar for dollar under eskaleringen af handelsstriden, men det store land i øst er ved at løbe tør for amerikanske produkter, som det kan ramme.

Trump: Kina angriber vores landmænd

Donald Trump beskylder desuden Kina for at blande sig i det kommende amerikanske midtvejsvalg. – Kina har åbent erklæret, at det aktivt forsøger at påvirke og ændre vores valg ved at angribe vores landmænd, gårdejere og industriarbejdere på grund af deres loyalitet over for mig, skriver den amerikanske præsident på Twitter.

– Hvad Kina ikke forstår er, at disse menneske er store patrioter og forstår fuldt ud, at Kina udnytter USA.

Der er valg til kongressen, som populært kaldes midtvejsvalget, fordi det kommer halvvejs i præsidentperioden, i USA i november.

Republikanerne sidder på både præsidentposten og har flertal i begge kamre i kongressen.

Trump har tidligere advaret Kina mod at svare igen.

– Hvis Kina griber til at straffe vores landmænd eller andre industrier, så vil vi øjeblikkelig gribe til fase tre, som er told på import for cirka 267 milliarder dollar, har præsidenten sagt.

Det er således en trussel om ekstra amerikansk told på alle varer fra Kina. Direkte henvendt til Kinas leder, Xi Jinping, sagde Trump, at lederen skal stoppe den uretfærdige måde, som Kina driver handel på.

Det europæiske aktiemarked faldt kun kortvarigt efter udmeldingen fra Kina.

/ritzau/

Se mere information relateret til dette emne her: er der told på varer fra england

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 145 Kina indfører told på 60 milliarder dollar i svar til USA leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *