Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 14 De seneste “The Batman” nyheder kan nu læses her på “TheMovser.dk”

[Top] 14 De seneste “The Batman” nyheder kan nu læses her på “TheMovser.dk”

Du ser emneartiklen [Top] 14 De seneste “The Batman” nyheder kan nu læses her på “TheMovser.dk”, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Her er historien, som Kina vil have Hongkong til at glemme
Her er historien, som Kina vil have Hongkong til at glemme

De seneste “The Batman” nyheder kan nu læses her på “TheMovser.dk”
De seneste “The Batman” nyheder kan nu læses her på “TheMovser.dk”

De seneste “The Batman” nyheder kan nu læses her på “TheMovser.dk”

NyhederFilm Nyheder oktober 19, 2019 Kasper 0

De seneste “The Batman” nyheder kan nu læses her på “TheMovser.dk”

Med dette års “The Joker” som årets vel nok bedste bud på bedste film, er ventetiden og spændingen kun blevet større på vores allesammens forløsning til premieren på den kommende Batman film “The Batman”.

Filmen skulle få verdenspremiere 25. juni 2021 og bliver som de fleste nok er blevet bekendt med, spillet af “Twilight”-hunken Robert Pattinson som flagermus helten, til både skræk og fryd for alverdens “Batman” fans.

Personligt ser jeg dog frem til dette, da Mr. Pattinson på det seneste har kunnet leveret varen i smallere film som: “Cosmopolis” og “Good time”. Selveste Christopher Nolan har jo også hyret ham som hovedrolleindehaver i hans kommende (“sci-fi?”) film: “Tenet”, som får verdenspremiere 17. juli 2020. Filmen er bla. skudt i Rødbyhavn på Lolland!!!!

“The Batman” bliver instrueret af Matt Reeves, som absolut succesfuldt fik afsluttet den seneste “Abernes Planet” trilogy med henholdsvis: “Revolutionen” fra 2014 og “Opgøret fra” 2017.

Matt Reeves har udtalt at den kommende “The Batman” bliver i vaskeægte “Noir” stil, som man lavede den dengang farfar var lille, nemlig i 40´erne. Desuden skulle der lægges vægt på Batman´s detektiv arbejde, hvilket der ikke tidligere i Batman universet, har været blevet brugt så meget tid på.

Den trinde skuespiller Jonah Hill har været på tale som skurken “Pingvinen”, men dette udartede sig til ren farce, da trinde Mr. Hill forlangte et salær a la Marlon Brando/Jack Nicholson niveau, hvilket Hill slet ikke er oppe og ringe med.

Jeffrey Wright er blevet castet i rollen som “Commissioner Gordon. Ham har vi tidligere set i bla. “Hunger Games” filmene i rollen som “Beetee”

Mere spændende lyder castingen til “Catwoman” aka Selina Kyle. Rollen er sjovt nok for DC fans gået til Zoé Kravitz, som er kærligheds resultatet mellem retro-sangeren Lenny Kravitz og “Cosby Show”- baben Liza Bonet. Bonet er i dag gift med en vis Jason Momoa som jo bekendt er mr. “Aquaman” himself, hvilket gør Zoé til Jason Momoas steddatter. Ja Aquaman og Catwoman er nu officielt i DC familie!

Den seneste casting er nu gået til Paul Dano som har fået æren at spille Edward Nashton aka. “The Riddler/Gækkeren”. Det vil så blive første gang vi skal se “The Riddler” på et stort lærred siden Jim Carrey jokede ham igennem. Dog var det i rollen som Edward Nygma ikke Nashton(jo der ER en mere mørk forskel!) i Joel Schumachers trash perle “Batman Forever” fra 1995. Dette kan kun blive bedre!

Paul Dano har tidligere medvirket i Oscar belønnede film som: “12 Years a slave” fra 2012 og “There will be blood” fra 2007.

Vi mangler så hermed stadig at få castet Robin, Two-face aka. Harvey Dent, Alfred Pennyworth, Pingvinen, Hattemageren og Firefly som vi er blevet lovet!

FAST FORWARD 2021!!

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.

Se mere information relateret til dette emne her: her og nu nyheder

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 14 De seneste “The Batman” nyheder kan nu læses her på “TheMovser.dk” leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *