Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 143 Clara Tauson løber ind i endnu en skade og misser Australian Open

[Top] 143 Clara Tauson løber ind i endnu en skade og misser Australian Open

Du ser emneartiklen [Top] 143 Clara Tauson løber ind i endnu en skade og misser Australian Open, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Clara Tausons 2022 har været præget af skader, og tennisspilleren har været tvunget til at trække sig fra flere turneringer.

Og selvom den 20-årige danske tennisspiller har været inde i en god periode med masser af kampe i løbet af december, er hun nu igen stødt ind i fysiske problemer.

Tennistalentet har nemlig pådraget sig en skade i foden, og hun misser derfor grand slam-turneringen Australien Open, der begynder i midten af januar. Det oplyser Clara Tausons far, Søren Tauson.

– Clara har desværre forstuvet foden på træningsanlægget i Sydfrankrig, hvor de intense forberedelser til udendørs hardcourt fandt sted. Uheldet bevirker beklageligvis, at hun ikke vil være i stand til at stille op i Australien, skriver Søren Tauson i en SMS til DR Sporten.

Planen var ellers, at den 20-årige tennisspiller skulle rejse til Australien og spille en opvarmningsturnering i Canberra og siden også forsøge at kvalificere sig til den prestigefulde grand slam-turnering.

Men sådan bliver det altså ikke, og det ærgrer tennisspilleren og hendes bagland.

– Det er naturligvis ekstremt ærgerligt, da Clara netop har spillet noget virkelig god tennis i Frankrig i både Angers og Limoges. Hun vil nu lægge en plan med sit medicinske team i det sydfranske for at blive frisk igen så hurtigt som muligt, lyder det fra Søren Tauson.

‘Det er bare så trist’

Netop på grund af Clara Tausons opadgående formkurve falder fodskaden på et uheldigt tidspunkt.

Det mener Michael Mortensen, der er tenniskommentator hos Eurosport.

– Clara Tauson har været gennem en lang skadesperiode og er så kommet ud på den anden side og har opnået flotte resultater i de seneste tre turneringer. Det har været meget opmuntrende. Og så kommer der endnu en skade. Det er bare så trist, siger han.

Tennisspilleren er på grund af skader og afbud draslet ned ad verdensranglisten i løbet af 2022, men efter de gode resultater i december nåede hun op på en plads som nummer 96.

Den plads kommer hun dog ikke til at beholde, når hun ikke kommer med til Australian Open, fortæller Michael Mortensen.

– Som helhed er det bare trist, for hun var lige kommet blandt de 100 bedste igen. Men jeg håber bare, det er en lille skade, som ikke tvinger hende væk fra tennis på WTA-touren i en længere periode, for hun har bevist, at hun hører til blandt de 30-40 bedste i verden, siger han.

At hun i det nye år ikke længere kommer til at være blandt de bedste 100, er dog en formalitet, han ikke bekymrer sig så meget over.

Tenniskommentatoren er nemlig sikker på, at Clara Tauson nok skal vende stærkt tilbage igen.

– Heldigvis er hun stærk mentalt, og hun har også nogle gode personer omkring sig, så hun nok skal komme tilbage igen. Hun ved, at hun har de spilmæssige kvaliteter, så forhåbentlig kan hun starte stille og roligt op og igen blive fortrolig med at spille på det høje niveau, siger Michael Mortensen.

Australian Open begynder d. 16 januar og varer indtil d. 29 januar.

Se mere information relateret til dette emne her: clara tauson næste kamp tv

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 143 Clara Tauson løber ind i endnu en skade og misser Australian Open leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *