Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 142 Læs vores guide til 13 restauranter i 3 prisklasser i Aarhus

[Top] 142 Læs vores guide til 13 restauranter i 3 prisklasser i Aarhus

Du ser emneartiklen [Top] 142 Læs vores guide til 13 restauranter i 3 prisklasser i Aarhus, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Exploring Den Gamle by/The old town in Aarhus, Denmark #rajasreeph
Exploring Den Gamle by/The old town in Aarhus, Denmark #rajasreeph

Bedste restauranter i Aarhus

De bedste restauranter i Aarhus: 13 spisesteder på 3 budgetter

Der findes næsten lige så mange restauranter i Aarhus, som steder, der sælger Ceres-øl… Tror vi. Vi har skilt skidt fra kanel, og her får du de bedste steder.

I Smilets By skal du have god tid, hvis du vil spise dig igennem alle de gode gastronomiske tilbud, der findes. Aarhus er nemlig spækket med restauranter i alle prisklasser, og vi har samlet en guide til de absolut bedste spisesteder inddelt efter pris fra billig til Michelin.

Spisesteder i billig prisklasse:

Chellos Pizza

Hvor går du hen, hvis du bare har lyst til en rigtig god pizza?
Måske du skulle prøve Chellos næste gang. Her får du seriøst lækre pizzaer med fokus på gode, italienske råvarer af høj kvalitet. Hos Chellos har de blandt andet pizza nummer 17 med kartoffel, mortadella, pesto, bøffelmozzarella og hakkede pistacienødder, som i sig selv er et besøg værd! Derudover serverer de nogle rigtig gode, sprøde trøffelfritter med revet parmesan på.

Køkken:

Italiensk

Prisklasse:

Mellem 85-95 kr. for en alm. pizza uden frokosttilbud, 40 kr. for trøffelfritter.

Adresse:

Vesterbrogade 36, 8000 Aarhus C

Restaurant Yi East

Grib et par spisepinde, og sæt tænderne i måske Århus’ bedste dim sums.
Hos Yi East er der alt, hvad du kunne drømme om af autentisk, kinesisk mad. Der er mulighed for at spise din mad i restauranten, men det er også oplagt take-away mad, hvis du foretrækker at indtage kinesisk mad derhjemme med fødder oppe. Restauranten har sat sig som mål at lave det absolut bedste kinesiske mad i hele Aarhus, og vi synes, at de gør en seriøs indsats med deres høje kvalitet og smagfulde serveringer. Tag et smut forbi og bedøm selv.

Køkken:

Kinesisk

Prisklasse:

Omkring 140 kr. for en hovedret

Adresse:

Frederiks Plads 6, st. 8000 Aarhus C

Flux

I restaurant ”Frederiksgade 42”s gamle lokaler, finder du nu Flux.
Trods lokalerne er ens, er menuen en anden. Maden er inspireret af gastropubber i Storbritannien, og Flux’ motto er at lave lækker og enkel comfort food fra bunden af, så her er tale om god pubmad med fokus på kvalitet, enkelhed og rigtig god smag.

Menukortet er sammensat ud fra tanken om, hvilken type fastfood der går hånd i hånd med en god fadøl, så det er jo oplagt at bestille sådan en til dine fish’n’chips.

Køkken:

Gastropub

Prisklasse:

Omkring 150 -200 kr. for en hovedret og drikkevarer til.

Adresse:

Frederiksgade 42, 8000 Aarhus C

Kolo

Afslappet stemning og greasy fine dining.

Kolo har det hele.

Her serveres naturvin og kebab, som du aldrig har smagt det før. Navnet ”Kolo” kommer af ordet ”kolonihave”, og restauranten ønsker at fungere på samme måde: En oase, hvor travle byfolk kan komme og puste ud i en hyggelig stemning med nærvær i fokus. Maden er lavet med kærlighed og kan nydes sammen med god musik, der fylder lokalerne og lækker naturvin frisktappet fra hanen.

Køkken:

Moderne nordisk mad med internationalt tvist

Prisklasse:

Omkring 150 kr. for en hovedret eller 365 kr. for deres femretters set-menu

Adresse:

Guldsmedgade 32, 8000 Aarhus C

Mellem prisklasse:

Restaurant Sct. Oluf

På Sct. Oluf kan du varme dig på traditionelle retter fra det franske landkøkken til meget fair priser.

Fremragende mad til billige penge betyder, at der ofte er fuldt hus på Restaurant Sct. Oluf, så hvis du planlægger at besøge restauranten, er det en god idé at reservere bord i forvejen. På restauranten hersker der en sjældent afslappet stemning, der komplimenterer de rustikke retter perfekt.

Køkken:

Fransk og europæisk landkøkken

Prisklasse:

Du kan bestille 2-retters menu for 185 kr. og 3-retters menu for 215 kr.

Adresse:

Mejlgade 33, 8000 Aarhus C

Madklubben Grill

På solsiden af Åen ligger Madklubben Grill, der lover at give dig storby-vibes fra New York og Paris tilsat godt dansk design.

Madklubben Grills hjerte er uden tvivl – og nok ikke så overraskende – grillen. Herfra tilberedes der alt fra hummer med urtesmør til saftige ribeyes med grillet løg. Hvis vejret er til det, kan du sidde udenfor og nyde maden

Køkken:

Inspireret af det franske køkken og steakhouses

Prisklasse:

1 ret for 150 kr., to retter for 250 kr. og tre for 275 kr.

Adresse:

Åboulevarden 32, 8000 Aarhus C

Ombord

Hvis du leder efter et hyggeligt sted med god mad, der kan nydes i fællesskab med vennerne, så er ”Ombord” højst sandsynligt noget for dig.
Menuen er overskuelig og klassisk med enkelte forfriskende twist. Du kan f.eks. få ceviche af torsk med syltet glaskål, avokadocreme, radise og saltede mandler til forret.

Køkken:

Europæisk, dansk

Prisklasse:

Forretter for omkring 90 kr., hovedret mellem 170-330 kr.

Adresse:

Jægergårdsgade 71, 8000 Aarhus C

FF

Hos FF Aarhus har du mulighed for at smage på lidt af hvert.

Restauranten kører med et social dining-koncept, hvor små retter deles ved bordet. Indretningen er elegant, og en dæmpet belysning med blød musik i højtalerne sørger for en intim loungebar-stemning.

Maden er holdt enkel, smagfuld og kreativ. Du har mulighed for at bestille a la carte, hvor blandt andet Tatar og Côte de Boeuf er faste elementer, men du vil ikke fortryde det, hvis du bestiller ”Dagens Menu”, hvor kokken bestemmer for dig. Her vil du få en hel masse lækre retter, mens du læner dig tilbage og lader dig og dine smagsløg forkæles.

Hvis du er til drinks (og hvem er ikke det?) så har FF et velassorteret drinkskort. Her kan du blandt andet bestille deres ”Rhubarb Rush” med gin, Lillet Blanc, rabarber og citron. Det må være smagen af en sommeraften.

Køkken:

Moderne, europæisk mad

Prisklasse:

305-395 kr. for en menu.

Adresse:

Aaboulevarden 30, 8000 Aarhus C

Sota Sushi

Dit hjerte banker for sushi – og det japanske køkken, generelt – men du aner ikke, hvor i Aarhus du skal gå hen. Spørger du os, skal du besøge Sota Sushi. Her får du både virkelig god sushi, men også andre små, japanske anretninger med fx yakitorispyd eller en laksetatar.

Restauranten ligger i store, smukke lokaler, og stemningen er dejlig. Orker du ikke at spise ude, er det også muligt at bestille takeaway – og faktisk får du 20 % som studerende.

Sota Sushis priser er i den dyre ende af sushi-prisskalaen, men pengene er godt givet ud.

Køkken:

Japansk, men med et vestligt tvist

Prisklasse:

For syv-25 stykker sushi koster det 135-285 kr. alt afhængigt af, hvilke du vælger. Alternativt kan du købe en af deres menuer med flere serveringer for mellem 355-595 kr. pr. person.

Adresse:

Vestergade 48, 8000 Aarhus C

Dyr prisklasse:

Mefisto

Mefisto ligger i latinerkvarteret i Aarhus.

Restauranten er en gammel kending og har vundet prisen som Danmarks Bedste Fiskerestaurant i 2016 og Byens Bedste Restaurant i 2019, så du kan være sikker på at få serveret lækkerier her. Stedet er især kendt for sine delikate fiske– og skaldyrsretter.

Hvis solen skinner, bør du forsøge at få bord i deres gårdhave eller på fortovet, hvor du kan nyde maden ved små caféborde i ægte pariserstil.

Køkken:

Franskinspireret seafood

Prisklasse:

Tre-retter til omkring 400 kr. Du kan tilkøbe en vinmenu af 3 glas for 248 kr. ekstra.

Adresse:

Volden 28, 8000 Aarhus C

Mellemrum

Mellemrum er restauranten for dig, der elsker god vin og dejlig mad.

Stedet arbejder efter mantraet ”Håndværk, Hygge og Energi”, og det spejler sig i deres menu. Leder du efter et godt, smagfuldt måltid og i en setting, der lægger op til, at du bare læner dig tilbage og holder en pause fra hverdagen, bør du slå vejen fordi restauranten Mellemrum.

Køkken:

Nordisk med et globalt tvist

Prisklasse:

3-4 retter mellem 350-450 kr. Tilkøb af vinmenu på 3-4 glas vin: 250-350 kr. oveni.

Adresse:

Fredens Torv 2, 8000 Aarhus C

St. Pauls Apothek

Sct. Pauls Apothek i Jægergårdsgade nummer 76 har siden 1899 dannet rammen om et apotek.

Nu er sjette generation flyttet ind i lokalerne, og medicinskabene er smækket i. Til gengæld er skuffen med alverdens appetitlige anretninger og stærk spiritus åbnet op.

Medejer Hasse Bank Johansen har blandt andet vundet DM i cocktails, så du kan være sikker på, ar du får de absolut bedste drinks – og perfekt afstemt efter menuen.

Hvis du er til en våd aften, anbefaler vi helt klart, at du bestiller enten menuen ”Apothekeren”, hvor du får tre serveringer og tilhørende tre cocktails eller ”St. Pauls” hvor du får champagnecocktail, fem smagfulde serveringer og dertilhørende 5(!) cocktails. De kan udskiftes med øl, hvis du foretrækker det.

Køkken:

Moderne europæisk mad

Prisklasse:

Mellem 595-895 kr. for 3-5 serveringer inkl. drinks

Adresse:

Jægergårdsgade 76, 8000 Aarhus C

Domestic

Domestic er en Michelin restaurant i hjertet af Aarhus.

Råvarerne er lokale og sæsonbestemte, og maden er tilberedt med omtanke for miljøet krydret med højt gastronomisk niveau.

Holdet bag Domestic gør en dyd ud af detaljerne, og kokkene mødes både med lokale landmænd og grossister for at sikre produkter af højeste kvalitet samt kortest mulige rejse fra ”jord til bord”.

Hvis du har lyst til at gå all-in og rigtig forkæle dig selv, bør du bestille deres menu ”Opdagelse” og eventuelt den dertilhørende vin – og saftmenu. Så er du sikret fuld plade på smagsoplevelser.

Køkken:

Moderne, internationalt inspireret

Prisklasse:

655-1500 kr. Derudover kan der tilkøbes vinmenu

Adresse:

Mejlgade 35B, 8000 Aarhus C

Se mere information relateret til dette emne her: spisesteder i den gamle by i århus

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 142 Læs vores guide til 13 restauranter i 3 prisklasser i Aarhus leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *