Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 139 Et øltelt, irsk livemusik, godt øl og Aarhusmesterskaberne i at slå et søm i

[Top] 139 Et øltelt, irsk livemusik, godt øl og Aarhusmesterskaberne i at slå et søm i

Du ser emneartiklen [Top] 139 Et øltelt, irsk livemusik, godt øl og Aarhusmesterskaberne i at slå et søm i, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

AARHUS UNIVERSITY | Walking Tour of Top University in Denmark | Park Walking Tour 4K
AARHUS UNIVERSITY | Walking Tour of Top University in Denmark | Park Walking Tour 4K

Et øltelt, irsk livemusik, godt øl og Aarhusmesterskaberne i at slå et søm i

Et af byens sjoveste øltelte med irsk livemusik er tilbage med ny placering i Aarhus Festuge. Det Irske Telt har i samarbejde med Aarhus Festuge og Tuborg, placeret deres 400 personers store telt på Banegårdspladsen, lige ud for Aarhus Banegård. Aarhus Festuge 2017 starter fredag den 25. august og kører frem til søndag den 3. september.

Irsk/britisk folk og rock musik

Det Irske Telt er et festtelt, hvor stemningen og livemusikken er i højsædet. Teltet har åbent alle dage i festugen med gratis entre, både dag og aften. Scenen indtages af internationale navne med udgangspunkt i irsk/britisk folk og rock musik. På programmet kan blandt andet opleves Tom Donovan, Jane & Shane og Hawkeye and Hoe m.m.

Søde bodega-piger

Til at krydre stemningen, vil der være et stort udvalg af udenlandsk øl og cider, træstubbe til at slå søm i, festlige konkurrencer og bordservering af vores søde bodega-piger. Der vil desuden være et udendørs område foran teltet med siddepladser, en madbod og ikke mindst en ølbar.

Den første fredag i festugen lægger vi ud med en kæmpe fyraftensbegivenhed i samarbejde med Bauhaus, hvor blandt andet Aarhusmesteren i SØM skal findes. Begivenheden starter kl. 15.00, og alle håndværkere kan deltage.

Tidspunkt: Fredag 25. august til søndag 3. september 2017. Der er åbent hver dag fra klokken 13.00 til 02.00

Entre: Gratis

Scene: Livemusik hver dag fra 13.00 – 02.00

Se åbningstider og program her:

Se mere information relateret til dette emne her: århus festuge 2021 program

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 139 Et øltelt, irsk livemusik, godt øl og Aarhusmesterskaberne i at slå et søm i leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *