Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 144 Smugkig i årsopgørelsen: Nu kan du se, om du skal have penge tilbage

[Top] 144 Smugkig i årsopgørelsen: Nu kan du se, om du skal have penge tilbage

Du ser emneartiklen [Top] 144 Smugkig i årsopgørelsen: Nu kan du se, om du skal have penge tilbage, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Hell Town aka Born to the West (1937) John Wayne – Western Full Movie
Hell Town aka Born to the West (1937) John Wayne – Western Full Movie

Smugkig i årsopgørelsen: Nu kan du se, om du skal have penge tilbage

Årets digitale begivenhed er skudt i gang hos Skattestyrelsen.

Officielt er årsopgørelsen for 2022 først klar mandag den 13. marts.

Men traditionen tro har Skattestyrelsen på forhånd åbnet døren på klem for at teste systemerne. Det betyder, at ca. 4,8 mio. danskerne allerede nu kan få indblik i, om de får penge tilbage.

Skattestyrelsen varsler, at it-systemerne kan køre lidt ustabilt i weekendens testperiode. En køfunktion skal dog sikre, at der ikke bliver lukket flere ind, end systemet kan klare.

Ved startfløjt fredag aften var der allerede ca. 200.000 personer foran Finans i køen. I fjor besøgte 2,8 mio. borgere skat.dk i løbet af testweekenden.

»Vi ved, der er en enorm interesse for at finde ud af, om ens tal er grønt eller rødt. Altså, om du skal have penge tilbage eller betale flere ind. Det, forstår jeg godt, er spændende. Vi har også glædet os til, at vi kunne komme i gang,« siger Jan Møller Mikkelsen, underdirektør i Skattestyrelsen i en pressemeddelelse.

»Når du åbner din årsopgørelse og ser dit skatteregnskab for 2022, er mit gode råd: Tjek dine oplysninger. Har du fradrag, der skal skrives på? Fx kørselsfradraget, som du kan få, hvis du har mere end 24 km i alt til og fra arbejde. Det er med at få tjekket og tilføjet med det samme, når du er i gang med at kigge på årsopgørelsen.«

De fleste borgere har mulighed for at rette i opgørelsen frem til den 1. maj. Eventuel overskydende skat udbetales fra den 14. april.

I 2021 fik de omtrent 3,7 mio. borgere, der havde betalt for meget i skat, i gennemsnit udbetalt 5.435 kr. Udbetalingen af overskydende skat løb dermed op i samlet 19,9 mio. kr.

Restskatten udgjorde samlet 8,4 mia. kr. Det svarer til 9.558 kr. i gennemsnit for de ca. 900.000 personer, der havde røde tal på bundlinjen.

Lørdag fra kl. 8 til kl. 17 er Skattestyrelsen klar til at svare på spørgsmål på Facebook og Twitter, ligesom man kan henvende sig via chatten på skat.dk i samme tidsrum.

Skattestyrelsen har adgang til de fleste oplysninger, men du skal selv sørge for at indtaste eksempelvis dit kørselsfradrag.

  • Her kan du læse om, hvilke fradrag du skal huske.
  • Her kan du se Skats køreplan for årsopgørelsen, og hvornår du selv kan rette.
  • Her kan du blive klogere på om, hvordan lavt lønnede får ekstra skattebonus.
  • Hvis du eller din ægtefælle har gæld til det offentlige – f.eks. manglende betaling for daginstitution eller en parkeringsafgift – kan det få indflydelse på udbetalingen. Det kan du læse mere om her.

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/du-skal-have-penge-tilbage-nu1jikrv

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 144 Smugkig i årsopgørelsen: Nu kan du se, om du skal have penge tilbage leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *