Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 143 Andelsbolig i København → 599 andelsboliger til salg

[Top] 143 Andelsbolig i København → 599 andelsboliger til salg

Du ser emneartiklen [Top] 143 Andelsbolig i København → 599 andelsboliger til salg, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Andelsbolig
Andelsbolig

Andelsboliger i København

Find din nye andelslejlighed eller andelsbolig i København på listen med andelsboliger i København på listen herunder. Brug gerne filteret til at finde præcis den andelsbolig til salg i København du ønsker. Du kan finde alle typer andele – herunder andelshuse, andelsrækkehuse og andelslejligheder i København – på listen. God fornøjelse. Mere info om andelsboliger i København.
Lav en søgeagent for din nye andelsbolig

 • 2 vær., Andelsbolig, 57 m2

  Valby894.097 kr.

 • 3 vær., Andelsbolig, 123 m2

  Vesterbro3.441.000 kr.

 • 2 vær., Andelsbolig, 80 m2

  FrederiksbergAndelslejlighed til salg på på Frederiksberg1.820.278 kr.

 • 2 vær., Andelsbolig, 54 m2

  København S696.412 kr.

 • 2 vær., Andelsbolig, 61 m2

  København SV1.995.000 kr.

 • 3 vær., Andelsbolig, 81 m2

  København S1.535.000 kr.

 • 3 vær., Andelsbolig, 110 m2

  Valby2.389.778 kr.

 • 2 vær., Andelsbolig, 54 m2

  København K2.148.065 kr.

 • 4 vær., Andelsbolig, 95 m2

  Frederiksberg4.051.000 kr.

 • 3 vær., Andelsbolig, 91 m2

  Kastrup1.712.811 kr.

 • 2 vær., Andelsbolig, 58 m2

  København NV1.485.540 kr.

 • 2 vær., Andelsbolig, 67 m2

  Frederiksberg C3.746.057 kr.

 • 3 vær., Andelsbolig, 90 m2

  Vesterbro3.124.164 kr.

 • 1 vær., Andelsbolig, 50 m2

  Brønshøj1.019.008 kr.

 • 3 vær., Andelsbolig

  Østerbro2.024.373 kr.

 • 3 vær., Andelsbolig, 69 m2
 • 3 vær., Andelsbolig, 85 m2

  Valby2.390.200 kr.

 • 2 vær., Andelsbolig

  Valby1.195.000 kr.

Hvad er en andelsbolig?

En andelsbolig er en type bolig, hvor du ejer en andel i en andelsforening eller andelsboligforening, som du dermed indgår i et fællesskab med. En andel giver dig retten til at bo i en bestemt bolig i andelsboligforeningen. Andelsforeningen har en bestyrelse og nogle gange ventelister. Som andelshaver i en forening betaler du boligydelse (eller ydelse) og ikke leje. Der findes andelsboliger af alle typer, herunder andelslejligheder, andelshuse, andelsrækkehuse, andelsbolig værelser og andelshuse. Når du vil købe en andelslejlighed, et andelsrækkehus, et andelshus eller et andelsrækkehus skal du starte med at spørge banken, hvad du kan låne og få i boliglån eller banklån. Banken vurderer hvilke pris, du kan betale og hvad andelsboligen må koste ud fra din økonomi og andelsboligens værdi. Der findes andelsboligforeninger over hele landet. Du kan derfor finde en andelsbolig i fx København, Aarhus, Aalborg, Odense, Nørrebro, Randers osv.

Guide: Find dine nye andelsbolig i København via disse 10 trin

Når du skal finde og købe den bedste mulige andelsbolig i København, skal du igennem en række trin, for at finde den helt rigtige andelsbolig. Vi har lavet denne guide til dig, så du kan komme godt i mål uden at glemme noget. Det er jo meget vigtigt, at du ikke køber katten i sækken, så andelsboligen altid kan sælges igen uden tab.

1. Find ud af om du er til andelsbolig-modellen

Du bør starte med at sætte dig godt ind i, hvad det vil sige at eje en andel i en andelsboligforening i København og hvilke rettigheder og forpligtelser det medfører. Når du køber en andel i en andelsboligforening, køber du ikke boligen, men derimod en andel i foreningen, som giver dig ret til at bo i boligen.
Det er foreningens vedtægter, der bestemmer hvordan andelsboligforeningen fungerer, og derfor er det også vigtigt, at du kender til vedtægterne, inden du køber en andelsbolig.
Gør op med dig selv, om du er til denne fællesskabsmodel i en boligforening, hvor du er andelshaver. Her er det også vigtigt at du gør op med dig selv, om du vil have en ejerbolig, lejebolig eller en andelsbolig – så du ikke tager det forkerte valg. Vil du fx i virkeligheden hellere have en ejerlejlighed eller en villa end en andelslejlighed? Er du overhovedet til andelsboligformen? Eller er du måske mere til en anden boligform?

2. Hvorhenne i København vil du købe en andelsbolig og hvilken type andelsbolig vil du købe?

Start med at finde ud af, hvor du vil lede efter andelsboliger henne af i København. Skal andelsboligen ligge i midten af København eller skal den ligge mere yderligt?
Herefter skal du overveje hvilken type andel du ønsker. Vil du købe en stor andelsbolig med mange værelser eller er du mere interesseret i mindre andelsboliger med færre værelser? Vil du købe en andelslejlighed, et andelshus eller et andelsrækkehus?
Hvis du køber lejlighed, hvor mange andre andelslejligheder må der så være i komplekset. Hvis du køber en ejendom som andelshus eller andelsrækkehus, hvor stor skal grunden og haven som andelshuset eller rækkehuset har, så være? Hvis du køber et andelshus, hvor mange andre huse må der så være i foreningen. Vær også opmærksom på, at husdyr ikke nødvendigvis er tilladt i alle foreninger.

3. Få overblik over hvilke andelsboliger der er til salg i København

Du er nu parat til at finde andelsboliger til salg. Men det kan faktisk være ret svært at få et overblik over, hvilke andelsboliger der lige nu er til salg i København, når du laver din søgning.
Hvis en andelsboligforening har ventelister, er andelsboligen typisk ikke udbudt ordentligt. Her skal du, researche dig frem til relevante andelsboligforening og så skrive dig på ventelisten og vente til det bliver din tur.
Hvis en andelsboligforening ikke har en venteliste, bliver boligerne typisk udbudt offentligt, hvor du så kan kontakte sælgeren af andelen direkte. Du kan finde et meget stort udsnit af ledige andelsboliger til salg via annoncer på Andelsboliger.dk.
Husk at boligmarkedet for andelsboliger er meget overophedet og at du skal slå hurtigt til, når du har fundet andelslejligheder, der passer til det du søger. Lejlighederne går ofte som varmt brød, specielt hvis de har et mindre antal m2 i andelsforeninger med lavere priser.

4. Bliver købergodkendt med køberbevis

Når du skal købe en andelsbolig i København, skal du typisk have et andelsboliglån eller et lån til en andelsbolig. Det er en rigtig god ide, at bliver købergodkendt og få et køberbevis, så man ved hvad boligen må koste inden man går i gang med at kigge på andelsboliger. Dette kan du gøre hos din bank eller hos et realkreditinstitut. Med et køberbevis i hånden, ved du hvor meget du kan købe andelsbolig for, og dette kan være en stor fordel i forhold til at forhandle prisen med sælger.

5. Husk at få din advokat ind over når du køber andelsbolig

Når du begynder at kigge på andelsboliger til salg i København, er det meget vigtigt, at du har en god advokat, der kan hjælpe dig. Advokaten kan blandt andet sørge for at du får den bedste pris for andelsboligen, hjælpe dig med at forhandle med sælger, tjekke alle dokumenterne for dig, så du er sikker på at alt er i orden, hjælpe dig med at finde den bedste finansiering til din andelsbolig og sikre at foreningen økonomi er i orden.
Advokaten kan også hjælpe dig med at vurdere om boligydelsen er ok. Han kan også hjælpe dig med at vurdere om foreningen er ok – det er jo ikke alle foreninger, der fungerer lige godt

6. Snak med bestyrelsesformanden for andelsboligforeningen

Når du har fundet en andelsbolig til salg i København, er det meget vigtigt at du snakker med bestyrelsesformanden for andelsboligforeningen, inden du køber boligen. Han eller hun kan fortælle dig om foreningens økonomi, hvilke planer der er for fremtiden, hvor mange der bor i foreningen, hvor mange der har boligen til udlejning og meget mere. Det er også en god at spørge bestyrelsesformanden for andelsboligforeningen, hvis du er i tvivl om noget.

7. Tjek andelsboligens stand

Når du har fundet en andelsbolig til salg i København, som du ønsker at købe, er det en god idé at få en byggesagkyndig til at tjekke boligens stand. Han eller hun kan fortælle dig om der er skader på boligen, hvilke reparationer der skal laves, hvor gammel boligen er og meget mere. Dette er vigtigt information at have, inden du køber andelsboligen, så du ved hvad du køber.

8. Du er parat til at lave handlen

Når du har fundet den andelsbolig i København, du ønsker at købe og har fået tjekket boligens stand, er det tid til at lave en handel. Du skal først og fremmest lave en skriftlig aftale med andelsboligforeningen om, hvad der skal ske. I aftalen skal der stå, hvilken andelsbolig du køber, hvad prisen er, hvornår handlen skal ske og meget mere. Det er en meget god idé at have en advokat med, når du skal lave aftalen, så du er sikker på, at alt er i orden.

9. Betal for andelsboligen

Når du har lavet en handel om at købe en andelsbolig, skal du selvfølgelig betale boligen. Du skal betale et depositum til andelsboligforeningen, som er pengene du betaler for at få boligen. Depositummet er typisk 10% af boligens pris. Når du har betalt depositummet, skal du betale resten af boligens pris. Dette sker typisk ved, at du laver et lån til at betale boligen.

10. Du ejer andelsboligen og skal melde dig ind i foreningen

Når du har betalt for andelsboligen, er den din. Du skal dog huske at melde dig ind i andelsboligforeningen, så du kan få både de rettigheder og forpligtelser der hører med. Du skal også huske at få boligen forsikret, så du er dækket, hvis der sker skader på boligen.

Andelsbolig i København

Leder du efter en andelsbolig i København, så er du kommet til det rette sted. Andelsboliger.dk har et kæmpe udvalg af andelsboliger i København og er altid opdateret med offentligt udbudte andelsboliger i København. Du kan finde en andelsbolig i København ved at trykke på linket. Hvis du leder efter en bestemt type andelsbolig i København, kan du gå direkte til den rette type ved at trykke på disse links: Andel København , Andelslejlighed København , Andelsrækkehus København , Andelshus København.

Få besked, når der er en andelsbolig til salg i København

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med alle offentligt udbudte andelsboliger til salg i København. Du kan oprette en søgeagent, hvis du vil have besked, når der er en ny andelsbolig til salg i København.

Andel i København

Når du skal købe en andel i København, er det vigtigt, at du starter med at få et køberbevis fra din bank. Når du har fået køberbeviset i hånden, kan du så starte jagten efter en ny andel i København. I nogle tilfælde – når der er venteliste – finder du din nye andel i København ved at henvende dig direkte til andelsboligforeningerne i København. I andre tilfælde – når der ikke er venteliste – kan du finde en andel i København direkte via tilgængelige databaser.

Andelslejlighed i København

En andelslejlighed er en andelsbolig i lejlighedsform, hvilket betyder at andelsboligen har en eller flere etager i et etagebyggeri med flere andre etager. Når du søger andelslejlighed i København gælder de samme regler, som ved andre andelsboliger i København. Nogle andelsboligforeninger med andelslejligheder i København har ventelister. Her skal du kontakte andelsboligforeningen direkte, for at komme i betragtning til at købe en andelslejlighed i København. Andre andelsboligforeninger med andelslejligheder i København, har ikke ventelister. Her er det andelshaveren, der selv bestemmer, hvem der får lov til at købe andelslejligheden. Ofte vil andelshaveren udbyde sin andelslejlighed i København direkte via offentligt tilgængelige kanaler.

Andelsbolig til salg i København

Hvis du leder efter en andelsbolig til salg i København, er det vigtigt at du starter med at tage fat i din bank og får et lånebevis. Du kan låne penge til en andelsbolig til salg i København efter de samme principper som ved andre lån: Du kan låne lige præcis det, som banken vurderer, at din økonomi tillader. Derudover kan du naturligvis kun låne det, som banken vurderer at andelsboligen til salg er værd, da banken jo ønsker sikkerhed for lånet i selve andelsboligen. Banken vurderer hvad andelsboligen til salg er værd ud fra boligens værdi og foreningens gæld. Du kan finde ud af, hvad du præcist kan låne, ved at lade banken lave en personlig vurdering af din økonomi og den pågældende andelsboligforening.

Andelsrækkehus i København

Et andelsrækkehus er et rækkehus i andelsboligform, dvs. et rækkehus som ikke er en ejerbolig og som ikke udlejes. Hvis du skal købe et andelsrækkehus i København, køber du det på normal vis. Du skal have et lånebevis og du skal enten finde andelsrækkehuset i København via databaser med andelsrækkehuse i København eller direkte vi andelsboligforeningernes ventelister.

Andelsboliger i København

Der findes en del andelsboliger i København. Nogle andelsboliger i København kan kun købes hvis man er på venteliste hos de forskellige foreninger. Andre andelsboliger i København – dem hvor andelsboligforeningen ikke har ventelister – kan købes af alle. Man kan typisk finde mange af de udbudte andelsboliger i København på Nettet. Du kan fx trykke på disse links: Andel København , Andelslejlighed København , Andelsrækkehuse København , Andelshuse København.

Andelshus i København

Et andelshus, er et hus i andelsboligform, dvs. et hus, der ikke er en ejerbolig eller ikke udlejes. Hvis du skal købe et andelshus i København, køber du det på normal vis. Du skal have et lånebevis og du skal enten finde andelshuset i København via databaser med andelshuse i København eller direkte vi andelsboligforeningernes ventelister. Man kan sige at et andelshus er et helt almindeligt hus, blot er det en andel i en andelsboligforening.

Andelsboligforening i København

Hvis du leder efter en andelsbolig i København, er det en god ide at starte med at finde den andelsboligforening i København, der kunne være interessant for dig. Nogle af andelsboligforeningerne i København har en venteliste, som du kan skrive dig op på. I andre andelsboligforeninger i København, er der ikke ventelister, og der kan du ofte finde andelsboliger til salg ved at søge i databasen med andelsboliger i København.

Venteliste på andelsbolig i København

Hvis du søger en andelsbolig i København, skal du være opmærksom på, at der er mange andelsboligforeninger i København, der har en venteliste. I de tilfælde, hvor andelsboligforeningerne har ventelister, skal du finde og skrive dig op hos, de relevante andelsboligforeninger i København. De enkelte andelsboligforeninger bestemmer selv, om de vil have en venteliste, eller om det er den enkeltstående andelshaver, der selv bestemmer, hvem der kan købe andelen. Hvis der er en venteliste i en andelsboligforening, vil reglerne fremgå af foreningens vedtægter.

Sælg andelsbolig i København

Hvis du skal sælge en andelsbolig i København, er det altid en god ide, at starte med at finde en køber til din andelsbolig. Sælg en andelsbolig i København direkte ved at finde en køber i København her. Husk at det er meget let at sælge din andelsbolig. Når du har fundet en køber, tager du som regel blot fat i andelsboligforeningen, som klarer resten – eller som fortæller dig præcist hvad du skal gøre. Når du skal sælge din andelsbolig i København, skal du være opmærksom på, at mange foreninger har ventelister, hvilket betyder, at du ikke bare altid selv kan vælge, hvem du vil sælge din andelsbolig til.

Salg af andelsbolig i København

Hvis du skal gennemføre salg af andelsbolig i København, skal du være opmærksom på om din andelsboligforening har en venteliste. Hvis andelsboligforeningen har en venteliste, bestemmer andelsboligforeningen hvem din andelsbolig skal sælges til. Hvis din andelsboligforening ikke har en venteliste, skal du selv finde køberen. Du kan ved salg af andelsbolig i København finde en køber direkte her. Du kan som privat andelshaver altid sælge din bolig, men du skal være opmærksom på at bestyrelsen i andelsboligforeningen ifølge andelsboligloven skal godkende salg af din andelsbolig og godkende den nye andelshaver.

Mange populære bydele i København

Når man skal finde ud af hvor man skal købe andelsboliger i København, kan man let blive forvirret. For København er ikke bare én by, som mange andre byer. København består af adskillige bydele, der har hver sin stil og stemning.

De største bydele i København er:

Frederiksberg
Østerbro
Vesterbro
Nørrebro
Indre By/København K
Amager

Køb andelsbolig på Frederiksberg – få andelsboliger lige ved CBS

Det er meget populært at købe andelsbolig på Frederiksberg, da Frederiksberg er et af de mest trendy steder i København.
Nogle af byens dyreste og mest eksklusive andelsboliger er på Frederiksberg. Derudover er Frederiksberg et område, hvor du finder gode shopping muligheder i form af Frederiksberg Centeret, hurtig adgang til offentlig transport i form af både buser og metrolinjer.

Og sidst men ikke mindst, så ligger en lang række fakulteter fra Københavns Universitet samt ikke mindst Copenhagen Business School midt på Frederiksberg, hvilket gør det til et meget eftertragtet område at bo i for særlig studerende.

Køb andelsbolig på Østerbro – andelsboliger lige ved søerne

Et andet sted hvor det er meget populært at købe andelsbolig er på Østerbro. På Østerbro finder du masser af hyggelige gader med små nichebutikker, skøn natur i form af Fælledparken og ikke mindst et hyggeligt natte- og byliv, der er domineret af små barer og mindre klubber.

Østerbro er samtidig et af de mest rolige kvarterer i København. Man kan godt sige at Østerbro er ’kedeligt’ sammenlignet med både Nørrebro og Vesterbro, men hvis man godt kan lide, at der er stille om aftenen, så vil du ikke blive skuffet.

På Østerbro finder du også bydelen Nordhavn, der er et af de steder i København hvor der bygges allermest i disse år.

Køb andelsbolig på Vesterbro – Bydelen der aldrig sover

Vesterbro er på mange måder det modsatte af Østerbro. Her er der altid liv – og det er ikke en overdrivelse at sige, at Vesterbro er bydelen ’der aldrig sover’. Vesterbro har mange spændende andelsboliger og det er meget eftertragtet at købe andelsbolig på Vesterbro .

I gamle dage var Vesterbro et arbejder- og industrikvarter, hvor særligt slagterindustrien dominerede i kødbyen. Men sådan er det ikke længere. Bydelen har gennemgået en stor udvikling og i dag er den gamle kødby helt forandret. Her finder du i dag massevis af gode restauranter, barer, klubber og ikke mindst biografer. Her er der altid liv, og med sin placering midt inde i Københavnen kommer du aldrig til at være langt fra noget.

Køb andelsbolig på Nørrebro og oplev København mest mangfoldige bydel

Ligesom Vesterbro, er Nørrebro et af Københavns mest kulørte og mangfoldige kvarterer, hvilket betyder at det er meget interessant for kreativt indstillede mennesker at købe andelsbolig på Nørrebro. Det er også her de unge og studerende holder til.

Her ligger der ligesom på Vesterbro massevis af restauranter, barer og natklubber, som du skal glæde dig til at opleve. Et af de mest populære steder at bo på Nørrebro er ved Nørrebros runddel ved Assistens Kirkegård samt i Stefansgade.

Køb andelsbolig på Amager og oplev det nye København

Et sidste sted som er værd at fremhæve ved København, er Amager. Amager er en del af København – men ikke hvis du spørger en indfødt amagergenser.

Amager huser dog mere end 200.000 af alle Københavnere og er generelt et område, der har været præget af stor udvikling de sidste mange år.

Du finder alle typer andelsbolig på Amager. Siden Københavns Lufthavn ligger på Amager har du altid nem adgang til metrolinjerne, så du kan komme vidt omkring i København på kort tid.

Kom hurtigt rundt i København uanset hvor du bor

København har landets absolut bedste offentlige transportsystem. Det vil sige, at uanset hvor du vælger at bo i København, så kan du komme fra den ene ende af byen til den anden på relativt kort tid, enten med tog, bus eller metro.

Derudover har København også et fantastisk vejnet af cykelstier i høj kvalitet. Her kan du føle dig helt tryg imens du tramper i pedalerne og suser igennem byen.

 • Andelsboliger til salg i Brønshøj
 • Andelsboliger til salg i Dragør
 • Andelsboliger til salg på Frederiksberg
 • Andelsboliger til salg på Frederiksberg C
 • Andelsboliger til salg i Kastrup
 • Andelsboliger til salg i København K
 • Andelsboliger til salg i København NV
 • Andelsboliger til salg i København S

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/andelsbolig-kobenhavn-under-1-million-o5qirahs

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 143 Andelsbolig i København → 599 andelsboliger til salg leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *