Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 141 Nu åbner Københavns madmarkeder med nyheder fra hele verden

[Top] 141 Nu åbner Københavns madmarkeder med nyheder fra hele verden

Du ser emneartiklen [Top] 141 Nu åbner Københavns madmarkeder med nyheder fra hele verden, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Nu vil Linse være statsminister: Den er halvt inde – DR Nyheder
Nu vil Linse være statsminister: Den er halvt inde – DR Nyheder

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Allerede abonnent? Log ind

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hov, giv os lov at afspille podcasten. Den er klar, når du har klikket ‘Tillad alle’

Datoen 21. april er ikke hvilken som helst dato. Her bliver der efter en lang nedlukning åbnet for udendørsservering, og netop nu regner mange af byens restauranter på, om det kan betale sig at åbne.

Hos flere af Københavns madmarkeder er der ingen tvivl. De åbner onsdag, hvor vejrudsigten tilmed er ganske lovende, hvis man drømmer om et koldt glas vin og et godt måltid i solen.

Det er fjerde sæson, Reffen gør sig klar til på det 12.500 kvadratmeter store areal på Refshaleøen, og åbningen bliver ledsaget af musik, tre nye kaffebarer, flere steder at sidde og en række nyheder på madfronten. For eksempel Holy Krapow, som har specialiseret sig i en af de mest udbredte retter i Thailand Pad Krapow. Hertil kommer Homeburger og Indian Bites.

»Vi prøver at blande lidt forskelligt fra hele verden, så der er noget fra alle kontinenter. Udfordringen er hele tiden at forny sig og lancere nogle spændende koncepter, der ikke har været prøvet før i København. Det skal helst være noget andet end det, man kan finde rundt i byen,« siger direktør for Reffen, Ruben Passer.

Det betyder, at man nu kan vælge imellem 38 madboder på Reffen, hvilket gør det til Nordens største madmarked.

Højt belagt

Broens Gadekøkken på Strandgade er også klar til at tage imod oplevelseshungrende københavnere på onsdag klokken 15. hvor markedets egen DJ sørger for musikken.

Her er også en række nyheder. I år kan man for eksempel få et stykke højtbelagt smørrebrød fra Aamanns, som under navnet Aamanns Gadekøkken er rykket ind i et containerkøkken med udsigt til vandet.

Selv skriver Aamands på Instagram:

»Glæd til at smage nogle af vores absolutte favoritter fra Aamanns 1921 nu i streetfood udgaver. Blandt andet vores anmelderroste krebinet af økologisk Grambogaardgris eller vores smørstegt-panerede rødspætte med remoulade af rodfrugtpickles, syltede agurker og citron.«

Ruben Passer, direktør for Reffen
» Den store, nye spiller er coronapasset, som politikerne jo diskuterer i de her dage – hvordan det i givet fald skal håndteres på udendørs steder, der ikke er afspærret.«

Blandt de andre nyheder er Pasta la Pasta og The Organic Boho. Hertil kommer Lola, som er inspireret af mad fra hele verden, og som blandt andet drives af Kamilla Seidler, der blev udnævnt til bedste kvindelige køkkenchef af The World’s 50 best Restaurants i 2016.

I januar begærede folkene bag ellers christianshavner-restauranten Lola konkurs. Den forsatte dog med at sælge takeaway og er nu back in business. I hvert fald kan man booke bord fra 6. maj – og indtil da er der rig mulighed for at spise retterne udendørs.

Direktør for Broens Gadekøkken, Kira Thanning, har store forventninger til den kommende sæson:

»Da vi endelig fik lov til at åbne igen efter nedlukningen sidste år, lykkedes det at få en rigtig god sæson med en masse gæster og fantastisk god stemning. Vi forventer, at denne sæson bliver lige så fantastisk med udsigt til vandet og et bredt og spændende udvalg af madboder,« siger hun.

»En ny spiller«

Begge steder understreger, at der er taget højde for restriktionerne med tiltag som øget afstand mellem bordene, nyseskærme i alle madboder og barer, kømarkører, hyppig rengøring, håndvaske og håndspritdispensere.

»De feste af restriktionerne er jo desværre ikke nye længere, så vi er forberedte til tåspidserne,« siger Kira Thanning.

Inden onsdag i næste uge regner de også med at blive klogere på, hvordan coronapasset helt præcist skal anvendes.

»Vi har jo været igennem hele møllen sidste år, hvor det gik super godt, så vi antager, at det er de samme regler, der gælder i år. Den store, nye spiller er coronapasset, som politikerne jo diskuterer i de her dage – hvordan det i givet fald skal håndteres på udendørs steder, der ikke er afspærret. Så vi venter på, at de bliver enige om, hvordan det præcis skal fortolkes,« siger Ruben Passer og tilføjer:

»Heldigvis har vi jo masser af plads herude, så det bliver ikke svært at holde afstand.«

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/her-og-nu-nyheder-uytnx329

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 141 Nu åbner Københavns madmarkeder med nyheder fra hele verden leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *