Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 143 Wolff realistisk: “Vi vil være konkurrencedygtige, men ved ikke hvornår”

[Top] 143 Wolff realistisk: “Vi vil være konkurrencedygtige, men ved ikke hvornår”

Du ser emneartiklen [Top] 143 Wolff realistisk: “Vi vil være konkurrencedygtige, men ved ikke hvornår”, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

F1 News

Wolff realistisk: Vi vil være konkurrencedygtige, men ved ikke hvornår

Wolff realistisk: “Vi vil være konkurrencedygtige, men ved ikke hvornår”

Efter en sæson med kun én sejr ønsker Mercedes at vende tilbage til toppen i 2023. Det bliver en udfordring, når man tænker på, hvor langt bag Red Bull Racing og Ferrari holdet med Lewis Hamilton og George Russell var sidste år.

Efter en sæson med kun én sejr ønsker Mercedes at vende tilbage til toppen i 2023. Det bliver en udfordring, når man tænker på, hvor langt bag Red Bull Racing og Ferrari holdet med Lewis Hamilton og George Russell var sidste år.

Teamchef Toto Wolff tror fuldt og fast på, at Mercedes igen vil kæmpe om sejre og verdenstitler, sagde han på en pressekonference, som GPblog også deltog i. “Jeg vil gerne sige, at vi vil være konkurrencedygtige, men på den anden side er vi nødt til at forblive ydmyge og være realistiske. Midtvejs er det, at vi vil være konkurrencedygtige, vi ved bare ikke hvornår. Vi er på den skråning, som vi gerne vil være i forhold til vores præstationer. Men så ved man ikke, hvor de andre er. Ydmyghed er vigtigt. Vi har altid forsøgt at være ydmyge.”

Ingen overraskelse

For Wolff er det – efter alle disse års dominans – ikke overraskende, at der er/var en mindre periode. “Vi talte om det hvert eneste år, når vi havde succes, at vi på et tidspunkt ville få en svær periode. Intet sportshold i verden har vundet hver eneste konkurrence, de har deltaget i. Det øjeblik kom sidste år, og det var svært. det var ikke kun løbet, der gik galt, det var hele sæsonen, eller i hvert fald den første halvdel af sæsonen.

Han fortsatte: “Det handlede om virkelig at leve efter vores egen placering og forblive motiveret. Ikke at give nogen i organisationen skylden og stikke hovedet sammen for at arbejde os ud af det. Det er noget, der viste holdets styrker og vores værdier og tankegang. Forhåbentlig kan det være et godt kontinuerligt grundlag for vores vækst.”
Mercedes – indrømmer Wolff med beklagelse – ramte den forkerte tone med hensyn til design i sidste sæson. “Jeg vil ikke have, at vi bliver konservative i fremtiden. Jeg ønsker, at vi skal tage kalkulerede risici og være modige.”

Videoafspiller

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/hvornar-er-der-formel-1-na0onjpz

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 143 Wolff realistisk: “Vi vil være konkurrencedygtige, men ved ikke hvornår” leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *